Bana da demislerdi mukemmel erkek yoktur egitilebilir okuz var diyeee demek bi bildikleri varmis odtucanim
İrirscan benimki de cok az konusur ikisini birbirine katsak bir herif ederler mievet annem diyo ki erkeğin iyisi olmaz![]()
tamam yapıyo iyi hoş da ,bazen o kadar karışıyo ki ,ilgisiz bi baba olsaymış keşke diyorum , öylesi de çok yorucu inan ...bebek zaten yoruyo ,bi de adama rapor veriyosun ,menun olmuyo falan
benimkinin de etrafındaki adamların hiçbiri çocuklarını kucağına almamış , e bizimki biraz ilgili ya , bütün kadınlar buna bi gaz veriyolar "ay biz böyle baba görmedik de , kıpır senin omzunda büyüdü de , ne şanslıymış bu iriss de" vs. vs.... en son gittiğimizde , kalabalık bütün akrabalrı orda gene kv coşmuş gidiyo , ben valla çok gördüm dedim , iki abim de aynı , hem de söylenmiyolar ,seninki bi de söyleniyo dedim , oturdu kaldı
söylediği herşeyi ciddiye almıyorum ben de artık ,yoruldum çünkü , bitmiyo mevzu , söyleyeceğimi söylüyorum konuyu kapatıyorum kendimce ,ona da veriyom yapılacaklar listesini - sözlü olarak şimdilik - oyalıyorum ,naapiyim benim bile çenem ağrıyo be ona laf yetiştirmekten![]()