Herkese selamlar,
Bugün haftalardan sonra ilk defa sabahtan çarşıya çıktım :) Büyük kuzumu kursa gönderdikten sonra annemle yavaş yavaş kuaföre gittik, kaşlarımı aldırdım ve de saçlarımı biraz toparlattım. Aslında kestirmeyecektim ama sıcaklarda dayanamadım, derlendi toplandı iyi oldu :) Bu arada saçlarımı kesen kız, hamile misiniz abla dedi. Ay ne desem bilemedim :) Evet diyebildim sadece. Göbeğim 2 metre önden gidiyor ve de okkalı bir göbek ama kızcağız gençti belki anlamadı, belki de öylesine sordu :)
Sonra annemle şehir merkezine indik (Şehrin biraz dışında oturuyoruz) 2 saat boyunca gezdik çok iyi geldi insan içine karışmak :)) Yarın serin olursa yine gideceğim. Ufak tefek eksiklerimi tamamlamak istiyorum, olmazsa olmaz değiller ama yine de olsalar iyi olur :)
Bu arada eşimle de ayrı evlerde kalıyoruz iki gündür
(( Geen hafta tahlil yaptırdı, kolestrol biraz yüksek çıktığı için bu hafta sintigrafi yapıldı. Yapan uzman bir süre hamile bayan ve ufak çocuklardan uzak durun demiş, ciddi miktarda radyasyon veriliyormuş vücuda. Ben hemen doktorumu aradım, doktorum çok kasmayın ama yine de iki üç gün ayrı evlerde uyuyun dedi
((( Sonra da 1 hafta kadar ayrı odalarda uyuyacakmışız. Bu sürede doğurmasam bari, adam çocuğunu kucaklayamacak yahu. İki gündür geliyor annem yemek hazırlıyor hemen yiyiyor sonra da anneme gidiyor. Mutfağın kapısının dışında duruyorum konuşuyoruz biraz, çok komik olduk. Allah sağlık versin, şikayet etmek istemiyorum ama eşime de en fazla ihtiyacım olduğu dönem, yanımda yatmayınca huzursuz oldum. Allah yokluğunu göstermesin... İnşallah tesleri güzel çıkar babamızın :)
Bizde durumlar böyle, herkese sevgiler, bugün doğuran yok biz yarın kontrole gidiyoruz bakalım doktorumuz neler diyecek...
Bugün haftalardan sonra ilk defa sabahtan çarşıya çıktım :) Büyük kuzumu kursa gönderdikten sonra annemle yavaş yavaş kuaföre gittik, kaşlarımı aldırdım ve de saçlarımı biraz toparlattım. Aslında kestirmeyecektim ama sıcaklarda dayanamadım, derlendi toplandı iyi oldu :) Bu arada saçlarımı kesen kız, hamile misiniz abla dedi. Ay ne desem bilemedim :) Evet diyebildim sadece. Göbeğim 2 metre önden gidiyor ve de okkalı bir göbek ama kızcağız gençti belki anlamadı, belki de öylesine sordu :)
Sonra annemle şehir merkezine indik (Şehrin biraz dışında oturuyoruz) 2 saat boyunca gezdik çok iyi geldi insan içine karışmak :)) Yarın serin olursa yine gideceğim. Ufak tefek eksiklerimi tamamlamak istiyorum, olmazsa olmaz değiller ama yine de olsalar iyi olur :)
Bu arada eşimle de ayrı evlerde kalıyoruz iki gündür

Bizde durumlar böyle, herkese sevgiler, bugün doğuran yok biz yarın kontrole gidiyoruz bakalım doktorumuz neler diyecek...