selam hanımmlar bu saat oldu uyku muyku hak getire içimde berbat bi sıkıntı dört dönüyorum. ayy hayırlısıyla şu çarşambayı bir atlatsak. iyice fena olmaya başladım. yaaa korku falan olsa tamam dicem yok benimki korku da değil böyle içimde bi boşluk, bi bunalım anlatamıyorum bile. şöyle bişey olsada gözümü bir kapatıp açsam günlerden perşembe olmuş iki ğlumda yanımda ve evimdeyim. müthiş geriliyorum. hele bu aralar kendimi rüya görüyor gibi hissediyorum. hatta bu akşam eşim bile dönüp tuhaf tuhaf baktı yüzüme. eşim pc de pc yatak odasında bende yatağa uzandım büyük oğlumda bi bana bi eşime sırnaşıp duruyo. baktım baktım saçlarını okşadım okşadım sonra birden bir boşluk hissi ve sen gerçekmisin gerçekten varmıyız bu kadar güzel bişey benim boncuğummu dedim. eşim döndü iyimisin doktoru arıyımmi dedi. bi kendime geldim sanki rüya gördüm ve uyandım bi an. sıcaklar bi taraftan şu stres bi taraftan oynatıyorum galiba. iyice dua eder oldum çarşambayı beklemesinde mecburiyetten gideyim o hastahaneye diye. napıcam ben bu hastahane fobimle. düşümemeye çalışıyorum ama yok aklıma geldiği an sinirlerim boşalıyo.