Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar ben yarın öğlen catlama iğnesi yapicam bugün aksam 6 da ovulasyon testi yaptım bana pik olmuş gibi geldi iğneden önce çatlar mi diye endişelendim chat gbt ye sordum daha pik olmamış dedi sizce en alttaki pik mi
Kizlar ben yarın öğlen catlama iğnesi yapicam bugün aksam 6 da ovulasyon testi yaptım bana pik olmuş gibi geldi iğneden önce çatlar mi diye endişelendim chat gbt ye sordum daha pik olmamış dedi sizce en alttaki pik mi
Biraz ışıktan kaynaklı net çekemedim de galiba yorum icin tesekkur ederim chat gbt de aynı sizin yorumunuzu yaptı yarın catlama iğnesi sonrasi değerlendircez doktorun planına göre bugün boş geçcez mecbur
Biraz ışıktan kaynaklı net çekemedim de galiba yorum icin tesekkur ederim chat gbt de aynı sizin yorumunuzu yaptı yarın catlama iğnesi sonrasi değerlendircez doktorun planına göre bugün boş geçcez mecbur
Kızlar iyi akşamlar Ovulasyon testimi dün atmıştım buraya 28.günü 29u da bugün yaptım dün alt karın ağrısı vardı yumurtlama diye düşünmüştüm testten önce bugün de sol kasık ağrım var çok ve testleri yan yana atıyorum çatlama mı oluyor acaba bi tık açılmış gibi geldi ama normalde çok daha açık olurdu t çizgisi çatlasa bilemedim