2012 Aralık Anneleri Kilo Durumu

Bende 17+3 teyim ve 3.5 kilo almış durumdayım . Her hafta sabah tartılıyorum kendi evimde ve ona göre takip ediyorum. 53 ile hamile kalmştım şimdi 56-56.5 çıkıyorum.
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasib eder inşallah,ve sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı diliyorum hepimiz için

merhaba kızlar bende 18.haftadayım hamileliğim basladıgından beri 5kilo werdim daha almadım bulantılarım gecti ama iştahım yok hamile kalmadan önce cok iştahlıydım cocugun gelişiminde sorun olmasından korkuorum

ben 24 haftalığım 2 kilo almışım doktora gittim şükür bebeğim gayet sağlıklıymış

slm herkese 18+6 haftalıkken tartıldım 50 kilo olmuşum bu zamana kadar toplam 2 kilo almışım

bende 20. haftamın içindeyim 2 kilo almışım :) 56 ile hamile kaldım,şimdi 58.
korkutuyo bu kilolar beniiii..hayatımda hiç 58 kiloya yükselmemiştim,en sınır 57ydi :)

20.haftanın içindeyim 4 kilo aldım..doktorum ekmek ,kavun karpuz,dondurma,tatlı bunları yasakladı..

ben 50 ile hamile kaldım. son haftama kadar 47 ye dusmusum. sımdı 51 kıloyum. haftam 19+5

20+3 gün itibariyle 6 kilo almış bulunmaktayım :) Bişy farkettim elevit kullanırken 2 saatte bir aşırı acıkıyordum ve doymuyodum. Oyuzden 2 ay da aniden aldım.Bıraktım Şimdi sadece kan hapı içiyorum ve normale döndüm çok şükür. bundan sonra her ay max.2 şer kılo alsam bana yeter 53 ile başlamıştım hamileliğime

bnde elevitten aldm 3 kilo yaaaaaaaaaa
gerçi yarım kilo bebeğim,bi o kadar da suyu falan desek
e yine de 2 kilo almışım o zaman
bu sabah 93 falan çktm

kızlar bende aldım 5 buçuk kilo

bnde elevitten aldm 3 kilo yaaaaaaaaaa
gerçi yarım kilo bebeğim,bi o kadar da suyu falan desek
e yine de 2 kilo almışım o zaman
bu sabah 93 falan çktm

Demek ki doğru tespit etmişim bende çünkü bıraktığmn ertesi günü normal halime döndüm diyebilirim :) acıkmalar filan normal düzeye indi.
Nyse artık bundan sonra daha dikkat ederiz,sende aşırı almamışsın bence . zaten beyaz ekmeği aşırı şekerli yemedik mi tamamdır bence :) he bide su içmek tabi

ben elevit ve dıger dr. verdıgı hıcbır ılacı kullanmıyorum. belkı ondan almıyorumdur.

yanliz degilsin canim.. ben de cok kilo alanlardanim.. 16 haftadayim ama 4-5 kilo aldim bile
:18:

walla sende yalnız değilsin bende 23. haftadayım 9 kilo aldım.ama ben ilk ay 4 kilo birden aldım. canım onu istiyor , bunu istiyor diye diye yedimde yedim.saçmaladım yani (((((( ama veririm yaaaaa elbet doğsun hayırlısıyla... bide inş emer bebem :)))

bnm annemde abime hamileyken 50 kilo falanmış sanırım,ilk aylar sırf limon yediği için 47 lere falan düşmüş.
6.7. aylarda bi başlamş yemeğe ve genellikle meyve falan.doğuma 95 kilo ile mi gitmiş ne..
hep beni korkutuyor,son aylar da çok kilo alınıyor,şişiliyor falan filan :2:
bn 93üm şu an ödüm kopuyor 100ü geçerim diye.napıcam ben..iştahm yok zaten ama bebeğim de sağlklı..
dua edin kzlar bnm için..açlmasn şu iştahm
dün gece uyuyamadım,meğer ackmışım.bnde kalktm hemen 2 tane yumurta kaynattım.minnack ekmekle ve azck tuzla yedm yattm :26:
of çok korkuyorum bi de bel fıtığı var bnde..naparm o kiloda koca bebek karnmda
kndimi bildim bileli kilo ile uğraşıyorum.
abim hiç emmeynce annem bana çok dua etmiş,iştahı dayısına çeker inş.diye
sonuç ortadaaaa bn hiç dua etmiyorum öyle.sadece sağlğı,güzelliği için dua ediyorum..
ben bi de 3 kiloyu sanırım elevitten aldm.bunu bana veren dr.bişi demedi ama gittiğim başka bi dr.kilo yapar dedi vermedi bi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…