2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hadi kolay gelsin darisi bizim basimiza

merhaba kızlar...yarın doğuma gidecek arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla Allah yardımcıları olsun.sağlıkla kavuşmalarını diliyorum bebeciklerine :)
biz de çarşamba günü doğuma gidicez biranda belli oldu bizim tarihimiz.çok heyecanlı bişeymiş bu :) Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

e bebekten aldım biz cnm. indirimdeydi orda. biz aldığımıza pişman olmadık yani. eşim de baya inceledi, hatta renkte sıkıntı olunca gittik kanzdan araba baktık ama dedik bizimki bunlardan daha iyi, vazgeçtik değiştirmekte. en güzel özelliği, sapından çevirerek bebeğin baktığı yönü değiştirebiliyordun, oturma yerini arabanın gövdesinden kaldırıp çevirip de geri takmana gerek kalmıyor, çünkü araba kendi etrafında gövdesinden ayrı olarak 360 derece dönme özeliğine sahip. çok da sağlam görünüyor. ama biraz hantal, tek kötü özelliği bu, arabanın bagajı büyükse o da sorun olmaz heralde.

kızlar selam hayırlı akşamlar. bugün öldüm yorgunluktan. kanepeleri yıkadım makineyle bu kadar belim hiç ağrımamıştı .resmen çocuk erken doğsun diye uğraşıyorum mübarek insan ama ne yapayım pis mi kalaydılar ,şimdi misler gibi oldular

ay canım benim inşallah rabbim kolay bir doğum nasip eder de dikişsiz acısız kolaycacık doğuruverirsin

rengini de sormuşsun canm,i mavi kahve bizimki.

inanmıyorum ya bugün hep doğum haberleri gelmeye başladı,seninde sadece 1 günün kalmış ozaman cnm,artık bugünü saymıyorum,Allah kolay doğum nasip etsin,sağlıkla bebeğine kavuştursun inş.

nasıl birden belli oldu cnm,sancın yada açılman mı olmuştu..

zaman gelmişşşşş aman Allahımm..anca dank ediyo:)
neden biranda belli oldu canım? umarım çooook güzel bir doğum olur..şimdiden hayırlı doğumlar

canım sana özel mesaj atmıştım görmedin sanırım:122:

Anladım tatlım çok Saol ne biliyim B'nde beğenmiştim onun dönüş özelliğini fln bıde sağlam bişeye benziyor die ona karar veremiştim B'nde kırmızı düşünüyorum ama bıde sonra oğlum olursa onada kullanırım die :))sıyah gri vardı sanırım ama çabuk solar mı rengı dıe emin olamadık (bı an önce karar vermeliyim çünkü eltimler alacak

yok canım bugün kontrolümüz vardı son bi kaç haftadır bebeğin kilo alımı çok yavaşladı suyumuz da azalmış doktorumuz bebeğin daha fazla kalmasının ona bi faydası olmucak yeterince beslenemio dedi.çarşamba günü sezeryanla alalım dedi...

amin canım sağol.inşallah hepimize kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim...

canım allah yardımcın olsun sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah allah bir avazda kurtarsın inşallah dualarımız seninle...

Anladım cnm,olsun annesi bebeğin gelsin sen onu bi güzel beslersin Allah' ın izniyle

Allah kurtarsın CNm ayyy bu 1gun hiç geçmez şimdi sana :)))Rabbim bizlerede bu günleri göstersin çok heyecanlı çok şirin bi duyguCNm 36+ ??? Kaçtasın!!!

canım inşallah senin de hayırlısıyla doğumun kolay olur allah yardımcın olsun kuzum ya neden aniden oldu tarih işi
canım gülaydoğmuş dan başka biri daha mı vamışo kimmişki ben o kadar gecmşi okudum görmedim de kaçırmış olmalıyım :111:

Son düzenleme:
Allah kurtarsın CNm ayyy bu 1gun hiç geçmez şimdi sana :)))Rabbim bizlerede bu günleri göstersin çok heyecanlı çok şirin bi duyguCNm 36+ ??? Kaçtasın!!!

evet heyecandan uyuyamıcam sanırım...:S çok sağol canım Allah hepimize sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin :) 36+6 bugün itibariyle.doğum yaptığımda 37+1 olmuş olucaz kısmetse...

bende heyecanlandım şimdiden bu doğum haberlerini okuyunca tatlımallah yardımcın olsun bebeğini kucağına sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

valla ben de tam emin değilim yanlış görmüş de olabilirim
sağol canım inşallah hepimizin yardımcısı olsun Allah'ım :) bebişimiz yeterince beslenemiyomuş suyuda azalmış.doktor daha fazla beklemektense biran evvel doğmasının daha faydalı olucanı söyledi...o yüzden ani oldu biraz.ama hayırlısı napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…