çocuğun kaç yaşında ? bunları benim diğer bebeklerim yokken büyük oğlumda yaşadım çooookkm uyanık sanıyordu kendini ödev çöpe atmak mı dersin ödevim yok mu dersin neler neler yapıyordu psikoloğa bile götürdüm beni şuçladı öğretmen neden ödev yapmıyorsun diyormuş annem babam kızıyor diyormuş

ben sinir krizleri geçirdimmm ağlama krizleri geçirdimmm ama pess etmedim hep tekrar anlattım. Ve en önemlisi çocuğumu alıp tek başıma uzun yürüyüş yapıp konuştum normal sohbet gibi.. onunla tek alışverişe gittim göstererek öğrettimm . Bence bubular işe yaradı 2 yıl sürdü bu durum ve bir ara ümidi kesmiştim bu çocuk serseris olacak çok kötü biri olacak diye ağlıyordum ama smdi bambaşka biri mükemmel bir çocuk diyebilirim nasıl anlatayım Böyle efendi düşünceli bir çocuğum olacağını hiç tahmin etmezdim o yüzden bu dönemleri sabırla geçir canım pes etme o çocuk sen doğru yolu gösterdikçe kendini bulacak

7-9 yaş arası çok kötüydü 10buöuk yaşında şu an hiçbir şikayetim yok örnek verdim kendimden . Sinirlenip bende vurmuştum hala içim yanar o gün için seni çok iyi anlıyorum ama lütfennn sabret onun sana ihtiyacı var