• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Henüz içeride kalan bi bebişe hiç rastlanılmamış :)) O da zamanı gelince gelecek Allah'ın izniyle.
öyle canım, malesef beklemekten başka çare yok:50:
geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim sanırım seni doğuma hazırlıyor bu ağrılar.artık sona yaklaştıkça oramız buramız ağrıcak iyice, çeşitli sancılarla karşılaşıcaz. bende artık hiç bi kıyafete sığamıyorum sıkılıyorum içime daral geliyo eşimin tişört ve eşofman üstünü giyiyorum bol bol.

evet canım aynı şeyleri yaşıyorum
geçen pazartesinden bu yana çektiğim acıyı 9 ayda çekmedim 38. hafta beni mahvetti

birinci sayfadalar bide kırmızı var onuda beğendim :)

Kırmızı olan çok güzel bence. İşte onu beğendim :)) Diğerleri bebek odası için pek sevimli gelmedi. Ama kırmızı olan mobilyaya çok uyuyor. Şu çekmecelerdeki kırmızı-lacivert durumuyla çok uyumlu.

günaydın kızlar nasılsınız
ecrin olayının tatlıya bağlanmasına sevindim bu nasıl bir şaka ya yapılırmı böyle yapanada yaptıranada yuh diyeceğim
doktor kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsinler inşallah
zeynocum inşallah kolay bir doğumun olur ve bolca sütün olur güzel haberlerini bekliyoruz

Kırmızı olan çok güzel bence. İşte onu beğendim :)) Diğerleri bebek odası için pek sevimli gelmedi. Ama kırmızı olan mobilyaya çok uyuyor. Şu çekmecelerdeki kırmızı-lacivert durumuyla çok uyumlu.

evt cnm bende beğendim perdemde aynı öyle benim çok uyuyo bakalım kociş beğenicekmi :)

evt cnm bende beğendim perdemde aynı öyle benim çok uyuyo bakalım kociş beğenicekmi :)

Bu kırmızı halının açıklama kısmında makinede yıkanabilir yazmış ya. Şu ince kaydırmaz taban olanlardan mıdır acaba. Bence telefon açıp sor onu mutlaka.

:52::52::52::52::52::52: YMD HAHAHAHAH HALI BULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)
Geli_im Hal1 BAK BU SAYFADA AYNI O KIZIN GÖSTERDİĞİNE BENZİYOOOO

Ay evet aynı ona benziyor :))))))) Ama o halının görselini bulamadım ben. İlk verdiğin linki tıklayınca arka planda görünüyor ama halıların içinde bulamıyoruuuuummmm

Bu kırmızı halının açıklama kısmında makinede yıkanabilir yazmış ya. Şu ince kaydırmaz taban olanlardan mıdır acaba. Bence telefon açıp sor onu mutlaka.

artık o kırmızıdan vazgeçtim :):52: siteye baktınmı harika halılar var yaa:52::52:

Ay evet aynı ona benziyor :))))))) Ama o halının görselini bulamadım ben. İlk verdiğin linki tıklayınca arka planda görünüyor ama halıların içinde bulamıyoruuuuummmm

cnm aşağıda çocuk halıları bölümüne tıkla ortada küçük resimler çıkıyo çok çeşit var sen baştakinimi gördün sonlara doğru çok model var :) kopyalanmıyo kopyalansa koyucamda :)

cnm aşağıda çocuk halıları bölümüne tıkla ortada küçük resimler çıkıyo çok çeşit var sen baştakinimi gördün sonlara doğru çok model var :) kopyalanmıyo kopyalansa koyucamda :)

Ben stoktaki halılar yazan yere bakıyordum :))))))))

Gunaydin kizlar biliyorsunuz bugun dogumum vardi zaten.gece 4 den beri sancilandim ama gaz sancisi sandim saat 6 gibi siddetledi ne olur ne olmaz kalktik giyindik. sonra suyum geldi nasil oldu anlamadim pirt diye bosaldi simdi hastane yolundayiz cepten yaziyorum hepiniz hakkinizi helal edin. en kisa surede dogum hikayemle gelcem opuyorum hepinizi. dualarinizi eksik etmyin ne olur.

allh yardımcın olsun canım bi avazda kurtulursunuz inşllh...

Back
X