- 18 Haziran 2012
- 33
- 0
- 26
bende heyecanlandım şimdiden bu doğum haberlerini okuyunca tatlımallah yardımcın olsun bebeğini kucağına sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
canım ya inşallah sorun çıkmaz beğendiğinden nette varmı bizde görsek
evet canım geldi zorla yatırdım kadını yahu durmuyor yerinde
inşallah geçmiştir canım
ay canım sen demi doğum yapıyorsun.normal mi olucak doğum nasıl oldu bu iş bu ne hız güzelim ya çok heyecanlandımevet heyecandan uyuyamıcam sanırım...:S çok sağol canım Allah hepimize sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin :) 36+6 bugün itibariyle.doğum yaptığımda 37+1 olmuş olucaz kısmetse...
Eki Görüntüle 551213 Eki Görüntüle 551214 Eki Görüntüle 551215
kızlar yaa bu tokalar çok hoşuma gitti benim,ben de yapabilir miyim ki acepp??
çok yakışır kokoşuma
ay canım sen demi doğum yapıyorsun.normal mi olucak doğum nasıl oldu bu iş bu ne hız güzelim ya çok heyecanlandım
kızlar ben yarın sabah doktora gitcem öğlene kadar giremem kendinize iyi bakın hepinize iyi akşamlaaar
sağol canım çok şükür geldi sonunda içim daha rahat şimdi inşallah huzur içinde gitcem doğumada
canım ben de 36 artı 2 de doktora gittim 2600 dü biraz zayıfmış ama alalım felan demedi acaba bana da der mi korktum bak şimdi :26:evet canım aniden belli oldu doğum tarihimiz :) sezeryan olucak canım bebeğimizin suyu azalmış biraz sanırım yeterince beslenemiomuş doktorumuz daha fazla beklemenin anlamı yok dedi.çarşambaya kısmetse doğum olucak...
canım ben de 36 artı 2 de doktora gittim 2600 dü biraz zayıfmış ama alalım felan demedi acaba bana da der mi korktum bak şimdi :26:
canım ben de 36 artı 2 de doktora gittim 2600 dü biraz zayıfmış ama alalım felan demedi acaba bana da der mi korktum bak şimdi :26:
ay canım benim ya çok tatlısınızii haberlerle gelirsin ben bugün gittim nts girdim bişey çıkmadı şükür nefes darlığımı sordum ben yatınca nefesim daralıyor uykum yok dedim bebekten kaynaklanıyor dedi doğum haneyi gezidm ebelerle tanıştım ayın 21 randevu verdi doktorum eşim bana devamlı uykusuz sabahlıyon dedi sezaryende olsa alsınlar bebeği boşuna bekletmesinler dedi bugün şaşırdım geçende sabah 6ya kadar oturdum battaniye üstümde camdan bakıyordum geldi yanıma adamın hormonlarına ne olduysa başladı ağlamaya mahvoldun diyerek bende üzülme diye teselli etmeye çalıştım...
çok sevindim canım annenin geldiğine darısı başımasağol canım çok şükür geldi sonunda içim daha rahat şimdi inşallah huzur içinde gitcem doğumada
Cicibişi güle güle kullan CNm)
Nesrin CNm sen mi almıştın netten bebek arabası ;???kraft twist premium modelinden ???
Eki Görüntüle 551213 Eki Görüntüle 551214 Eki Görüntüle 551215
kızlar yaa bu tokalar çok hoşuma gitti benim,ben de yapabilir miyim ki acepp??
çok yakışır kokoşuma
yok canım bugün kontrolümüz vardı son bi kaç haftadır bebeğin kilo alımı çok yavaşladı suyumuz da azalmış doktorumuz bebeğin daha fazla kalmasının ona bi faydası olmucak yeterince beslenemio dedi.çarşamba günü sezeryanla alalım dedi...
amin canım sağol.inşallah hepimize kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim...
neyse kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ettim :) artık yatalım biz uyuyabilirsem tabi :) ilk girebildiğimde doğum hikayemizi de paylaşırım inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun...herkese iyi geceler...
OH BE sonunda başardım :) nasıl odamız arkadaşlar. halımız olamdığı için bunu serdik. perde de yok. daha sticker falan süsleme de yapcaz şimdilik böle. fotoların devamı geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?