• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ve açıkçası bunu da düzenli kullanamıyorum 🙊 tamm üç aydır 30 şaseyi bitirmedim.
Ama yorumları okuduğumda üç ay sonra falan gebe kalan olmus

Kasım ayında istenilen haberi alamamış umudu aralığa kalmış olan kızlarrrr ne yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz.
Bikaç güne pik günüm benim de. Tek yaptığım şey görseldeki takviyeyi kullanmak.
Bişeyler daha yapmalı ama ne
Takviye bayağı iyiymiş. Yumurtlamaya kadar böğürtlen kökü çayı içmek de çok faydalı deniliyor. Hem yumurtlamaya hem de rahmi güçlendirmeye yarıyormuş.

Kasım ayında istenilen haberi alamamış umudu aralığa kalmış olan kızlarrrr ne yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz.
Bikaç güne pik günüm benim de. Tek yaptığım şey görseldeki takviyeyi kullanmak.
Bişeyler daha yapmalı ama ne
Ben de benzer bir takviye kullanıyorum sadece içinde koenzim q10 yok, ben bir de sabah akşam kullanıyorum henüz 15 20 gün olmuştur başlayalı 🥲 ben pcos olduğum için düzenli kullanıyorum korkudan 😂

Ben de benzer bir takviye kullanıyorum sadece içinde koenzim q10 yok, ben bir de sabah akşam kullanıyorum henüz 15 20 gün olmuştur başlayalı 🥲 ben pcos olduğum için düzenli kullanıyorum korkudan 😂
Bir de omega 3 ve eksik vitaminlerin vs takviyesi d vitamini ,b12 ,demir

Takviye bayağı iyiymiş. Yumurtlamaya kadar böğürtlen kökü çayı içmek de çok faydalı deniliyor. Hem yumurtlamaya hem de rahmi güçlendirmeye yarıyormuş.
Çok kullanan yorumu göremedim ben de ama gördüklerim de hep olumlu idi.
Ama fiyatı çok pahalanmış ya üç ayda

marmelad01 marmelad01 benim ateş değişik adette olamadım oyüzden değişemiyorum canım

Ateş takibi

36.3 4 Kasım
36.5
36.2
36.4
36.2
36.3
36.3
36.2
36.4
36.3
36.5
36.5
36.7
36.5
36.7
36.6
36.7
36.7
36.6
36.6
36.7
36.7
36.5
36.3
36.4
36.5 29 kasım
Canım adetin kaçıncı günden ölçmeye başladın ve ölçüm saatleri ve ölçüm lerin hepsi aynı yerden mı?

Daha önce de ilk fotografi atmistim. 1.test 27 kasım saat 18:00
2.test 27 kasım saat 23:00
3.test 28 kasım saat 17:30
2.fotograftaki test ise 29 kasım saat:10:00
27 kasım saat 23:00te ve 28 kasım saat 23:30 değerlendirdik ama 28 kasım sabah test siliklestikten sonra degerlendiremedik. Verimli zaman ne zaman oluyor kacirdik ki bilmedigim icin sormak istedim:)

Eklentiler

• IMG_9412.webp
    IMG_9412.webp
    104,5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_4B12E2D9-D6EE-432D-8D39-BBF5F54283A9.webp
    IMG_4B12E2D9-D6EE-432D-8D39-BBF5F54283A9.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 10
Daha önce de ilk fotografi atmistim. 1.test 27 kasım saat 18:00
2.test 27 kasım saat 23:00
3.test 28 kasım saat 17:30
2.fotograftaki test ise 29 kasım saat:10:00
27 kasım saat 23:00te ve 28 kasım saat 23:30 değerlendirdik ama 28 kasım sabah test siliklestikten sonra degerlendiremedik. Verimli zaman ne zaman oluyor kacirdik ki bilmedigim icin sormak istedim:)
Ben yabanci kaynaklardan okuduguma gore catlamadan onceki iliskiden hamile kalma oraninin en yuksek seviyede oldugu yaziyor. Ama turkiyede de doktorlar catladiktan sonra 3 gun arka arkaya degerlendirmek gerek diyor. Sperm de 72 saat yasayabildigine gore siz catladigi zamani degerlendiremeseniz de, eger olacagi varsa zaten olur.

Ben yabanci kaynaklardan okuduguma gore catlamadan onceki iliskiden hamile kalma oraninin en yuksek seviyede oldugu yaziyor. Ama turkiyede de doktorlar catladiktan sonra 3 gun arka arkaya degerlendirmek gerek diyor. Sperm de 72 saat yasayabildigine gore siz catladigi zamani degerlendiremeseniz de, eger olacagi varsa zaten olur.
Ya evet hep catlama günü konusuluyor ben ama arastirdigimda sizin kaynaklardan buldugunuz gibi okudum ben de. Yine de icimde kaldi ihtimali bilmem istedim tesekkur ederim:)

Yani bence o iş bini görmekle geçmekle alakalı değil. Allah muhafaza benim 9 binlerde düşük oldu. O bebeğin dünyaya gelmesi dilenmişse gelecek. Hiç yok yere stres yapma canım. Güzel duygularla, stresssiz, sıkıntısız, duayla kendine de bebeğine de güzel geçirt bu dönemleri. Allah’ım inşaAllah sağlıkla kucağınıza aldırsın 🤲🌸
Amin inşallah canım insanın daha önce başından geçince korkuyor acaba yine düşük mü olacak diye bir cihaz olsada beyinden bu korkuyu çekip çıkarsam

Canım adetin kaçıncı günden ölçmeye başladın ve ölçüm saatleri ve ölçüm lerin hepsi aynı yerden mı?
Sat 13 Ekim ben 4 kasımda ölçmeye başlamışım 42 gündür adet olmuyorum. Hep vajinadan ölçtüm sabah 06.00 da. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum döngümün 50. Günü olacak bu kadar gecikmezdi hormonal olarak bir sıkıntı var sanırım.

Amin inşallah canım insanın daha önce başından geçince korkuyor acaba yine düşük mü olacak diye bir cihaz olsada beyinden bu korkuyu çekip çıkarsam
Güzel hayaller kurmaya çalışıver. Sonra o kurduğun hayalin gerçekleşmesi için dua ediver. 😊 Ne zaman korku gelse onu hayallerinle döv 😃

Back
X