2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende heyecanlandım şimdiden bu doğum haberlerini okuyunca tatlımallah yardımcın olsun bebeğini kucağına sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

amin canım inşallah :) yaramazlar artık yavaş yavaş gelmeye başladılar.bu gidişle topikte aralığı gören kalmıcak :)

canım ya inşallah sorun çıkmaz beğendiğinden nette varmı bizde görsek

evet canım geldi zorla yatırdım kadını yahu durmuyor yerinde

inşallah geçmiştir canım

gözün aydın yavruşum ohh anne kız bide kızmız olucak sizden mutlu olmaz artık tatlım...

doguma girceklerin rabbim yar ve yardımcısı olsun saglıklı bi şekilde bebiklerine kavusurlar inşaallah
bi kaç gün nete giremeyebilirm kızlar merak etmeyin netle ilgili sorundan kaynaklı hallder halldetmez dalarım aranıza hepinizi çok öptuk duanızda unutmayın

evet heyecandan uyuyamıcam sanırım...:S çok sağol canım Allah hepimize sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin :) 36+6 bugün itibariyle.doğum yaptığımda 37+1 olmuş olucaz kısmetse...
ay canım sen demi doğum yapıyorsun.normal mi olucak doğum nasıl oldu bu iş bu ne hız güzelim ya çok heyecanlandım

Son düzenleme:
ay canım sen demi doğum yapıyorsun.normal mi olucak doğum nasıl oldu bu iş bu ne hız güzelim ya çok heyecanlandım

evet canım aniden belli oldu doğum tarihimiz :) sezeryan olucak canım bebeğimizin suyu azalmış biraz sanırım yeterince beslenemiomuş doktorumuz daha fazla beklemenin anlamı yok dedi.çarşambaya kısmetse doğum olucak...

kızlar ben yarın sabah doktora gitcem öğlene kadar giremem kendinize iyi bakın hepinize iyi akşamlaaar

ii haberlerle gelirsin ben bugün gittim nts girdim bişey çıkmadı şükür nefes darlığımı sordum ben yatınca nefesim daralıyor uykum yok dedim bebekten kaynaklanıyor dedi doğum haneyi gezidm ebelerle tanıştım ayın 21 randevu verdi doktorum eşim bana devamlı uykusuz sabahlıyon dedi sezaryende olsa alsınlar bebeği boşuna bekletmesinler dedi bugün şaşırdım geçende sabah 6ya kadar oturdum battaniye üstümde camdan bakıyordum geldi yanıma adamın hormonlarına ne olduysa başladı ağlamaya mahvoldun diyerek bende üzülme diye teselli etmeye çalıştım...

neyse kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ettim :) artık yatalım biz uyuyabilirsem tabi :) ilk girebildiğimde doğum hikayemizi de paylaşırım inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun...herkese iyi geceler...

canım ben de 36 artı 2 de doktora gittim 2600 dü biraz zayıfmış ama alalım felan demedi acaba bana da der mi korktum bak şimdi :26:

canım ben de 36 artı 2 de doktora gittim 2600 dü biraz zayıfmış ama alalım felan demedi acaba bana da der mi korktum bak şimdi :26:

canım benim 2370 şuanda...son haftalarda çok az kilo almaya başladı.sanırım kordonumuz inceymiş :S bi de suyu çok azalmış ayrıca kordonumuz da boynundaymış.zaten normal doğum ihtimalimiz yok dedi doktor.gerileme olmaması için biran evvel alalım dedi.senin bi sorun yoksa diceni sanmam....

OH BE sonunda başardım :) nasıl odamız arkadaşlar. halımız olamdığı için bunu serdik. perde de yok. daha sticker falan süsleme de yapcaz şimdilik böle. fotoların devamı geliyo :)

ay canım benim ya çok tatlısınız bizimle beraber onlar da dengesizleşti

sağol canım çok şükür geldi sonunda içim daha rahat şimdi inşallah huzur içinde gitcem doğumada
çok sevindim canım annenin geldiğine darısı başıma

Cicibişi güle güle kullan CNm)
Nesrin CNm sen mi almıştın netten bebek arabası ;???kraft twist premium modelinden ???

yok canım:)) ben baharda alacağım...

Eki Görüntüle 551213 Eki Görüntüle 551214 Eki Görüntüle 551215

kızlar yaa bu tokalar çok hoşuma gitti benim,ben de yapabilir miyim ki acepp??
çok yakışır kokoşuma

çok güzel yaparsın....

canım Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin...

Canım uyumaya çalış azda olsa,ilk fırsat ta doğum hikayeni beklyrz allah yardımcın olsun dualarmz seninle iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…