• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

herşeyin yolunda olmasına sevindim dünüşüm:) bende dicektim niye sırtüstü yatırıyolarki yan yatırmaları lazım:))))) ohh çatı muayenesindende geçmişsin darısı bizim başımıza inşşş

amiiiin canım inşallah sende kurtulursun gerçekten abartıldığı gibi değil hiç sakın korkma sende:34:

bide benim çocuk yapmış arkadaşlarım son iki ay çok kilo alıosun diolardı..bende senin gibi çok yiyemıorum tıkanıorum bebeşim baskı yapıo büyüdü ondan tabiki..
benim vücutta stokta yoktu ..yavrum ben ne yersem onu yiyo ..onun sayesinde iki aydır kilo almıorum..[/Q,

sonlara doğru bebek biraz aşağı inince rahatlarsın diyolar...ne zaman iniyo ki?36. haftada falan mı acaba?

günaydın canım çok üzüldüm tamda hamileyken ..neden kapandı canım iflas mı etti patron.
rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar inşlhh

Cok gecmis olsun..ne kdr buyuk sıkıntıda oldugunu tahmin edebiliyorum esininde seninde..umarim bi an once bebisin kismetiyle cozulur sorunlar.

çok üzüldüm canım. ama dert etmemeye çalışın. bebek kısmetiyle gelir inşallah. bi kapı kapanır başkası açılır.

zor bi süreç allah yardımcınız olsun canımmm..Rabbim o bebeğin rızkını asla kesmez tam tersi arttırır.inşallah evladınızın bahtına daha da güzel bi iş olanağı yaratır...bebeğiniz size bereket getirecektir bu umuda tutunun...umarım en kısa zamanda tekrar iş bulur eşin..

kızlar cok sagolun destekleriniz için..
bizimde tek umudumuz ooo
bebeğim kısmetiyle bereketiyle gelicek inşşşş
rabbim bir kapıyı kapar ama bir diğerinide acar...
iş yeri kapandı patron bitik durumda adnan polatlarla takılan bayagı zengin bir adammm ama işte ne olduu durumu içler acısıııı
inş en yakın zamanda bulur eşim işşş
kirada da oturuyoruz ee bende çalışmıyorum ztnn :((
birsey gelmesin insanın basına hepsi peşpeşe gelirrr ztnn
Allah büyüktürr

bende doğum gittiğini duydum inşallah hayırlısıyla kurtulur:16:

evet canım ya dün saat 4 e kadar dışarıdaydık bebeğimin çerçevelerini aldım nette bulabilirsem eklerim
nevresimle ,burun aspiratörü,tırnak makası, saç fırça takımını,külotlu çorabını,birde kendim için göğüs pedi aldım çok şükür hazırlıklarım tama
sadece beşikte sorun çıktı hani mavi demiştim ya onun kırmızısını almak istiyorum ama daha başaramadım malesef evkurdan almış onlarda elli yere yönlendirdi inşallah onuda halledersem hiç eksiğim kalmıyor. :34:

canım dediğim gibi allah yardımcınız olsun işiniz zor gerçekten
tabiki annende senin için en iyisini ister sende çok zorlama canım sonuçta sende bi can taşıyosun artık dikkatli ol

hayırlı olsun canım bak stres yapıodun bitmiş bile hazırlıkların bak aklıma ne fikir geldi ..beşiği değiştiremezsen ona güzel süslü istediğin renk kılıf yaptır kenarlıkları olucak bide kenarlardan pileli eteği sarkacak

bende bugun çerçeve alıcam kızıma album yapıym unutmuştm iyi hatırlattın

bide benim çocuk yapmış arkadaşlarım son iki ay çok kilo alıosun diolardı..bende senin gibi çok yiyemıorum tıkanıorum bebeşim baskı yapıo büyüdü ondan tabiki..
benim vücutta stokta yoktu ..yavrum ben ne yersem onu yiyo ..onun sayesinde iki aydır kilo almıorum..[/Q,

sonlara doğru bebek biraz aşağı inince rahatlarsın diyolar...ne zaman iniyo ki?36. haftada falan mı acaba?

inan bende bilmıyorum an son 36. haftadayken bir arkadaşım karnın inmiş dedi ama ondan başka diyen olmadı bana

kızlar dün doktora gittim ya nst ye girdim yine nst ye bağlayan hemşire beni sırt üstü yatırdı ben baya sıkıntıya girdim nefesim daraldı felan
sonra hemşire kontrole geldi baktıki kızımda sıkıntılı sonra doktorumu aradı bebek strese girmiş diye
neyse sonra aşağı inip kağıdı gösterdim doktoruma bide ulturasonda baktı herşeyi normal görünüyor tatlı ve tuzlu bişeyler ye yine gir nst ye dedi
ha bu arada çatı muyenemide oldum doğurabilirsin çatın iyi dedi hiç acımadı hatta normal alttan muayenede daha fazla açıyodu yani çatı muayenesi olacak kızlar inşallah sizin dr nazik olur benimki gibi
sonra bişeyler yeyip geldim bebeğim normal çıktı hemşireye dedim sırt üstü yatırdınız ondan sıkıntıya girdi bebek dedim kadın demezmi ben yan yatırdım sen yanlış hatırlıyosun diye bende bişey demedim öyledir dedim
neyseki bebeğimde bi sorun çıkmadı çok korktum ama hemşirede dr sezaryene alır şimdi deyince
amannn ne uzun oldu be:1:

nts de sola yatırması lazımmış canım bende orda dikkat ettim sola yatırınca normale dönüyo bebeğin kalb atışı sırt üstü ve sağa yatınca sevindim sende bizim gibi çıkmışsın çok şükür

hemşire birinde benide sırtüstü yatırdı çocuğum oynuodu ama kalşp atışlarını bulamıodu hanımefendi gerçekten sırtüsütü yatmak anneyide bebeğide etkilıo

Benide nst de sirtustu yatirio bnde inatla yatagi diklestirtiyorum nefes alamiorum diye..hemsirelerde var bu gariplik sanirim..
evet kızlar bebek hemen sıkıntıya giriyor çok etkiliyor sırt üstü yatmak
hemşireler yatırsa bile siz karşı çıkın sıkışıyorum felan deyin
benim korkum doktordan alıcağım cvp dünüşüm muayeneden korkmuyorum:)))
inşallah bi sorun çıkmaz canım bende çatım dardır diyodum ama değilmiş çok şükür
kızlar cok sagolun destekleriniz için..
bizimde tek umudumuz ooo
bebeğim kısmetiyle bereketiyle gelicek inşşşş
rabbim bir kapıyı kapar ama bir diğerinide acar...
iş yeri kapandı patron bitik durumda adnan polatlarla takılan bayagı zengin bir adammm ama işte ne olduu durumu içler acısıııı
inş en yakın zamanda bulur eşim işşş
kirada da oturuyoruz ee bende çalışmıyorum ztnn :((
birsey gelmesin insanın basına hepsi peşpeşe gelirrr ztnn
Allah büyüktürr
allah yardımcınız olsun canım allah başka dert vermesinde biran öncee bi rızk kapısı daha açsın inşallah dualarımız seninle canım
hayırlı olsun canım bak stres yapıodun bitmiş bile hazırlıkların bak aklıma ne fikir geldi ..beşiği değiştiremezsen ona güzel süslü istediğin renk kılıf yaptır kenarlıkları olucak bide kenarlardan pileli eteği sarkacak

bende bugun çerçeve alıcam kızıma album yapıym unutmuştm iyi hatırlattın
canım bende değiştiremezsem sıkıntı yapmıcam artık ne yapayım kızımın kısmeti oymuş
çok şükür canım ya allah sıkıntıda olanlara yardım etsin ben atlattım çok şükür
canım bende bebek şekeri şeklinde aldım küçük çerçeveler :34:

Son düzenleme:
evet kızlar bebek hemen sıkıntıya giriyor çok etkiliyor sırt üstü yatmak
hemşireler yatırsa bile siz karşı çıkın sıkışıyorum felan deyin

inşallah bi sorun çıkmaz canım bende çatım dardır diyodum ama değilmiş çok şükür

allah yardımcınız olsun canım allah başka dert vermesinde biran öncee bi rızk kapısı daha açsın inşallah dualarımız seninle canım

canım bende değiştiremezsem sıkıntı yapmıcam artık ne yapayım kızımın kısmeti oymuş
çok şükür canım ya allah sıkıntıda olanlara yardım etsin ben atlattım çok şükür
canım bende bebek şekeri şeklinde aldım küçük çerçeveler :34:

bana bi doktor çatın dar dediği için korkuyorum inş o yanlış demiştir:)

sagol cnım senin muaynende güzel geçmiş çok sevindimmm
hadi bakalım saglıcakla al bebişini kucagınaa
çok sağol canımm
inşallah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi
sende lütfen elinden geldiğince sıkıntı yapmamaya çalış eşin elbet iş bulur ama sen bu günleri bidaha bulamazsın o yüzden yıpratma kendini:50:

Son düzenleme:
bana bi doktor çatın dar dediği için korkuyorum inş o yanlış demiştir:)

inşallah canım ya korkma beni kuzenimde suyu evde geldi sonra hastaneye gitti hemen yaptı maşallah doğumu daha sonra ebe senin çatın dar daha önce gelsen sezeryana alırdık demiş ama bebeği 3200 gr filan doğmuştu nasıl doğdu o zaman

Back
X