• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Yaa canim aynen oyle. Bende haftaya persembe iki cocuk annesi biri olucam bide beni dusun birinin altini degistir birinin ustunu degistir derken bu kış ev hapsi yasarim herhalde :1:

ben bebeği de bayağı bi zaman idrak edemem heralde. 9 aylık hamileyim kendimi aynada görünce ooovvv ne büyük karnım var diye gözlerim ayrılıyor. sanki ilk defa görüyorum. :9: bakalım bebekle ne yapcam

pınarcım bence eşine söylemeden önce bişeyler öğrenme imkanın varsa araştır ondan sonra sor
o kızada eşiymişsin gibi değilde kız arkadaşıymışsın gibi yazsan belki kız daha net konuşur
yani sorununu anlat mesela ben felanca kişinin kız arkadaşıyım bu msjınızı gördüm çok moralim bozuldu acaba arkadaşım sizi ne şekilde rahatsız etti felan de
kız rahatsız oluyosa sana söyler bence sende arkadaşınla evliliği düşündüğünü bunu bilmenin önemli olduğunu söylersin:34:

canım halledildi kızla konştum bişey yok akşama eşimle konşcam

ben bebeği de bayağı bi zaman idrak edemem heralde. 9 aylık hamileyim kendimi aynada görünce ooovvv ne büyük karnım var diye gözlerim ayrılıyor. sanki ilk defa görüyorum. :9: bakalım bebekle ne yapcam

Zaten bebis eve gelince insan bir süre idrak edemiyor durumu bebiste ilk hafta surekli uyur zaten. Ne zamanki aglama donemleri baslar iste o zaman insan anliyor tum sorumlulugu anneye ait minik bi birey katilmis aramiza

Zaten bebis eve gelince insan bir süre idrak edemiyor durumu bebiste ilk hafta surekli uyur zaten. Ne zamanki aglama donemleri baslar iste o zaman insan anliyor tum sorumlulugu anneye ait minik bi birey katilmis aramiza

bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. bu aralar öyleyim mesela.bebek yer darlığından kımıldayamıyor, ağrım sızım da olmadığı için sadece gece yatakta dönerken bebeğim aklıma geliyor. doğduktan sonra ne olacak hayatım nasıl ters yüz olacak çok merak ediyorum.

bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. bu aralar öyleyim mesela.bebek yer darlığından kımıldayamıyor, ağrım sızım da olmadığı için sadece gece yatakta dönerken bebeğim aklıma geliyor. doğduktan sonra ne olacak hayatım nasıl ters yüz olacak çok merak ediyorum.

Hersey guzel olacak :34:

selam kızlar, eşim evdeydi bugün geç gidecek işe poek giremedim. şimdi aklıma takılan bir şey sormak istedim size. benm göğsümün ucunu saran koyu halka olan ksıımda minicik kabartılar olmaya başlamıştı. minicik minicik kabartılar gibi. onlardasn bazıları resmen minicik et parçası gibi olmuş sonra. sizde de göğüs kopyulaşması dışında böle bi şey oldu mu?

evet canım aynı tarif ettiğin gibi bende de var

Slm guzel anneler B'nde azcık arıya çıkmıştım annemle sımdı geldım eve ancak;))bugun bır gecelik bır pıjama tk aarsak su hastane gıyımını bıtırmış bulunmaktayım:))))bır de hastanede kurabıyelerı koymak için sepet aldım sımdı yüklüyorum :)))

Ben de genelde düzenli kullandım ve sadece karnıma değil, çatlakların başlayabileceği yan bölgelere de sürdüm; basenlere,karnımın yanlarına,üstüne,hatta bikini bölgesinin üst kısımlarına bile..böyle yapan kimsesorun yaşamamıştır bence.

canım işe yaradığına çok sevindim.ama çatlak meselesi ciltle de çok alakalı bence.çok yakın bir arkadaşım hamileliğini öğrendiği anaan itibaren resmen yağlı pehlivan gibi gezdi.lieracı düzenli kullandı.ama doğumdan sonra ben bile korktum karnından.o kadar çirkin çatlamıştı ki.

İşte yenı ciciler kızlar;))

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    34 KB · Görüntüleme: 42
  • $image.webp
    $image.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $image.webp
    $image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 33
ECRİN46

canım çoook sağol .mesajını aldım.ben özelden mesaj yazamıyorum.100 mesaj yazmış olmam gerekiyormuş..neyse Allah razı olsun.bugün vekalet çıkardım bi arkadaşa.o ilişiğimi kesecek.herşeyi göze aldım.yarın 37+0 dayım.ilişk kesilince bişi derlerse özlüğe gidecem
rica ederim canım bırak müdürü bazen ilçedekiler bile bişey bilmıyor bilemiyor en güzel il mem özlük bölümü bence:)))hiç bişey olmaz bence iznine
seastiremm kız napıyosun,biz kokoşumun adına 5 dk.öncesi itibariye karar verdik.. bizim adımızı da ekleyebilirsin artık listeye..

kızımızın adı Tanem Pınar olcak Allah' ın izniyle..
adıyla yaşasın canım
benim 90dı zaten şimdi 100 takıyorum doğumdan sonra hakkımızda hayırlısı ama bizde ırsi rahmetli annanem göğüslerini eteğinin içine koyardı...
benimkide 75 di hamilelikten sonra 80 oldu

selam kızlar chnbyle görüştüm çok mutluydu allahım bizede yaşatsın 3700 gr 53 cm doğmuş şişliği inince 3590a düşmüş sütüde az az geliyormuş bir sorunu yok çok şükür hepinize selam söyledi eşide gelmiş yanındaymış rahim ağzındaki dikiş alınacaktı alamamış doktor
haberler güzel
orkidemde doğuma gidiyor herhalde allahım bir avazda kurtarsın inşallah hayırlı doğumlar
maşlhhh ahmet ardaya ve nesrine darısı bize inşlh
slm kızlaaaar geçmişi okuyamadım çok yoruldum bebeğimin beşiğini kurduk odayı değiştirdik
çok şükür odayı değiştirince baya iyi oldu beşikte sığdı odaya tek sorun mavi olması onada takılmıyorum sağlık olsun
ya kızlar bu beşik resmen karyola gibi kocaman 5 yaşına kadar bile yatar valla:34: ama çok şirin oldu ya yorganını felan herşeyini halledince resmini eklerim
hayırlı olsun canım

kızlar nerden başlıcamı bilemiyorum moralim çok bozuk:43:kimseye bişey anlatamıyorm yardımınıza ihtiyacım var sorun eşim:43:

konuya şöyle başlaıyayım akşam eşimin arkadaşı ve eşi geldi arkadaşıyla eşi tartışarak girdilr içeriye bunlar eşimle dışarıya çıkıcaklar ama kadın sinirli neyse sonra bunların bi arkadaşı gelicekmiş kızla buluşucakmş eşim bana böyle söylemedi neyse bunlar çocuğu kızla buluştktan sonra ewe bırakıcakmşlar rabayla yarım saatlik bi yol nitekimde öyle olmuş ben sadce yalan söylemesine kızdım bunu da geçtim nedense hiç sinirlenmdem neyse arkadşı eşiyle ewe gitti bizde otruodk bunu tel çaldı kapatıı nie kapttın dedim kimdi o arkadaşının adını söyledi ama teli ver diyene kadr arananlrı sildi ben o arkadaşını armasını söyledim aradı ben ne dediğini dinlemekte ısrar ettim ama bu teli kaçırmaya çalıştı anlayamadm ama erkek sesiydi sonra ben telini aldım onun adına mesaj attım cevap gelmdi aradm erkk çıktı kapttım hadi bunu da geçtimm eşimin faceye girdim bi bayandan buna mesaj gemiş mesajda şu yazıo beni rahatsız etme falan filan ama eşim ne yazmış görmedim bende eşimin adına seni tanımıyorm yazdım bugünde cevap atmış tanımıyorsan yazma diye ben senn kim oldpunu biliyorm yazmış offfffffffff çok uzun oldu bunlar ayrı konular ama üst üste geldi hpsi benmi abartıyorm ne yapmam gerek sizce akşamdan beri ağlıyorm eşime bu face olayından basetmedm daha :43:
herşey yoluna girdimi canım bunlar çok hassas konular bazen birbardak suda fırtına kopabilioo en güzeli karşılıklı konuşmak
Kızlar ya ben bir konuda çok kararsız kaldım.
Benim kontrolüm salı günü ama karnım çok sık sertleşiyor sertleşince de oğlumun hareketlerini hissedemiyorum...
Sonra sertleşme geçiyor hareketlerini hissediyorum...
Acaba yarın mı gitsem kontrole salıyı mı beklesem çok kararsız kaldım :44::44::44:
bu aralar benimde öyle hareketler az ama sertleşmeler şişmeler oluyor farkediyorum kızım artık sığmıyor karnıma ve rahatsız oluyor ..üzüldüm şimdiii yaa
Allahtan çatlağım olmadı ya,ama hemoroid ,varis olacağına keşke çatlağım olsaydı,razı olurdum valla
bende varis çıktı canım çok azda göbişte çatlak
İşte yenı ciciler kızlar;))

hayırlı olsun canım çok güzeller

rica ederim canım bırak müdürü bazen ilçedekiler bile bişey bilmıyor bilemiyor en güzel il mem özlük bölümü bence:)))hiç bişey olmaz bence iznine

adıyla yaşasın canım

benimkide 75 di hamilelikten sonra 80 oldu

maşlhhh ahmet ardaya ve nesrine darısı bize inşlh

hayırlı olsun canım

herşey yoluna girdimi canım bunlar çok hassas konular bazen birbardak suda fırtına kopabilioo en güzeli karşılıklı konuşmak

bu aralar benimde öyle hareketler az ama sertleşmeler şişmeler oluyor farkediyorum kızım artık sığmıyor karnıma ve rahatsız oluyor ..üzüldüm şimdiii yaa

bende varis çıktı canım çok azda göbişte çatlak

hayırlı olsun canım çok güzeller

canım kadınla iş tartışmya döndü ama bişey olmdğını öğrendim akşama eşimlede konşcam kadında ewliymiş ben yazdıkça oda yazdı hakaret edr gibi konşmya başldı bende savcılığa verim felan yazdı yok oda eşine söylemşte eşimn kim oldğnu bulmuşta ewliysen be kadın bi dürtüldün diye niye abartarak yazıosn her dürtene mesaj atrsa kocişi bıraktım karıya sinir oldum

canım kadınla iş tartışmya döndü ama bişey olmdğını öğrendim akşama eşimlede konşcam kadında ewliymiş ben yazdıkça oda yazdı hakaret edr gibi konşmya başldı bende savcılığa verim felan yazdı yok oda eşine söylemşte eşimn kim oldğnu bulmuşta ewliysen be kadın bi dürtüldün diye niye abartarak yazıosn her dürtene mesaj atrsa kocişi bıraktım karıya sinir oldum

keşke bu boyuta gelmeseydi ..hayır hamile olmasan neysede bi şekilde...bence kadın blöf yapıodur kocasına demişte savcılığa verirmişte ..uzatma canım boşver uğraşma ,şimdi eşin sana kızarsa benden habersiz ne işler karıştırdın derse ki diyebilirde ..umarım tatlıya bağlanır, herşey bi yanlış anlaşılma dır

karnım çok sertleşio ve gerilıo kızlar ....kızım sığmıyor galiba ve canımı yakıoo

konuya şöyle başlaıyayım akşam eşimin arkadaşı ve eşi geldi arkadaşıyla eşi tartışarak girdilr içeriye bunlar eşimle dışarıya çıkıcaklar ama kadın sinirli neyse sonra bunların bi arkadaşı gelicekmiş kızla buluşucakmş eşim bana böyle söylemedi neyse bunlar çocuğu kızla buluştktan sonra ewe bırakıcakmşlar rabayla yarım saatlik bi yol nitekimde öyle olmuş ben sadce yalan söylemesine kızdım bunu da geçtim nedense hiç sinirlenmdem neyse arkadşı eşiyle ewe gitti bizde otruodk bunu tel çaldı kapatıı nie kapttın dedim kimdi o arkadaşının adını söyledi ama teli ver diyene kadr arananlrı sildi ben o arkadaşını armasını söyledim aradı ben ne dediğini dinlemekte ısrar ettim ama bu teli kaçırmaya çalıştı anlayamadm ama erkek sesiydi sonra ben telini aldım onun adına mesaj attım cevap gelmdi aradm erkk çıktı kapttım hadi bunu da geçtimm eşimin faceye girdim bi bayandan buna mesaj gemiş mesajda şu yazıo beni rahatsız etme falan filan ama eşim ne yazmış görmedim bende eşimin adına seni tanımıyorm yazdım bugünde cevap atmış tanımıyorsan yazma diye ben senn kim oldpunu biliyorm yazmış offfffffffff çok uzun oldu bunlar ayrı konular ama üst üste geldi hpsi benmi abartıyorm ne yapmam gerek sizce akşamdan beri ağlıyorm eşime bu face olayından basetmedm daha :43:

eşinle konuş işin aslını ondan öğren ama sakin ol ağlama güzel güzel konuş. eğer bi hatası varsa sakın kızma. olgun davran neden böyle bişey yaptığını sor. insanın başına hersey gelir. bu basit bişey. çook dert edilcek gbi deil yani. daha neleri var neleri. bence bi arkadaşı için yapmış bu işi. eğer eşini tanıyo olsa o kız ben senin kim olduğunu biliyorum yazmazdı.

keşke bu boyuta gelmeseydi ..hayır hamile olmasan neysede bi şekilde...bence kadın blöf yapıodur kocasına demişte savcılığa verirmişte ..uzatma canım boşver uğraşma ,şimdi eşin sana kızarsa benden habersiz ne işler karıştırdın derse ki diyebilirde ..umarım tatlıya bağlanır, herşey bi yanlış anlaşılma dır

karnım çok sertleşio ve gerilıo kızlar ....kızım sığmıyor galiba ve canımı yakıoo

Savcılıga ben verirm dedim :)eşimin bana bişey demeye hakkı yok kafasını kırcam gelsın eve elalemin karısını niye dürtmş bakaym :)gülermsn ağlarmsn canım benimde karnım çok sertleşio bide aşağı acıtıo bugün ağladm üzüldm strestenmi diye düşünüodm olmdk bi karı yüzünden tövbe tövbe

eşinle konuş işin aslını ondan öğren ama sakin ol ağlama güzel güzel konuş. eğer bi hatası varsa sakın kızma. olgun davran neden böyle bişey yaptığını sor. insanın başına hersey gelir. bu basit bişey. çook dert edilcek gbi deil yani. daha neleri var neleri. bence bi arkadaşı için yapmış bu işi. eğer eşini tanıyo olsa o kız ben senin kim olduğunu biliyorum yazmazdı.

Yok canım kadın gerçekten tanımıyomş bidaha rahatsız etmesin diye öyle yazmış anlamdığm şey benide dürten oluo eşim hemen engellio be kadın sen niye sazan gibi atlıon belki yanlışlikla oldu kaşınıo resmen

Back
X