SLM kızlarrrrrr, yemin ederim hiç bir iş yapmadan yoruldum yahu :) eşimin anne ve babası kahvaltıya çağırmıştık , onlar geldi ama kayınvalidem durmadıki hatun ütü bile yaptı , Allam her şey iyi hoşta bi yerden sonra takılıyor insan , yav ben yapıyorum bırak , bu kadar içime girme evimin diye , kiiii çok severim kendilerini, çooooooooooookkkkkkkkkkkkkk destektirler bize asla haklarını yemem de, biraz izin verin yaaa, benim evim gibi hissedeyim dimi ama :) neysee ,
onun dışında enteresan rüyalar gördüm , snaırım dün akşam bişiler yediğimden dir

birde bir şey paylaşıcağım sizinle , bu sıralar yeni hissettiğim bir duygu, ben bebiş ime sanki yeterince ilgi gösteremiyourm yabancıymışım gibi , sanki hep bakıp korumam gerekn bir şey bir sorumluluk gibi görüyordum galiba , yani nasıl anlatıcağımı bilmiyorum bunu ama yanlışta anlaşılmak istemem tabi, ama sanki yeterince çok sevmiyorum gibi geliyordu bana , sonra geçen gün bir arkadaşımın yeni bebebği oldu face e fotosunu koymuşlar , ölee tatlı bişi kiii

ben fotoğrafa bakıp bakıpp ayy ne güzel diye öyle sevim , o gece hergece içimde cirit atan , çift kale maç yapan şehzade beyim hiç ses çıkartma , sabah uyandım yine ses yok , ama ben nasıl tırsttım , sonra konuşmaya başladım öyle bir-2 saat geçti :26: bizimki anca tepki verdi, şimdi diyorum ki , galiba küstü bana ,sonra barıştık , şimdi kendimi daha yakın hissediyorum ona , ha belki hiç alakası yok , sadece hamilelik , annelik duyguları ama ne biliyim yine de benim bu dediklerimi anlayabilecek bir tek sizler varsınız , paylaşmak istedim
kızlar merhaba, son kontrolümüzü olduk herşey normal.Salı günü sabah 7 de hastanede olacağız. Geri sayım 2,5 gün yani. Hastanenin yeni doğan hemşiresi ile görüştüm. Sizin giysi vb kişişel ihtiyaçlarınız dışında biberon ve 2. gün için normal pediniz olsun dedi. onun dışında extra bir şeye ihtiyacınız olmayacak dedi. Bebeği doğduğunda yıkamıyorlarmış. Doğduğunda hemen dışarıda bekleyenlere vermiyorlar. Anne odaya gelince ona getiriyorlarmış. Soğuk ve sıcak içecek için kendin istediğini getirebiliyorsun. Su ısıtıcı da götürülebiliyor, mini buzdolabı da var. Çarşaf vs geçen doğumumda şık pike takımı götürmüştüm, bu sefer götürmeyeceğim. Çok düzgün beyaz takımları var hastanenin. Bu arada oda süsleme yaptırmayacağım, en basit süsleme için ek 200 tl istiyorlar.
Bebek şekeri, güllü damla sakızlı lokum ve çukulata aldım ikram için. Şerbet hastanede de olsun mu bilemedim. Ne dersiniz?
Bu arada kanguru siparişimi verdim henüz gelmedi. Hastaneden çıkarken kullanabilirim diye düşünüyorum. Bir ara fotoğraf da ekleyeceğim. Mobil modemle bağlandığım için yüklemeler zor oluyor.
Bu gün annem ve kayınvalidem geliyor. Şimdi onları almaya gideceğim.
Hepinizi öpüyorum.
ooooooooooo hayırlısı olsun şimdiden bebiş i gören tüm diğer arkadaşlar gibi unutma bizi olurmu , hikayenle birlikte kucağında bebiş inle bekliyor olacağız seniiiiii