2012 Aralık Anneleri Kilo Durumu

Yarın 29. haftaya gireceğiz ve 12 kilo almışım.........
doktor ilk görünce niye kilo almadın dedi ama tartınca o da yüzleşti acı gerçekle
Allahtan çok belli olmuyo yoksa iyice psikolojim alt üst olurdu

27+3 haftalığız ve 55 kilo olmuşuz toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım:)))vatana millete hayırlı olsun

ben 1 aydır hiç kilo almadm.zaten b12 eksikliği var.acilen dr.a gitmem lazm.ters giden bişiler var

ben 1 aydır hiç kilo almadm.zaten b12 eksikliği var.acilen dr.a gitmem lazm.ters giden bişiler var

Bana da vitamin verdi bu sefer gittiğimde,bir de magnezyum falan.
Bu zamana kadar sadece demir tedavisi görüyodum,ilaç içmeye alışkın değilim

Bir an önce başla canım çok halsiz de kalırsın vitaminsizlikten

çok kilo aldım ben yaaaa sizleri duyunca moralim bozuldu ((((( 31 hafta bitti bugün ve ben 14 kilo aldım (((((

şu an en kötü durumda benim galiba 31. haftadayım 16 aldım ( ama canım sağolsun napim :)

29+4 teyim. şimdiye kadar 7,5 kilo aldım.. asıl bundan sonra alırsın diyor herkes!!

31+2 deyim bugün itibariyle 7,5 kilo almış bulunmaktayım 60,5 oldum:)

bugün gittim doktora 29+5 ve 54.1 olmuşum. toplamda 5 kilo aldım şimdiye kadar bakalım bundan sonra nasıl olacak :)

32+1 itibari ile 63 kiloyum toplamda 8 kilo aldım bakalım doğuma kadar kaç kılo olcam

Ben 74 kiloyla hamile kalmıştım. Şimdi 89 kiloyum. Oooof oooff... Çok şişkoyum. İlk evlendiğim zamanki kilomla kalaydım iyiydi... Doktorum ekmek,tatlı vb şeyler yemeyi kes ama 5-6 kilo daha alırsın dedi.

çok kilo aldım ben yaaaa sizleri duyunca moralim bozuldu ((((( 31 hafta bitti bugün ve ben 14 kilo aldım (((((

Moralin bozulmasın canım bende sendenim :) Bugun 30.haftamız bitiyo ve 13 kg aldım bendee.'!.

Valla biraz bünye meselesi galiba , he tabi birazda canımın istediğini yiyorum valla ,sadece aşırı çikolatayı bıraktım ama hergün petekli balll yiyorum onu bırakamaaammm :)

Aynen 13 kilo almışım 30.haftadayım.
Ve hiç duracağa benzemiyorum,allahtan boy varda pek belli olmuyo.
Ama görmen lazım kahvaltıda incir reçellerini götürüyorum yani...tatlı hastasıydım zaten iyice bağımlı oldum.

30. haftadayim 50 ile basladim 57 kiloyum suan heray 1 kg aliyorum ben hic sasmadi.ama belki son iki ay 2 ser kilo alabilirim son aylar dha cok aliniyormus galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…