Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar bebişini görenler gözünüz aydın maşallah bebişlerinize . doğuma gidicek olanlarda bi avazda alırlar inş bebişlerini kucaklarına heyecanlandım yahu darısı bizlerin başına inş
günaydın annelerrrrrrrrrrrrrrrr
bugün nasılsınızzzzzzzzzz
sağol canım ya ben senin şu profil fotoğrafına bayılıyorum kız her gördüğümde pek bir kanım kaynıyor çok şirin bir çoçuk
demi canım bende bayılıyorum ona oğlumda öyle yakışıklı olur inşşş
inş canım olur dünyanın en tatlı bebekleri olur bizim bebekler
cnm çok teşk.ederm sağolasınnnn =))))))))))))))))))))))
umarm bigün bnmde sana bi yardımım dokunur :)))))
amin inş canım listeye ekledim seni:)
Acıktımmmmmmmmm![]()
kahvaltı yapmadın mı kız
yapmadım canım daha :26:
kalkayım çay suyu koyayım.
bugün ıspanaklı pasta yapaceğim
3 gündürr kuduruyorum nerdeyse inşallah yaparımmmmmm
yapmadım canım daha :26:
kalkayım çay suyu koyayım.
bugün ıspanaklı pasta yapaceğim
3 gündürr kuduruyorum nerdeyse inşallah yaparımmmmmm
Hayırlı dilekleriniz için çok teşekkür ederim anneler..Sancım da pek yok sabahı nasıl yapıcam bakalım. Ama nişan denilen kanama oldu. Off hem korku hem bebeğime kavuşacağım heyecan karmakarışık duygular..
Doktor çatı muaynesi yapıyım dedi.. 2 parmağını vajinal yoldan bayağı bastırdı çok canım yandı o sıra kanama geldi zaten.. 1-2 cm. açılman var dedi. elle nasıl anladı anlamadım..YArın 8 de doğumhaneye çıkıcam 4 cm. ulaşmışsa başlıycak doğum :SSSSS
kalkıyorum canım yavaştanoy oy kalk hadi aç koyma bebişini gel ben yapayım sana kudurma
ay bnm anneannem müthiş ıspanaklı kek yapıyor,üzeri krem şantili böyle yeşil bi kek =))
arada saç çıkıyor içinden ama olsun o kadar da yaşlı kadın yani![]()
![]()
ahahha
ay bnm anneannem müthiş ıspanaklı kek yapıyor,üzeri krem şantili böyle yeşil bi kek =))
arada saç çıkıyor içinden ama olsun o kadar da yaşlı kadın yani![]()
![]()
ahahha