2012 Aralık Anneleri Kilo Durumu

64le hamile kaldım ilk zmanlarda kilo alamdım pek 2 kilo aldım toploam geçen ay 4 kilo almışım şekerden dolayı diyete başaldım 28 haftalığım 68 oldum

bende bu sabah tartıldım 59.7 olmuşum.. 6 lı rakamlara geliyorummm ((
bu arada 26+0 dayım ve 53.3 le başladım.. kime söylesem çok değil diyo ama bana nedense çok geliyor (

bu arada 26+0 dayım ve 53.3 le başladım.. kime söylesem çok değil diyo ama bana nedense çok geliyor (

yok canımya çok değil gayet ii giidyon bunun geneli bebeğin eşi ödem filan oluyor bebeğin eşide nerdeyse bebek kadar maşallah canım ben gördümdü ona göre için gayet rahat olsun

Bu 2 kg falan alanlar başta kilo kaybeden gebeler sanırım.
Yoksa teknik olarak mümkün değil :)))

Evt bencede :) Yoksa tabİ Güzel bşy tartıdA yavaş gidtmek amaaaaaa. birazcıkkkta hamişşş gibi görünüp hafif toplu olmak da mutlu ediyo insanı yaa:)
Şahsen beni annemlerin eşimin çevremin görüşleri mutlu ediyo çünkü önceden zayıffsın die söylenıyolardı şimdi iyii oldun diyolar hatta çok yediğiimi görüp gülüyolar

Evet biraz kilo almak kendine getiriyomuş insanı cidden :)
Ama inş. 70 den fazla olmam.
56 ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum .Bana fazla geliyo ama boyum uzun olduğu için kimse inanmıyo o kadar aldığıma.

evet ymd'cim aynen öyle,mide bulantılarım olmasaydı şimdi 70 kiloydum kesin,önce verdim o yüzden az aldım gibi görünüyo,ama 62 ile başladım hamileliğe,64.5'im şu an,2 buçuk kilo işte çaktırma sen bence herkes gayet güzel kilo almış,abartı kilo alan birini görmedim ben daha,Aralık annelerinin maşallahı var,taş gibi hamileyiz biz

Ben 7. ayında 7. kilosunu görmüş bir taşım ama :)))))))))))

ben de 62 kg ile hamile kaldım şu an 67,5 oldum, tam 5,5 kg. aldım ve işin kötüsü son birkaç gündür iştahım acayip açılmış durumda, böyle giderse çok alırım diye korkuyorum zaten az kilom yok (

kesinlikle öyle bencede ve sanırım rekor bende 29+2 de 9 kilo almış bulunmaktayım ama sadece göbeğime aldığımı söylüyorlar

27 haftalık olduk,61 kilo ile 7 kilo almış durumdayım doğuma da çok var hayırlısı duba gibi olmasam:)

kzlar??
bnm tartm mı bozuldu acaba yoksa ben mi kilo almıyorum? :26:
en son yıkamıştım tartımı,su kaçmıştı.sonra kuruttuk ve düzeldi sayaçları.
fakat şimdi her sabah iniyorum çıkıyorum hep 95 :44:
ama kendimden de biliyorumkilo almadığımı,kıyafetlerm falan oluyor hala..
anlamadm gitti

27+0 haftada 10 kilo almış bulunmaktayım..doktorum diyetisyene yönlendirdi..ama bu kiloyu dengeli beslenerek aldım..abur cubur yiyerek alsaydım üzülmezdim herhalde..galiba rekor bende....

30 haftalık olacagız 11 kilo aldım bu gidişle 16-17 kilo ile tamamlarım inşallah daha fazla olmaz :)))

seninle aynı gidiyoruz kilo artışı olarak . bende 6 hatta 7 kilo aldım diyebilirim bugüne kadar. hedfim 10 la tamamlamak ama bakalım.. 28 + 3. haftadayım

slm herkese 25+5 itibariyle 53,5 kilo olmuşum 48 ile başlamıştım toplamda 5,5 kilo almışım

seninle aynı gidiyoruz kilo artışı olarak . bende 6 hatta 7 kilo aldım diyebilirim bugüne kadar. hedfim 10 la tamamlamak ama bakalım.. 28 + 3. haftadayım

ben 10 u geçerim gibime geliyor çünkü artık haftada yarım kilo alıyorum, takipteyim yanii:18::18::18::18::18::18:

slm herkese 25+5 itibariyle 53,5 kilo olmuşum 48 ile başlamıştım toplamda 5,5 kilo almışım

süpersin vlaa. ben 53 ü geçeli çoookkk oldu ilk evlendiğimde o kadardım sanırım. bebişlerimiz bi doğsun hedefim yine 53 inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…