Anam bunlar ne dolmuş böyle kocalarına oy
Bende de durum sizden farklı değil üstüne bir de sağlık ocağı Bebek çok kilo almamış diyince hepten ayar oldum market manav kasap alışverisini delirmiş gibi yaptim bu günde ne kadar vitamin takviyesi varsa internetten sipariş verdim balık yağı magnezyum bakın kocalariniza sinir olmayin onların anlayacağı dilden konuşun gerçi ben diyorum ama herseyi kendi kartımla aldım.kendi parasını kazanipta kocasının al demesini bekleyen kaldı mı bu devirde bilmem de alın aldırın adamlara bişi demeyin bunlar düz vites araba gibi söyleyeceksin yapacaklar link isteyene atarim halimizin tavrimizin yorgunluğumuzun tamamı kendimize henüz gelememis olmamiz birde kendime bir kaç çeşit Krem falan aldım ben bakmazsam bana asla bakan yok kızlar kendimize gelmemiz lazım
julettae
canım hepsi aynimi bilmem ama bizimkiler böyle biz artık küçük bir aile olduk kendi çekirdek ailemizin keyfini cikaralim ev tasidin gripsin gurbettesin annenin babanın desteğine onların gözünde ihtiyacın yok varsın öyle bilsinler boşver uzak olmak daha iyi muhatap olup sinirlerini bozma hiç değmiyor bebeklerimiz dünyaya değer