• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar, eşim evdeydi bugün geç gidecek işe poek giremedim. şimdi aklıma takılan bir şey sormak istedim size. benm göğsümün ucunu saran koyu halka olan ksıımda minicik kabartılar olmaya başlamıştı. minicik minicik kabartılar gibi. onlardasn bazıları resmen minicik et parçası gibi olmuş sonra. sizde de göğüs kopyulaşması dışında böle bi şey oldu mu?

Aynısından bende de var canım mini mini et parçaları...

bende bilmiyorum sadece ne yazdğını merak ediyorm neyle ilgili yazdğını şuan aldatma söz konusu değil aldatan sadece kendini aldtmş olur

cnm valla benim düşünceme göre mesela benim eşim çok kıskanç o yüzden facebook kullanmıyoruz kendi adıma yok okuldan falan ekleyenler olur die sadece yakın akraba ve kız arkadaşlarım ekli şöyle söyliyim normal okuldan bi erkek arkadaşım beni eklese istek gönderse not yazsa ben okuldan falan kişiyim die eşimde görse yazacağı şey sakın bidaha bana msj falan atma rahatsız etme der kesin diyorum eşimi tanıdığım için ikinci bi msj gelse cvp olarak dahada agresifleşir daha kötü şeyler yazar sana bunu yazmamın sebebi belki eşin tanıyodur kızı biyerden eklemiştir not yazmıştır kızında sevgilisi var belkide evli beni bidaha rahatsız etme msj atma demiş olabilir hep en kötüsünü düşünme yani mesela benim kurstan bi arkadaşım telime msj attı kandilde çocuk herkese atmış öle zıpır biride değil hazır msjlardan yollamış eşim az kalsın arayıp sen kimsinde msj atıyosun ........ die başlıcaktı:)

selam kızlar, eşim evdeydi bugün geç gidecek işe poek giremedim. şimdi aklıma takılan bir şey sormak istedim size. benm göğsümün ucunu saran koyu halka olan ksıımda minicik kabartılar olmaya başlamıştı. minicik minicik kabartılar gibi. onlardasn bazıları resmen minicik et parçası gibi olmuş sonra. sizde de göğüs kopyulaşması dışında böle bi şey oldu mu?

bende de var aynıları hatta benım gögsümün çevresınde kahverengı lekelr olusmaya basladı ben gıbı ılgınç :)

cnm valla benim düşünceme göre mesela benim eşim çok kıskanç o yüzden facebook kullanmıyoruz kendi adıma yok okuldan falan ekleyenler olur die sadece yakın akraba ve kız arkadaşlarım ekli şöyle söyliyim normal okuldan bi erkek arkadaşım beni eklese istek gönderse not yazsa ben okuldan falan kişiyim die eşimde görse yazacağı şey sakın bidaha bana msj falan atma rahatsız etme der kesin diyorum eşimi tanıdığım için ikinci bi msj gelse cvp olarak dahada agresifleşir daha kötü şeyler yazar sana bunu yazmamın sebebi belki eşin tanıyodur kızı biyerden eklemiştir not yazmıştır kızında sevgilisi var belkide evli beni bidaha rahatsız etme msj atma demiş olabilir hep en kötüsünü düşünme yani mesela benim kurstan bi arkadaşım telime msj attı kandilde çocuk herkese atmış öle zıpır biride değil hazır msjlardan yollamış eşim az kalsın arayıp sen kimsinde msj atıyosun ........ die başlıcaktı:)

bilmiyorum canım ya benmkide acaip kıskançtır ve bende öyle bi akşam olsada konşsak telde desormk istemiyorm

ya acayip kotu yaaa....hicbirsey yapamiyorum yemek yiyemedigim icin hic enerjimde yok....uyuyamiyorummm....nasil gecicek yaaa...
millet sacli olucak diyor ama bence alakasi yokyaaaaa...ah kizim benim cnm sen iyi ol yeterki ama seni besleyemiyorum bu haldeyken..
Bence de saçlı olmasıyla alakası yok canım bi arkadşımın kızı öyle saçlı doğdu ki...ama hamileliğinde hiç bulantısı olmamıştı...

Seastirem ve candostcum kizlar sanki ilkbkez dogum yapicamm
Bilmiyorum bayaa affaladim kimisi illa kanamali diyo ama kizimdada srimsi gelmisti. Beklemedeyim insallah haber ederim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

konuya şöyle başlaıyayım akşam eşimin arkadaşı ve eşi geldi arkadaşıyla eşi tartışarak girdilr içeriye bunlar eşimle dışarıya çıkıcaklar ama kadın sinirli neyse sonra bunların bi arkadaşı gelicekmiş kızla buluşucakmş eşim bana böyle söylemedi neyse bunlar çocuğu kızla buluştktan sonra ewe bırakıcakmşlar rabayla yarım saatlik bi yol nitekimde öyle olmuş ben sadce yalan söylemesine kızdım bunu da geçtim nedense hiç sinirlenmdem neyse arkadşı eşiyle ewe gitti bizde otruodk bunu tel çaldı kapatıı nie kapttın dedim kimdi o arkadaşının adını söyledi ama teli ver diyene kadr arananlrı sildi ben o arkadaşını armasını söyledim aradı ben ne dediğini dinlemekte ısrar ettim ama bu teli kaçırmaya çalıştı anlayamadm ama erkek sesiydi sonra ben telini aldım onun adına mesaj attım cevap gelmdi aradm erkk çıktı kapttım hadi bunu da geçtimm eşimin faceye girdim bi bayandan buna mesaj gemiş mesajda şu yazıo beni rahatsız etme falan filan ama eşim ne yazmış görmedim bende eşimin adına seni tanımıyorm yazdım bugünde cevap atmış tanımıyorsan yazma diye ben senn kim oldpunu biliyorm yazmış offfffffffff çok uzun oldu bunlar ayrı konular ama üst üste geldi hpsi benmi abartıyorm ne yapmam gerek sizce akşamdan beri ağlıyorm eşime bu face olayından basetmedm daha :43:
Canım umarım herşey yanlış anlaşılmadan ibarettir...

selam kizlar nasilsiniz ?

Hamilelik nasil gidiyor kacinci ayindasiniz neler yasadiniz hamilelik boyunca.???

Biz suan 12+4 haftaligiz.. simdiden cevaplariniz icin TSK ettim.!!
Hoşgeldin.. herkeste hamilelik süreci farklı geçiyor ama ben ilk aylarda herşeyden tiksindim, hiçbirşey yiyemedim... 5.aydan sonra yavaş yavaş azaldı bulantılarım ama hala ara ara oluyor...son aylarda da farklı sıkıntılar başladı. bel ağrısı,mide yanması..vs.gibi.. ama en güzeli, bebeğin hareketlerini her geçen gün daha belirgin hissetmek..pahabiçilemez bir duygu.insan tüm olumsuzluklarını unutuyor hamileliğin bebeğini görünce ya da varlığını hissettikçe...

Bende de var canım onlardan ama bazıları kendiliğinden dökülüyor..

bilmiyorum canım ya benmkide acaip kıskançtır ve bende öyle bi akşam olsada konşsak telde desormk istemiyorm

telde konuşma zaten cnm akşam eve gelince deki mesela ya bugün beni facebookta biri eklemiş adı ..... de kızın adını söyle ortak arkadaşımızda varmış ama tanıyamadım ben kızı de sen tanıyomusun de yani pat die sen bu kıza ne yazdın falan deme belkide diyecek evt tanıyorum şuradan arkadaşımdı başlıcak anlatmaya ama tanımıyorum derse deki allah allah o ikimizide tanıyo sanada istek gönderdi bugün de reddettim ben de bakalım ozaman ne dicek :) ama bence öyle korktuğun gibi bişey olmıcak

telde konuşma zaten cnm akşam eve gelince deki mesela ya bugün beni facebookta biri eklemiş adı ..... de kızın adını söyle ortak arkadaşımızda varmış ama tanıyamadım ben kızı de sen tanıyomusun de yani pat die sen bu kıza ne yazdın falan deme belkide diyecek evt tanıyorum şuradan arkadaşımdı başlıcak anlatmaya ama tanımıyorum derse deki allah allah o ikimizide tanıyo sanada istek gönderdi bugün de reddettim ben de bakalım ozaman ne dicek :) ama bence öyle korktuğun gibi bişey olmıcak

canım zaten ortda bişey yok belli ama kız rahtsz olmuş önemli olan eşimin ne yazmış olmasydı kıza asıldıysa onu söylmz herhalde bana baklım belli olcak

kıslar ya benim karnımdaki çatlaklar kırmızıydı bu lireac krem aldım netten 4 gündür düzenli kullanıyom sanki o kırmızılıklar geçiyo gibi ay inşallah tamamen geçer ya :)

kıslar ya benim karnımdaki çatlaklar kırmızıydı bu lireac krem aldım netten 4 gündür düzenli kullanıyom sanki o kırmızılıklar geçiyo gibi ay inşallah tamamen geçer ya :)

canım zaten ilk çatladıklarında kırmızı gibi oluyo.
sonra renkleri soluklaşıyo.
beyaz oluyo.
çatlaklar gitmez canım kabullen onları :27:

canım benimde çatlaklarım var bende almayı düşünüyorum hangi siteden ne kadara aldın

canım zaten ortda bişey yok belli ama kız rahtsz olmuş önemli olan eşimin ne yazmış olmasydı kıza asıldıysa onu söylmz herhalde bana baklım belli olcak

valla cnm kıza asıldığını hiç sanmıyorum senin göreceğini bilir heralde bak facebokk şifresini biliyosun girmişsin görmüşsün eşinde saf değil heralde bunları bile bile asılacak kıza hiç sanmıyorum hamilelik hormonların tavan yapmış bence :) içini rahat tut iyi düşün iyi şeyler çek etrafına :)

canım zaten ilk çatladıklarında kırmızı gibi oluyo.
sonra renkleri soluklaşıyo.
beyaz oluyo.
çatlaklar gitmez canım kabullen onları :27:
kıs oflu ne bozuyon moralimi ne güzel sevindiydim bende işe yarıyo die hem sonradan beyaz oluyo biliyomda karnın inince olmuyomu o dediğin benim karnım çok sert daha büyüyo kıs nekadanda sevindiydimmmmmm geçer dieeee kabullenmicemm bulacam bi çaresini :9::9::32::32::28::28:
canım benimde çatlaklarım var bende almayı düşünüyorum hangi siteden ne kadara aldın

cnm ay hangi siteden aldığımı unuttum yahu :44::44: ama 39 tl idi

Canım ben de lierac kullanıyorum çok memnunum. benim de çatlaklarım yeni oluştuğunda kullandım ve geçti,ama çatlaklarım çok kalın değildi.hala da hiç çatlağım olmadı çok şükür. halbuki çatlamaya çok müsait bi cildim var. her gün sabah akşam sürüyorum kremi, ama 1 gün bile aksatsam hemen gerilmeye ve kaşınmaya başlıyor cildim.dikkatli kullanmak lazım bence faydası olur tavsiye ederim.

Back
X