• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Geçmişi okuyamadım kızlar öncelikle günaydın eşime tel aldım evlilik yıldönümü hedıyesı kullanamadı değişelim die tutturdu nıtekım canm telefonumu elimden aldı aktarım yaptırdık salak Turkcell çi numaralarımı kopyalayamamış bütün no lar gıttı:((moralim cok bozuk tabı resımlerde sinirden sabahı sabah ettım;(( dün sınemaya fln gıtmıştık kurutma mak aldık hersey ne kadarda ıyı başlamıştı halbuki:((beşık bulamadım kızımın eksıklerı var cok CNm sıkkın kızlar geceden beri offff;((
Yavrum varlıkta yoksulluk çekiyor hiç bişey istediğim gibi hayalımdekı gıbı olmadı olmuyor

sıkma canını daha vakit var alırsın.beşik aradığın bir model miydi yoksa gördüklerini mi beğenmedin.hepimizin eksikleri var mesela ben sanki kıyafet olarak hiç bişeyi yokmuş gibi hissediyorum sonra alışverişe çıkıyorum gereksiz bi şey almayayım derken almadan dönüyorum.

anaaaa heyecandanmı bayılmış yoksa :) heheheh

son aydayız ya artık bilmiyorum bakıyım evden deniyecem bişeyler boşuna almak istemiyorum :) kociş oynatmaz beni zaten :)

ay sorma benimki dio ben yalnız gideyim takı takıp biraz oturur gelirim dio ama ben yalnız salmam illa ki takılırım peşine :) çatlarım yoksa :)

kıs kendimi iyi hissediyorum hem fazlada durmayız zaten biraz oturup döneriz yalnız yollayamam kocişimi hele bu ara hiç olmaz :) bıyık bıraktı ben yakışmaz die düşünüyodum anaaa adam daha yakışıklı oldu bide herkes dio malkoçoğluna benzemişsin çok yakışmış diolar şimdi ben nasıl yalnız salayım :) hafta sonu metroya bindik kıslar ben yanındayken mal gibi bakıyolar ya o bıyıkları kestirmem lazım :20::47:

gece uyurken birazını makasla ke :)oda kesmek zorunda kalır:52::52::52:

kızlar ben giyinip gidiyorum sırasıyla belediyeye, şekerciye sonra kuru temizlemeye gitmem lazım. annemde son günüm tüm işlerimi hallediyim artık kendi evime geçince bi daha gelemem buralara. gelince görüşürüz :103:

vitamin , eşyalar ütülenmeden gelmesindense , ütüledikten sonra gelmesi daha iyi.

hadi kalk bakalım doğru ütüye :101::131:

ya evet dogru diyorsun en azından temizler diye içimi rahatlatıyorudmm :)))))))))

benimki sezaryan olacağı için tarihte 22.11.2012 yani bu perşembe 3 gun sonra. normal doğum olunca insan bilemezki bebişin ne zaman teşrif edeceğini. :34:

bende bilmedim ne yazdırsammmm
tarih benmde belli amaa bebğimin ismi belli değil :))
öff sıkıldım bu kararsız huyumdannnnnnnnnnnnnnn

ben doymak bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
bende sanki hep açımmmmmmmmmmm
kızlar ya benim belim ağrıyo..
sancı var gibi belimde kopucak sanki
doğruu bi nst ye git bence :)))
anacum aradı da onla konuştum:)
belimin ağrısı hafifledi.
anneme sordum belim ağrıyo diye.
doğum yokluyo seni diyo ay sonunu bekle her an gelebilir dedi :27::27:

benide yokluyor bu sancılarr

İnşallah sütlerimizde bol bol gelir:21:
kıs gelir gelir benim kaç aydır gelio zaten sanki sıksam fışkıracak :):52::52:
hı hı evet cnm hastane için adı bebek şekeri işte içinde şeker yok lavanta var küçümencik bisiklet şeklinde
cnm ben valla 100 tane şeker yaptırdım ama lavantalı sadece eşimde bademler var ya alcak 2 kilo o küçük tüller varya eminönünde satılıyo alcam yapıcam evde sepete koyup dağıtcam
öff ya bende doğumdan sonra mevlüt için alcam acaba hastane içinde alsammı yoksa başka bişey mi alsam
cnm ben adet olarak fazla aldım birazını hastaneye götürcem eşimin işten arkadaşları hastaneye gelirler kesin eve gelmezler birazınıda mevlüte ayırcam :)
gece uyurken birazını makasla ke :)oda kesmek zorunda kalır:52::52::52:
kıs sen ne dion ben gece uyurken soru sorsam cvp veriyo adam öyle derin uykusu yok
ya evet dogru diyorsun en azından temizler diye içimi rahatlatıyorudmm :)))))))))

bende bilmedim ne yazdırsammmm
tarih benmde belli amaa bebğimin ismi belli değil :))
öff sıkıldım bu kararsız huyumdannnnnnnnnnnnnnn

cnm benimkinde hoş geldin tuğra bebek yazıyo tarih yazdırmadık belli değil die ikinci isime de eşim tam karar veremedi die ilk ismi yazdık sadece

ben bebek şekerlerini mevlütte dağıtmayı düşünüyorum..
ne doğru düzgün ismi belli ne de tarihi zaten..
en iyisi mevlütte dağıtmak..

Merhaba Kızlar , Annelerin en güzelleri :)))

Bugün kontrolümüz vardı her şeyimiz yolunda çok şükür haftaya çarşamba kızımla evde olacağız inşallah . Kötü haber evimde internet yok ne yazıkki umarım bu süreçte çözeriz bu durumu Salı gününden sonrada bilgisayarımı devredeceğim :((( Gerçi son günüm yarın ama şimdiden hakkınızı helal edin arkadaşlar en kısa zamanda eve internet geldiğinde size ulaşacağım kendinize iyi bakın ...
Seastirecim senin de yarın kontrolün vardı umarım iyi ve güzel sonuçlar alırsın benim kız 2,900 olmuş suyu gelişimi oldukça iyiymiş kafası da hala aşağı bakıyo sanırım artık dönmez bi daha haftaya çarşambada çatı muaynem var bi yerlerden internet bulup girebilirsem sizlere herşeyi anlatırım :D

yogun bi haftasonunun ardından herkese günaydınlar

hsonumu alışveriş ve temizlikle geçirdim..annem kayınvalidem yardımcımız ve pasifize ben:) 4 koldan temizlik yaptık..
evimi dip bucak temizlediler sagolsunlar..ve en önemlisi kızımın odasını tam anlamıyla yerleştirdik en sonunda :)
defnemin odası, cicileri, hastane çantamız, hediyeliklerimiz herşeyi hazır nazlı kızımızı bekliyoruz heyecanla..
bugün kontrolümüz var kızımı görücem..belki ipucu verir ne zaman geliceğiyle ilgili çünkü çatı muayenemi olucam..

sizler paylaşırken çok özeniyodum odamızı düzenleyemedik diye( çünkü evimde tüy dökümünde bir kedim var!!)
ve nihayeet bende kızıma ait bişiyleri sizinle paylaşabilmenin heyecanını yaşıyorum, karşınızda defnemin hazırlıkları:)
gerçi cicilerimizi teker teker çekemedim bi kısmıda bavulumuzda..idare edin teyzeleri:)
tatlım gerçekten çok beğendim çok gü<el yapmışsın:16:
kontrolden geldim canlar kızım 3350 gr olmuş son haftalar az kilo alıolar galiba yine az geldi bana :((
bu hafta yiyebildiğim kadar yiyim kızıma kilo aldırmalıyım pazartesi kilolu doğsun azcık

10 gün önce 3150 gr dı
maşallah canım kilosu çok iyi bance benimkide o civarda:nazar::nazar:
günaydınlarrr...2 hafta sonra doktor kontrole çağırdı tekrar.çatı muayenesi yapıcam dedi.nasıl bişey o?çok uzun sürüyo mu?çok can yakıyo mu?
çatı muayenesi oldum ben hiç acımadı canım 30 saniye bile sürmedi üzstelik ama doktorunada bağlı biraz benim doktorumun eli çok hafifti sağolsun yavaş ve hassas davrandı:34:
Galiba cogumuz aynı dertlerden muzdaribiz CNm:((walla boşayacam en sonunda o olacak;((gercekten eksık hıc bıtmıyormus CNm hemde beğenmiyorsun bı karar verıp alamıyorsun sonra sen almadın oluyor cok sıkıntılı işler ;((gecen sene cok ıstedım bebek olmadı tam bır yıl üstüne hamıle kaldım okadar Dr gıttım bı problem yoktu ama olmuyorduda bende kafam karışıktı olmayacak dıe teras fln yaptırdık evlimize mutfağı büyüttük nitekım sımdı yavrumun odası yok evrimin gırısınde büyük bır hol var oraya koyduk oda tkmnı ;((cok şükür bır ev daha aldık ama 3yıl sonra bıtecek yanı 3yasına kadar ortada kaldı yavrum;((hep babasının yüzünden yok bu evı cok sevıyormusta bılmem ne:(((
canım bence eşine haksızlık ediyosun bende oda yapmadım bizimde ev alacak paramız var ama almıyoruz şartlar müsait olmadığı için ama dert etmiyorum
beşiği bile zor alan insanlar var bence biraz daha sabret hem bebek daha nerden anlasın odayı felan ,
tabi keşke imkanın olsada yapabilsen çok iyi olurdu ama demekki kısmet öylesiymiş
bence böyle şeyleri düşünüpte canını sıkma
Gunaydiin cici bebislerin anneleri bugun kontrole gidiyorum bakalim bebisim icerde ip mi atliyor sek sek mi oynuyor kipi kipir icimde. birde babiskomuz kizimiza sonunda isim buldu şebnem olacak bebegimizin ismi evimize bir çiğ tanesi dusecek :))
ismiyle yaşasın güzel bebişin canım
KIzlar lütfen fikirlerinize ihtiyacım var...
bence az canım ben bi 15 tane aldım onlar çok kullanılıyomuş çünkü
bende dün gittim düğüne ama çok durmadım yarım saat durdum çıktım gittiğimde gelin bayılımıştı ambulan felan geldi . içersi çok kalabalık ve havasızdı normal yani bayılması tıklım tıklımdı salonun dışı bile insan doluydu bende daraldım hemen kalktım vala
neden bayılmışki:1:

aman liste yapiyorumda kizlar...
daha besik alinmadi
nevresimide alinacak
banyo kuveti alinmadi
havlu takimi alinmadi
bebek yagi sampuani bezi alinmadi
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::52:

o kadar çok konuşuyosunuz ki valla yetişemiyorum sayfalara..
okumaktan gözlerşm şaşı oldu :86::86::111::111::111::111::111::111::111::111:

benimde 2 tanesi penye, bir peluş, bir pazen, bir tane de ne olduğunu bilmiyorum annem komşu battaniyesi diyor :9: böyle liste yapınca çok gibi oldu benim içimden bi ses hala kıyafetlerin az olduğunu söylüyor. ama ben çok sarıp sarmalamak istemediğimden battaniyeyi pek önemsemiyorum.

ben de bir ben böyleyim sanıyordum.hepimiz aynıymışız bi de tecrübeli olcam. bugün biraz iyiyim çok şükür üşenmezsem alışverişe çıkayım.kızıma bişeyler alayım bari.

Bugün kontrolümüz vardı her şeyimiz yolunda çok şükür haftaya çarşamba kızımla evde olacağız inşallah . Kötü haber evimde internet yok ne yazıkki umarım bu süreçte çözeriz bu durumu Salı gününden sonrada bilgisayarımı devredeceğim :((( Gerçi son günüm yarın ama şimdiden hakkınızı helal edin arkadaşlar en kısa zamanda eve internet geldiğinde size ulaşacağım kendinize iyi bakın ...
Seastirecim senin de yarın kontrolün vardı umarım iyi ve güzel sonuçlar alırsın benim kız 2,900 olmuş suyu gelişimi oldukça iyiymiş kafası da hala aşağı bakıyo sanırım artık dönmez bi daha haftaya çarşambada çatı muaynem var bi yerlerden internet bulup girebilirsem sizlere herşeyi anlatırım :D

gözünaydın canım sende hakkını helal et iyi haberlerini bildir bize:16:

bende senden haber bekliyodum tatlım. şükürler olsun herşey yolundaymış çok sevindim helal olsun sende hakkını helal et canım inş en kısa sürede net işini halledersin habersiz bırakma bizi maşallah prensese baya büyümüş.

herkese seamlar kızlar maşallah olumsuz bişey yok doğuranda yok bende bugün dr gittim bi gelişme yok hala beklemedeyim inşallah hayırlısıyla doğururuz hepimiiz:16::16:
$Foto&#287;raf0407.webp kızlar aldığım çerçevede aksilik çıktı bununla değiştirdim bunun tanesi 4,5 lira resim alanı daha geniş ve daha ağır bişey
pembesinden olacak tabi tülllü lavantalı felan

Son düzenleme:
aman liste yapiyorumda kizlar...
daha besik alinmadi
nevresimide alinacak
banyo kuveti alinmadi
havlu takimi alinmadi
bebek yagi sampuani bezi alinmadi
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::52:

alırsın canım alırsın :)))
beşiği aldım nevresim değilde tamamen uyku seti aldım..
baya bi kalın battaniyesi var..
peluşda var 3-4 tane.
havlu takımı olarak da 3 tane var..
kuveti oğlumun dayısı aldı..
bende bebek yağını bezini falan almadım..
bide şey sorucam primanın 100lüsü burda bi markette 32 tl..
sizce nasıld fiyatıı :26:

tatlım gerçekten çok beğendim çok gü<el yapmışsın:16:

maşallah canım kilosu çok iyi bance benimkide o civarda:nazar::nazar:

çatı muayenesi oldum ben hiç acımadı canım 30 saniye bile sürmedi üzstelik ama doktorunada bağlı biraz benim doktorumun eli çok hafifti sağolsun yavaş ve hassas davrandı:34:

canım bence eşine haksızlık ediyosun bende oda yapmadım bizimde ev alacak paramız var ama almıyoruz şartlar müsait olmadığı için ama dert etmiyorum
beşiği bile zor alan insanlar var bence biraz daha sabret hem bebek daha nerden anlasın odayı felan ,
tabi keşke imkanın olsada yapabilsen çok iyi olurdu ama demekki kısmet öylesiymiş
bence böyle şeyleri düşünüpte canını sıkma

ismiyle yaşasın güzel bebişin canım

bence az canım ben bi 15 tane aldım onlar çok kullanılıyomuş çünkü

neden bayılmışki:1:

vala bilmiyorum dünürüm ama içersi çok havasızdı bi de takı töreniydi ayaktada fazla kalınca tansiyonu düştü demekki :):9::9:

uykusuz geceden gene herkese günaydın...
kızlar gece benim çok sancım oluyo..
sağa sola dönemiyorum..
ağlıyorum nerdeyse...
adet sancısı yaşıyorum 1-2 gündür belim ve karnım ağrıyorr

geçmiş olsun canım,neyse ki yarın kontrolün varmış,iyi haberlerle gelirsin inş

yogun bi haftasonunun ardından herkese günaydınlar

hsonumu alışveriş ve temizlikle geçirdim..annem kayınvalidem yardımcımız ve pasifize ben:) 4 koldan temizlik yaptık..
evimi dip bucak temizlediler sagolsunlar..ve en önemlisi kızımın odasını tam anlamıyla yerleştirdik en sonunda :)
defnemin odası, cicileri, hastane çantamız, hediyeliklerimiz herşeyi hazır nazlı kızımızı bekliyoruz heyecanla..
bugün kontrolümüz var kızımı görücem..belki ipucu verir ne zaman geliceğiyle ilgili çünkü çatı muayenemi olucam..

sizler paylaşırken çok özeniyodum odamızı düzenleyemedik diye( çünkü evimde tüy dökümünde bir kedim var!!)
ve nihayeet bende kızıma ait bişiyleri sizinle paylaşabilmenin heyecanını yaşıyorum, karşınızda defnemin hazırlıkları:)
gerçi cicilerimizi teker teker çekemedim bi kısmıda bavulumuzda..idare edin teyzeleri:)

çok güzel bir oda,cicişler de harika.Çok beğendim

kontrolden geldim canlar kızım 3350 gr olmuş son haftalar az kilo alıolar galiba yine az geldi bana :((
bu hafta yiyebildiğim kadar yiyim kızıma kilo aldırmalıyım pazartesi kilolu doğsun azcık

10 gün önce 3150 gr dı

kilosu normal canım ,maşallah bebişine

Gunaydiin cici bebislerin anneleri bugun kontrole gidiyorum bakalim bebisim icerde ip mi atliyor sek sek mi oynuyor kipi kipir icimde. birde babiskomuz kizimiza sonunda isim buldu şebnem olacak bebegimizin ismi evimize bir çiğ tanesi dusecek :))

çok sevdiğim bir arkadaşım da şebnem koymuştu kızının adını,ismiyle yaşasın,güzel bir isim

Doktor Kontrol Listemiz

:emir_bebek:ecrin46 19 kasım cts saat:???
:emir_bebek:bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
:emir_bebek:gobeklim 19 kasım pzt saat: 09.30
:emir_bebek:ozgezngn 19 Kasım pzt. saat: 14.40

:emir_bebek:ceza83 20 kasım salı saat: 10.00
:emir_bebek:Seastire 20 Kasım salı saat: 14.00
:emir_bebek:burcu_gen 20 kasım salı saat: 17.50
:emir_bebek:nigar50 20 kasım salı saat: ????
:emir_bebek:gamzeli 20 kasım salı saat: ????
:emir_bebek:lovepinkk 21 kasım çarş. saat: 14.00
:emir_bebek:emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00
:emir_bebek:fd01 22 kasım perş. saat: 09.00
:emir_bebek:mervegkc 22 kasım perş. saat: 13:45
:emir_bebek:yawruş 23 kasım cuma saat: 08.40
:emir_bebek:eczreyrey 23 kasım cuma saat: 15.30
:emir_bebek:mustafamvezeynebim 23 kasım saat: 08.00
:emir_bebek:pinarfrtn 27 kasım salı saat: 11.00
:emir_bebek:biftek 28 kasım çarş. saat: 09.15

:emir_bebek:gecedicle
:emir_bebek:mermaid76
:emir_bebek:eczreyrey
:emir_bebek:istanbull34
:emir_bebek:ymd
:emir_bebek:miskokulum
:emir_bebek:mavi58
:emir_bebek:egemm44
:emir_bebek:funntunn
:emir_bebek:maya887
:emir_bebek:badem30
:emir_bebek:yawruş
:emir_bebek:cereyan
:emir_bebek:vitaminc
:emir_bebek:oflu
:emir_bebek:lezginka
:emir_bebek:yasmin_tokat
:emir_bebek:ozgezngn

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....

canım 28 kasım çarşamba 9'da.

Kızlar size bi sorum olacak. bebeğinize hangi kıyafetten ne kadar aldınız yazar mısınız?
Ben birazdan alışverişe çıkacam da.. ne yeterli,ne değil bilmiyorum. mesela çıtçıtlı badi 5 tane yeter mi,....vs.

5 az sanki canım.3-4 tane daha alabilirsin,patikli altlar çok rahat oluyor,bir o kadar da onlardan al.Ve tabiiki yelek al,çok kurtarıcı

Benimle ayni haftada gorumcem var diyordum ya gece ikide kizina kavustu. Ultrasonda 3,4oo civariydi 2,800 gram dogmus kara kizimiz. Simdi sira bnde aramiz 3 gun olcak benimkide persembe gunu sabah insallah. allahim hayirlisiyla hepimizi kurtarsin insallah.

600 gr fark olur mu ya,çok fazla

umaım yardımı olur canm yazdıklarımızın. aklıma gelen aciliyetli olanlar bunlardı. 0-3 aylk bol bol alınca bi kaç tane de 3-6 alırsın. sonra hiç dışarı çıkmayacak değiliz ya bunalıma gireriz vallahi:) lazım olanları alırız sonra. hem mevsim değişicek yeni şeyler çıkıcak. bu arada hastane çıkışını unutma tabi. ben hastane çantasına 2 takım hastane çıkışı koydum ( ama çok pahalı ve parçalı şeyler değildi 5 parçalı olanlardan birinde fazladan battaniyesi var o kadar, hastane çıkışları haricinde bi tane de pijama takımı koydum en az 3 takım olmalı bence hastanede. )

bebiş çantası
1)- 3 takım (biri battaniyeli)
2) bebek bezi prima yeni doğan
3) fazladan çorap ve eldiven
4) unibaby yeni doğan ıslak mendil
5) ağız mendili

mama alsammı yanıma bilemedim aptamillerden siz kydunuz mu acaba?

0-3 ay çok da alma canım,mamaya da gerek yok,inşallah olmaz da

ben doymak bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ben de........................

kızlaaarrrr uzun süredir giremiyorum insan işte olmayınca bilgisayarıda açası gelmiyo nasıl nefret ettiysem artık :1: umarım hepiniz iyisinizdir geçen gün kontrole gittim 35 hafta bir günlük ama bebeğim 2900 olmuş ehehehe maşallaaahh dedi doktor o nasıl bir maşallah demekse :1: doğurana kadar 4 kiloyu bulcam heralde geri kalan sağlık durumu iyi fakat benim belim çok ağrıyor birde bu aralar bebek irileştikçe öne doğru çekiyorum resmen nineler gibiyim sizler nasılsınız artık ayaklarımızı görmeye sayılı günler kaldı kızlarrrr göbekten göremediğimiz diğer organlarımızıda :52:

maşallah canım

vala bilmiyorum dünürüm ama içersi çok havasızdı bi de takı töreniydi ayaktada fazla kalınca tansiyonu düştü demekki :):9::9:

bilirim canım birde o gelinlikler çok ağır oluyor insan iyce sıkışıyor bende patlamıştım allahtan eylülün sonuydu ama ben evlendiğimde

Back
X