• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    234
Ben on gün oldum demir baslayali, haftadan haftaya tuvaletini yapıyor geçen hafta kakada az değişiklik vardı, bu haftakini bugün yaptı, izleri barizdi anlatamam bunu 🤢😂😂
Öyle mi kabız mi yaptı bir hafta çok degilmi yoksa hep mi öyleydi bizimki genelde günde bir yada iki güne bir yapıyor bu akşam ki kakada sanki koyu kahve rengi nokta mi desem ip gibi mi desem biseyler vardı demirden diye düşündüm

Ben bu sabah üzüm attırdım, akşam meyve yiyoruz cildiriyor üzüm yemek için saldiriyor 😂
İyi cesaret etmişsiniz geçen benim annemde mandalina suyunu ağzına sıkım dedi izin vermedim erken diye 😂 biximkide biz sofrası ya geçince kucak istiyo illa bize bakacak inceliyor sofrayı yakında el atar 😂

Ayy siz isme karar verememiştiniz sonrasında karar vermeniz nasıl oldu 😬
Doğru hatırlıyorsun. Doğduktan yaklaşık 3 hafta sonra karar verebildik.

Eşimi ite kaka, her gittiğimiz ortamda ismi sorulduğunda “henüz isim koymadık” demekten bıktığımızda en nihayetinde ona sıra geldi. Eşim acele etmeyin diyordu. :işsiz:Ona kalsa 30 günlük yasal süreyi sonuna kadar kullanırdı :olamaz:

İyi cesaret etmişsiniz geçen benim annemde mandalina suyunu ağzına sıkım dedi izin vermedim erken diye 😂 biximkide biz sofrası ya geçince kucak istiyo illa bize bakacak inceliyor sofrayı yakında el atar 😂
Bi dokunduruyoruz birşey olmaz o kadarciktan 😂
Öyle mi kabız mi yaptı bir hafta çok degilmi yoksa hep mi öyleydi bizimki genelde günde bir yada iki güne bir yapıyor bu akşam ki kakada sanki koyu kahve rengi nokta mi desem ip gibi mi desem biseyler vardı demirden diye düşündüm
Bizim bı süredir böyle iki hafta yapmadığı da oldu ama rutini haftada bir, koyu kahve, yeşil, kırmızı parçalar hepsi normal demire baslandiysa

Back
X