• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar herkese slm ve hayırlı ramazanlar ....

bısey sorucam bılgısı olan var mı aceba ?

normal dogum da bı ıgne yapıyorlarmıs hıc duydunuzmu nasıl oluyor ?

epıduralden bahsetmıyorum bu baska bıseymış.

benim bildiğim açılma azsa makas atılıyo,sonra dikimde acı olmasın dıye iğne yapalımmı dıye soruyolarmış. öyle duymuştm

benim bildiğim açılma azsa makas atılıyo,sonra dikimde acı olmasın dıye iğne yapalımmı dıye soruyolarmış. öyle duymuştm

saol canım her doktor soruyormu aceba işin kötüsü ben iğneden cok korkarım ama dogum sancısının yanın da ıgne nedır kı degıl mı?

rabbım yardımcımız olsun ınş.

canm senin haftalarındayken o korku oluyo..
sen hiç düşünme doğumu
32 den itibaren bebek doğarsa yaşama sansı çok yüksek ama küvöze alınıyo bir süre..
35.haftadan itibarende bi aksilik olmazsa bebek küvöz ihtiyacı duymadan yaşayabiliyor.
hatta benm bi yakınm daha yeni yaptı 35.haftada gayette iyi durumu.
bu hafta durumu bebeğe göre değişiyo aslnda 7 aylk doğup yaşayanda var
Allah ömür verirse olmazlar oluyo işte..
zamanında sağlıkla sıhhatle gelsn bebişler inş..:nazar::emir_bebek:

Daha önce de yazmıştım İtalya'da bir meslektaşımın kızı doğum yaptı 820 gram 25. haftada doğdu bebek, şu anda 1670 olmuş, Allah ömür verince her şey oluyor :) İnşallah bize de sağlıkla kucaklamayı nasip eder bebeklerimizi. Hamilelik zor süreç her şeye pimpirikleniyorsun elinde değil bu. Ben kendimi rahatlatmanın yolunu bu şekilde teslim olmakta buldum. Allah bana nasip ettiyse bu yavruyu büyütmeyi her şekilde kucağıma alırım. Nasip :)

beni şimdiye kadar tetanoz aşıları için dahil bir kez bile aramadılar. haftam geçmiş bi şekilde ben gittim zorla vurdurdum. ama
çirkefliğimin üzerinde olduğu bi gün gidip aynı sağlık ocağı içinde sırf gıcıklığına aile hekimimi değiştiricem ve eski hekime
duyurarak. anlasınlar kötü olduklarını. kaldıki gittiğim sağlık ocağı burda merkez diye geçiyor en büyük sağlık ocağı. ilerde
bebeğim doğuncada aşıları için aynı şeyi yaparlarsa gecikir unutulur vs. olursa yıkarım başlarına orayı.

Sağlık Bakanlığına bildirilebilir bu durum, onlara takip etsinle rdiye telefon veriliyor. Herkes görevini yapsın değil mi ?

Son düzenleme:
Slm Annişleerrrr:16:

Canım benim doğumda orada olacak inş. Dr.uma birkaç ay önce ayrıntıya girmeden öylesine konuşmuştuk, oda süslemesi yaptıklarını söylemişti normal doğum 2000 di şimdi ne kadar bilmiyorum.. Acıbadem satın almış orayı, fiyatları fahiş bilirsin ama burayı alınca biraz daha orta yollu olmuş. 28 inde kontrolumuz var konuşucam yine, önceki konuşmamız öylesine olmuştu çünkü :34: Sen de bilgi alırsan beni haberdar eder misin?

canım bende oraya gidiyorum doğumda orada olacak inşallah dr.un kim senin ? birde ben normal doğum 1800 diye biliyordum sezeryan da 2500 dü sanırım :49:

kızlar sizde haklısınız ama hastanedeki mikroplarla evimizdeki bir değil bende oyle ay ona dokunmasın bunu ellemessin diye peşinde pervane olmz ama hastanede kapacakları mikropların olumcul olabileceğnide biliyorum hstaneden sonra bende abartmam zaten

o zaman canım sen yeni amaliyat aletlerinden alıp evinin bir odasını hiç kullanılmamış sıfır amaliyathaneye veya doğumhaneye çevireceksin doktoruda güzelce dezenfekte ettikten sonra o odaya sokacaksın sonrasındada gönül rahatlığıyla doğumunu gerçekleştireceksin çocuk doğduktan sonrada steril bir fanus ayarlarsın onun içine koyar rahatça büyütürsün .... ne kadar çok abartıyosunuz olayı yok aceyle sileceklermiş yok minder yaptıracaklarmış ben ikinci kez doğum yapıcam birinciye bişey olmadı allaha şükür ben hiçde öle mikrop kapar diye düşünmedim biz kötü siz iyi annemisiniz boş boş şeylere kafa yormayın .

kimse sana kötü annesin demedi.alınganlığını anlayamadım arkadaşım.burda düşüncelerimizi paylaşıyoruz.herkesin düşüncesi de kendine.hayır anlamadığım bu tahammülsüzlük neden???kimse kimsenin fikriyle dalga geçemez.hamilelik streslerini birbirimiz üzerinde denemeyelim istersen.kırıcı olmadı bizim 2012 ağustos anneleri bu saate kadar.bundan sonra da olmasın.çok güzel paylaşımlar yaptık devam etsin diye düşünüyorum.moralimizin en dibe vurduğu anlarda birçok emektar arkadaşımız yanyana olduk.germeyelim ortamı

Son düzenleme:
kimse sana kötü annesin demedi.alınganlığını anlayamadım arkadaşım.burda düşüncelerimizi paylaşıyoruz.herkesin düşüncesi de kendine.hayır anlamadığım bu tahammülsüzlük neden???kimse kimsenin fikriyle dalga geçemez.hamilelik streslerini birbirimiz üzerinde denemeyelim istersen.kırıcı olmadı bizim 2012 ağustos anneleri bu saate kadar.bundan sonra da olmasın.çok güzel paylaşımlar yaptık devam etsin diye düşünüyorum.moralimizin en dibe vurduğu anlarda birçok emektar arkadaşımız yanyana olduk.germeyelim ortamı

teşekkürler canım

teşekkürler canım

yok tatlım hepimiz aile gibiyiz.bugüne kadar kaç kez eşim gel tv izleyelim kapat artık şu neti diyor valla bizim topikten kapatmak gelmedi.herkesi çok seviyorum.artık iyice aile olduk.belki de zor günleri,stresi bu sayede yendik.herkes farklı bir şekilde renk katıyor.ama fikre tahammül edemeyip yargılama yoluna gidilince kızıyorum.birçoğumuz ilk kez anne olacağız."annelik içgüdüsü" kelimesi doğanın bize sunduğu bişey.herkes görüşünü saygısızlık yapmadan paylaşıyor dalga geçmeye gerek yok.biz birbirimizi hiç kırmadık.lüzum yok yani:54:

yok tatlım hepimiz aile gibiyiz.bugüne kadar kaç kez eşim gel tv izleyelim kapat artık şu neti diyor valla bizim topikten kapatmak gelmedi.herkesi çok seviyorum.artık iyice aile olduk.belki de zor günleri,stresi bu sayede yendik.herkes farklı bir şekilde renk katıyor.ama fikre tahammül edemeyip yargılama yoluna gidilince kızıyorum.birçoğumuz ilk kez anne olacağız."annelik içgüdüsü" kelimesi doğanın bize sunduğu bişey.herkes görüşünü saygısızlık yapmadan paylaşıyor dalga geçmeye gerek yok.biz birbirimizi hiç kırmadık.lüzum yok yani:54:
oyle oda bir sinirle yazmıstır olur yaaa bu tur seyler anlayısla karsılamak lazımm

kızlar geçen bir yerde bir yazı okudum.doğum yaptıığımız hast.de topuk kanı alıyorlarmış bebişten.bir de sağlık ocağında alıyorlarmış bakanlığa göndermek için.doğru mu?2 kez mi alacaklar.yazık ya:50:

kızlar geçen bir yerde bir yazı okudum.doğum yaptıığımız hast.de topuk kanı alıyorlarmış bebişten.bir de sağlık ocağında alıyorlarmış bakanlığa göndermek için.doğru mu?2 kez mi alacaklar.yazık ya:50:

of dün sağlık ocağına gittim, yeni doğmuş bir bebiş nasıl ağlıyor ortalığı yıkıyor resmen, ama sesi de tam çıkmıyor daha cılız cılız, galiba topuk kanı aldılar, içim gitti yaaaaa ben nasıl aldırıcam bilmiyorum :50:

maşallah de kızım ben 15de 1 görüyorum zaten en son gittiğimde kaderimiz belli olacak artık sezeryan mı normal mi diye bakalım yarın dr sana kaç günün kaldı dicek:1:

ama ama amaaaaaa ben artık 2 boyutlu değil eniyle boyuyla tüm boyutlarıyla bebişimi görmek istiyoruummmm hele heleee koklamakkkk:16:

canım benim senin için de hayırlısı ne ise o olsun inşallahhhh

oyle oda bir sinirle yazmıstır olur yaaa bu tur seyler anlayısla karsılamak lazımm

hepimiz hassas dönemdeyiz bunu da düşünüp öyle davranmak lazım ama.

of dün sağlık ocağına gittim, yeni doğmuş bir bebiş nasıl ağlıyor ortalığı yıkıyor resmen, ama sesi de tam çıkmıyor daha cılız cılız, galiba topuk kanı aldılar, içim gitti yaaaaa ben nasıl aldırıcam bilmiyorum :50:h

artık bebek ağlar ben ağlarım.zaten duygularım tavan yaptı.2 gündür süper dadıyı izliyorum.o bebeler sağa sola saldırdıkça ben ağladım düşün yani.ne alaka:43::43::43:

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler herkese hayırlı ramazanlar diliyorum benim için çok yoğun bir gündü çok şükür ki hafta sonu geldi son 1 haftam izne ayrılmak için öyle yoruldum ki dinlenmek istiyorum artık, en son doğum yapmış arkadaşlarımızı tebrik ediyorum Allah kendilerine ve evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin inşallah :)

Bu arada arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum geçmiş sayfalarda bir ara değinmişti bazı arkadaşlar ama şu yeni doğan sarılığıyla alakalı, bebeğimizi yeteri kadar emzirsek bile yinede sarılık olur mu? Oldu diyelim hastaneye götürmeden evde kendimiz geçirebilir miyiz sarılığını ve nasıl? bilginiz var mı acaba?

Back
X