2012 Aralık Anneleri Kilo Durumu

süpersin vlaa. ben 53 ü geçeli çoookkk oldu ilk evlendiğimde o kadardım sanırım. bebişlerimiz bi doğsun hedefim yine 53 inş..

saol canım evlendim evleneli kilo almaya çalışıyodum 49 u geçememiştim 3 senedir şimdi 1,5 ayda 35 kilo almışım şok oldum yaa gözüm korktu nedense:)) bende doğumdan sonra 50-53 arası olsam yeter bana inş 50nin altına düşmem

bugün sabah itibariyle ben de 59.8 kilo ile tanışmış bulunmaktayım 29+2. günde 6.8 kilo almışımmmm:) bakalım bebişim ne kadar olmuş şu saat bi akşam beş buçuk olsa hayırlısıyla:)

27+2 oldum ve bugun itibariyle toplammm 10 kilo almışoldum rekor bende sanırım :) kimse fazla almşsın demıyo ama tartıda öle değilllll :) 53 ile bşlamıştım..

28+2 itibariyle tam olarak 8 kilo almışım

30+1 Haftalığız 56 kilo ile hamile kaldım 62 Kiloyum Suanda 6 Kilo almışım

bende 31. hafta içerisindeyim.57 kilo ile hamile kaldım.11 kilo aldım.

Merhabalar 29unca hafta icindeyim 70kiloyla hamile kaldim suan 66 kiloyum halen 4 kilo kaybim var

9. kilom vatana millete hayırlı olsun.

Kütlemdeki büyüme oranı yakın bi zamanda tüm yeryüzünü tehdit edecek duruma varacak gibi. "Halk panik halinde" şeklinde benden bahsedecek ana haber bültenleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…