sağolun kızlar dualarınız için.ama görünmedi bebekim kesem kocamannn olmul maşallah.8mm ama bebek görünmedi cumaya randevu verdi.geç döllenme olabilir.gebelikte süpriz gelişmeler olur dedi.ama kesin bişe de demedi boş gebelikte olabilir yani bilmiyorum.Allah ım bu sefer nasip eder inş.
canım maşallah o keseyi büyüten rabbbim inşallah içinide dolduracak beniimde ögleden sonra ilk randevum ben 24 martta ögrendim hamileliginmi ama tüp ya geç randevu verdiler inşallah bende keseyi kalp atışımı duyarım banada çok dua edin lütfen rabbim daha fazla aratmasın herkese versinnn
günaydın kıslar,
cumartesı doktora gıttım 6+1 olmam lazım son adet tarıhım 2 mart ama doktor baktı sen 4+6 haftalıksın ultarasonda keseyı öyle ölcmüş.bebek kese ıcerınde daha olusmamış.25 nısana gun verdı o gun bakacak.ama ben kafayı yemek uzereyım.doktor adet gunlerın 28 gunden fazlaysa boyle olması normal dedı.kasıklarım agrıyo dıyo progestan verdı dusuk olmasın dıye.
sozde dıyodum pıt pıtları duyarım o gun.
Geriden gelmesi normal mi içim içimi yiyor.
günaydın kıslar,
cumartesı doktora gıttım 6+1 olmam lazım son adet tarıhım 2 mart ama doktor baktı sen 4+6 haftalıksın ultarasonda keseyı öyle ölcmüş.bebek kese ıcerınde daha olusmamış.25 nısana gun verdı o gun bakacak.ama ben kafayı yemek uzereyım.doktor adet gunlerın 28 gunden fazlaysa boyle olması normal dedı.kasıklarım agrıyo dıyo progestan verdı dusuk olmasın dıye.
bu benim ikinci hamileliğim 3 yaşında bi oğlum var oğlumdada çok heyecanlıydım bundada.sanki hiç bunları b u telaşları yaşamamış gibi yeniden heyacan yaşıyorum..
Güzel haberlerle gelirsin inşallah Livaza'cım.Rabbim çabalarının karşılığını boş bırakmamış ve inşallah kalp atışlarıyla da bu heyecanı taçlandıracak.Sağlıklı bir hamilelik diliyorum.canım maşallah o keseyi büyüten rabbbim inşallah içinide dolduracak beniimde ögleden sonra ilk randevum ben 24 martta ögrendim hamileliginmi ama tüp ya geç randevu verdiler inşallah bende keseyi kalp atışımı duyarım banada çok dua edin lütfen rabbim daha fazla aratmasın herkese versinnn
Aynı hisler içindeyim.Benim kızım daha 14,5 aylık :) 2011 şubatta doğum yapmıştım ama şu anda sanki ilk hamileliğimmiş gibi hissediyorum.Tabi daha rahat hareket ediyorum ilkinde çok pimpiriktim ilk zamanlar ama çok heyecanlı ikiside.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah Livaza'cım.Rabbim çabalarının karşılığını boş bırakmamış ve inşallah kalp atışlarıyla da bu heyecanı taçlandıracak.Sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
canım maşallah o keseyi büyüten rabbbim inşallah içinide dolduracak beniimde ögleden sonra ilk randevum ben 24 martta ögrendim hamileliginmi ama tüp ya geç randevu verdiler inşallah bende keseyi kalp atışımı duyarım banada çok dua edin lütfen rabbim daha fazla aratmasın herkese versinnn
şimdi geldım lavabodan ,:)))) senin nasıl gidiyor?
günaydın kıslar,
arkadaşlar mrh aranıza yeni katıldım bende yeni hamileyim salı günü kalp atışları için doktora gidicez Rabbim hepimize sorunsuz sağlıklı hamilelikler geçirmeyi bizlere bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. amin...
arkadaşlar mrh aranıza yeni katıldım bende yeni hamileyim salı günü kalp atışları için doktora gidicez Rabbim hepimize sorunsuz sağlıklı hamilelikler geçirmeyi bizlere bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?