• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendini sıkanların cok acıyormus canım yoksa geneli hep acıdımı dediğimde ne alaka ondan acırsa bebek cıkarken nasıl dayanılacak diyorlar :)

Diş sorunu için tek teselli verebilecegim sey az kaldı demek valla

evt cnm kendini rahat birakıcan ben bişey hissetmedim bile doğru doğum yapanlar nasıl dayanıyor bişey değil bile bu normal kontrol işte

bende 38.haftada doktor konturolunden sonra yazarım sıze inşallah acımadıki acımadıkı die :9: tabı doğurmamış olursam:1:

ben 34 haftada ve 35 hafdata hemde farklı dr larda olmuştum dr dediği serbest bırak kendini ve kasmaa 2 dk bile sürmüyorr

$imagesCAI6DR3G.webp
kızlar bebek odası için bu halı nasıl ??

Arkadasımın birisi sezeryan oldu onceden belliydi ondan catı muayenesi falan yapılmadı. Normal denenip sonradan sezeryana donenler oluyor ama onceden sezeryan belli ise gerek olmuyor catı ile ilgisi olmadıgından

Banada yapmadı ama normal doğum görünüyor dedi, ayrıca yapıcamda demedi.

gemiş olsun cnm,Allah sabır versin :50:

Saol canım, inş. çabucak geçer :(

Kızlarr bugun saçımı boyatıyorum daha sonra boyatamam diye.:) doğum fotograflarında kızımla güzel çıkmak istiyorum,bitkisel bi boya var kuaförümde arastrıdım kokusuz ve sağlıklı,saçını boyamak isteyenlere adını vereblirm....Moral olacağını düşünüyorum.:)

İkizmiydi senin :) Neden catı muayenesi oldun ki ozaman normal dogum denetecek bi doktor mu buldun genelde direkt sezeryan diyorlarda

evt cnm ikiiziz:16: dr bi bebeğimin başı doğum kanalına girmiş 1 cm acılmış dedi normal yapabilirsin dedi diğer bebekte asagıda ama ben korkuyorum normal doğumdan

Kızlarr bugun saçımı boyatıyorum daha sonra boyatamam diye.:) doğum fotograflarında kızımla güzel çıkmak istiyorum,bitkisel bi boya var kuaförümde arastrıdım kokusuz ve sağlıklı,saçını boyamak isteyenlere adını vereblirm....Moral olacağını düşünüyorum.:)

Bende kestirip boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya?? buraya kadar gelmişken bekliim diyorum.

Nati.Geo.belgeselinde izlemiştim ikiz gebeliği normal dogum yaptırıyorlardı :) Tabi önemli olan doktorun tecrubesi bu konuda

ben gecen gün tv de izledim haberlerde ist özel bi hastanede kiz bebek normal doğurtmuşlar kadın birinci bebeğini ama ikinci bebeği malesef ölü doğmuş havasız kalmış çok korktm o yüzden riske atmak istemiyorum

ben gecen gün tv de izledim haberlerde ist özel bi hastanede kiz bebek normal doğurtmuşlar kadın birinci bebeğini ama ikinci bebeği malesef ölü doğmuş havasız kalmış çok korktm o yüzden riske atmak istemiyorum

Gercekten muhtemelen herkesin aklına o konu geliyor hatırlatmak istemedim bende ama ondan doktora cok cok guvenirseniz deneyin ama baska turlu sanki riske gerek yok.Normal gebeliklerde bile son anda bir aksilik oluyor sezeryan oluyor oda bir secenek sonucta bu kadar sezeryan olan kişi var.Bende hep normal istiyordum ama bizde bile bazı konulardan doktor uzatmak yada risk almak istemiyor. Basta uzuldum korktum ama sonra en azından bu sekilde bir secenegim var tıb ilerledi diye sukrettim dusunup

Zaten kanıtlanmış seyler değil onlar canım bana kalırsa hiç etkisi yok dusunsenize ne fakir ulkeler var osekilde beslenmeyi bırakın normal beslenemiyorlar etkili olsa onların tüm gebelikleri ne facia ile sonlanır. Bende demir eksikliğinden pekmez içiyorum surekli ozellikle bir ay cok fazla içtim haftasına gore cıktı yine aynı. Şimdi gelişimi geri kaldı yine içiyorum hersey yiyorum ama sadece kendimi daha iyi hissetmek adına yapıyorum bence alacagını alır o ne yapsakta. Doktor 2 kilo civarı dogar diyor hala saglıklı olsunda dısarda alır artık hayırlısıyla. Okadar farklı sey ki bu annelik duygusu 200gram gerilik için bile neler dusunuyoruz uzuluyoruz.
evet ya kafaya tak tak nereye kadar?büyük oğlumda hiçbi tecribem yoktu yememe içmeme hiç dikkat etmezdim!hiçbişeyi kafaya takmazdım.3550 gram doğdu!sanırım bunsa çok pinpirik oldum.yaş ilerledikçe insan olgunlaştıkça bazı şeyleri dahada çok irdeliyor sanırım.

kızlar ben bugün hastaneye gittim kese göründü ama çok küçük dedi doktor 5+3 yazdılar bide 4 haftalık falan dediler neden öyle anlamadım benim... son adet tarihim 12 haziran nasıl oluyo anlamadım kese ufacıktı

Back
X