• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bende dün gece doğuruyorum sandım :18: Karnıma bir sancı girdi eşimide uyandırmadım öldüm sancıdan evin içinde dolaşmaya başladım eşim uyanmasın diye...aradan zaman geçti karnım guruldamaya başladı hah dedim benim bağırsaklar bozuldu galiba onun sancısımı acaba derken çok afedersiniz tuvalate zor attım kendimi öldüm 1 saat wc den çıkamadım ama çok kötü oldum sonra her gece olduğu gibi mide yanmam başladı şurup içtim bulantı bilmem ne tetikteyim tabiki,oğlum uyandı bir tekmeler atıyor canımı çok yaktı tabi biraz ağladım hem karın ağrısı hem onun tekmeleri çok şiddetli vuruyor kaburgama falan,perişandım anlayacağınız sabah ettim eşim uyanınca söyledim oda bana kızdı beni niye uyandırmadın diye halada uyuyamıyorum...inşallah öğlen uyku bastırırda uyurum....
ay cnm benim geçer geçer bi ara bende hiç uyuyamıyodum ama böbrek ağrısından uyuyamıyodum sakın üşütme kendini üşütüncede ağrı oluyo dikkatli ol yani inşallah uyuyabilirsin süt falan iç uykunu getirir
oy yesinler guguşunu annesi. Benim uzun zamandır öyle canımı acıtıyo :)

ayyyy valla doğsa bi yicem heryerini herkes öpme dio bende öpmiycem ısırcam diom :) canımı acıtıyo ama seviniyom yeterki hareket etsin guguş zamanda çabucak geçse bende gitsem doğuma yaaaa :) :52::52::52::52:

Gunaydin arkadaslar;
Tek haneli rakamlara dustum safakta:) bel agrilari uykusuzluk tavan..
Hareket yetenegi sifir..ama kizim icerde cok hareketli hic cikmiycakmis gibi:)
2gundur birde kasinti cikti basima..gobegimi yara yaptim kasiya kasiya..

günaydın canım ay az kalmış yaa naz yapmasın bu kızlar yahu zamanları geldi gelsinler artık kaşıma kız karnını

Gunaydin arkadaslar;
2gundur birde kasinti cikti basima..gobegimi yara yaptim kasiya kasiya..[/QU

GÜNAYDIN CNM DARISI BİZİM BAŞIMIZA YA BENDE 10 LU RAKAMLARA DÜŞSEM :) :52::52:

ay cnm benim geçer geçer bi ara bende hiç uyuyamıyodum ama böbrek ağrısından uyuyamıyodum sakın üşütme kendini üşütüncede ağrı oluyo dikkatli ol yani inşallah uyuyabilirsin süt falan iç uykunu getirir

ayyyy valla doğsa bi yicem heryerini herkes öpme dio bende öpmiycem ısırcam diom :) canımı acıtıyo ama seviniyom yeterki hareket etsin guguş zamanda çabucak geçse bende gitsem doğuma yaaaa :) :52::52::52::52:

ısır annesi ısır onlar annelerine acımıyolar :):9::9::9:kuvvetli kuvvetli tepikliyolar:). benim guguşta bu ara pek sessiz çok yoruldu sanırım

hahahahahha :)))))))))))))
bu plan tutarsa kesinlikle ben de uygulayacağım :))))))
inşallah gönlüne göre olur canım yaa :)

kıs tutar tabi başımıza kalmasın der verirler halıyı hahahah size dava açıcam derim sizin yüzünüzden erken doğurcam derim tırsarlar hehehh

Gunaydin arkadaslar;

ay kaşıma canım ya dayan krem sür ovala göbeğini ben kaşımamak için öyle yapıyorum...az kaldı hayırlı doğumlar inşallah:16::16::16:

günaydın canım ay az kalmış yaa naz yapmasın bu kızlar yahu zamanları geldi gelsinler artık kaşıma kız karnını

Kiz bebekler erken gelir tezini curutuyo bnm kizim:)
Kasinti dayanilicak gibi degil ki, bebe yagiyla ovusturuyorum artik yoksa kanamaya basliycak:(
malum karnimdaki catlaklar ince deri tirnaklarimla yolunca mahvoldular.

Kiz bebekler erken gelir tezini curutuyo bnm kizim:)
Kasinti dayanilicak gibi degil ki, bebe yagiyla ovusturuyorum artik yoksa kanamaya basliycak:(
malum karnimdaki catlaklar ince deri tirnaklarimla yolunca mahvoldular.

evet canım o tez yanlış :)
ovala canım benimde arada kaşınıyo kaşımıyorum ovalıyorum yoksa daha beter olucak

Havadan midir nedir hiç keyfim yok bugün. Saat sekizden beri yatakta öyle yatıyorum. Kalkaym bişeyler atıştırayim.. Seastire kız sancın çıkmış. Sıranizi bekleyin siz daha çok var size :)

ısır annesi ısır onlar annelerine acımıyolar :):9::9::9:kuvvetli kuvvetli tepikliyolar:). Benim guguşta bu ara pek sessiz çok yoruldu sanırım

ay yemek ye canlanır tabi oynadı oynadı harcadı tüm enerjisini yoruldu :) benimkide gündüz tepikliyo akşam uyuyo bende rahat ediyom uyuyom bu ara :)

arkadaşlar pazartesi günü bebegimi kucagıma aldım darısı sizlerin başına inşallah
allah analı babalı büyütsün hikayeni bekliyoruz

canım bebeğine odaklanmana sevindim,şimdi konuyu deştikçe daha kötü olacaktın şurda kalmış 4 gün.kendini toparladığında bu konuyla ayrıyetten ilgilenirsin...ayrıca diğer açtığın topiği kapatma imkanın yokmu yinede sen bilirsin ama bazı insanlar çok saçmalamaya başlamışlar.....
evet ya çok saçma yorumlar yapmışlar kapatsa konuyu

kızlar bende dün gece doğuruyorum sandım :18: karnıma bir sancı girdi eşimide uyandırmadım öldüm sancıdan evin içinde dolaşmaya başladım eşim uyanmasın diye...aradan zaman geçti karnım guruldamaya başladı hah dedim benim bağırsaklar bozuldu galiba onun sancısımı acaba derken çok afedersiniz tuvalate zor attım kendimi öldüm 1 saat wc den çıkamadım ama çok kötü oldum sonra her gece olduğu gibi mide yanmam başladı şurup içtim bulantı bilmem ne tetikteyim tabiki,oğlum uyandı bir tekmeler atıyor canımı çok yaktı tabi biraz ağladım hem karın ağrısı hem onun tekmeleri çok şiddetli vuruyor kaburgama falan,perişandım anlayacağınız sabah ettim eşim uyanınca söyledim oda bana kızdı beni niye uyandırmadın diye halada uyuyamıyorum...inşallah öğlen uyku bastırırda uyurum....
canım geçmiş olsun bazen bendede oluyor artık normal herhalde böyle şeyler benimde midem yanıyor sürekli biraz dinlen istersen

Gunaydin arkadaslar;

günaydın ne güzel tek rakamlara düştünüz darısı bizlere olsun inşallah dün benimde nasıl kaşındı kıpkırmızı yaptım göbeğimi

günaydın kızlarrrrr.bebişler iyidir umarımmm...ben artık hiçbi şekilde rahat değilim ne gündüz ne geceee.hele gündüz çalışırken daha da zorr.neyseki tam 1 haftam kaldı.haftaya cuma evde izinli olucam nasip olursa.
bu arada eşim bana doğum hediyesi olarak altın bileklik alacakmış arkadaşıyla konuşurken duydumm.ben yazın kendime almaya niyetlenmiştim ama öyle kalın çok kadınsı değilde daha kibar günlük hayatta da takabileceğim şeylere başmıştım ama nasip olmadı.arkadaşına diyodu benim eşim öyle tasma gibi şeyleri beğenmez kibar bişeyler bakıcam diyee.iyi bari bu konuda biraz kafası çalıştı:)))

Günaydın canlar ;))mobılyacılar vardı ondan yasamadım sabahtan berı banyo da çamaşır makınem dolabın içindseydi de yarın kurutma makıne takılacak üstüne onu söktüler bıraz çirkin oldu tabı;((ama yapacak bişey yok yavrumu buram buram deterjan kokusuna maruz bırakmaktan ıyıdır;)))

Minik kelebegıme yorum yapan elleriniz ona ıyı dıleklerde bulunan guzel gönülleriniz dert görmesin hamiş teyzeleri:1::1::1:

arkadaşlar pazartesi günü bebegimi kucagıma aldım darısı sizlerin başına inşallah

hayırlı olsun canım,anlatsana biraz

kızlar bende dün gece doğuruyorum sandım :18: karnıma bir sancı girdi eşimide uyandırmadım öldüm sancıdan evin içinde dolaşmaya başladım eşim uyanmasın diye...aradan zaman geçti karnım guruldamaya başladı hah dedim benim bağırsaklar bozuldu galiba onun sancısımı acaba derken çok afedersiniz tuvalate zor attım kendimi öldüm 1 saat wc den çıkamadım ama çok kötü oldum sonra her gece olduğu gibi mide yanmam başladı şurup içtim bulantı bilmem ne tetikteyim tabiki,oğlum uyandı bir tekmeler atıyor canımı çok yaktı tabi biraz ağladım hem karın ağrısı hem onun tekmeleri çok şiddetli vuruyor kaburgama falan,perişandım anlayacağınız sabah ettim eşim uyanınca söyledim oda bana kızdı beni niye uyandırmadın diye halada uyuyamıyorum...inşallah öğlen uyku bastırırda uyurum....

geçmiş olsun canım,malesef bu tarz rahatsızlıklar olmaya başladı hepimizde

günaydın kızlarrrrr.bebişler iyidir umarımmm...ben artık hiçbi şekilde rahat değilim ne gündüz ne geceee.hele gündüz çalışırken daha da zorr.neyseki tam 1 haftam kaldı.haftaya cuma evde izinli olucam nasip olursa.
bu arada eşim bana doğum hediyesi olarak altın bileklik alacakmış arkadaşıyla konuşurken duydumm.ben yazın kendime almaya niyetlenmiştim ama öyle kalın çok kadınsı değilde daha kibar günlük hayatta da takabileceğim şeylere başmıştım ama nasip olmadı.arkadaşına diyodu benim eşim öyle tasma gibi şeyleri beğenmez kibar bişeyler bakıcam diyee.iyi bari bu konuda biraz kafası çalıştı:)))

evde olmak şu durumda süper ya,neyse az kalmış senin de.Hediyen de hayırlı olsun canım

Kızlar zeynocumu kaçırdım gece Bekledım girmedi;((gercek ısım zeynep mıydı soyadını soracaktım buz onla aynı sehırdeyız öğleden sonra hastaneye gıdeyım dıyordum odsan fotograf ve canlı bağlantı yapacaktım sıze;((

Günaydın canlar ;))mobılyacılar vardı ondan yasamadım sabahtan berı banyo da çamaşır makınem dolabın içindseydi de yarın kurutma makıne takılacak üstüne onu söktüler bıraz çirkin oldu tabı;((ama yapacak bişey yok yavrumu buram buram deterjan kokusuna maruz bırakmaktan ıyıdır;)))

Minik kelebegıme yorum yapan elleriniz ona ıyı dıleklerde bulunan guzel gönülleriniz dert görmesin hamiş teyzeleri:1::1::1:

Boşver çirkin olsun. bizde kurutma makinası düşünüyoruz. Ama gelecek kışa kalsın diyoruz. Bu sene salonda falan kurutur idare ederiz diyoruz. Allah kısmet etse de bi ev alsak oraya kurdursak ne güzel olur. Hep hayalimizde o var. İnşallah kısmetiyle gelir oğluşum. Onun hayrına bi evimiz olur.

Kızlar zeynocumu kaçırdım gece Bekledım girmedi;((gercek ısım zeynep mıydı soyadını soracaktım buz onla aynı sehırdeyız öğleden sonra hastaneye gıdeyım dıyordum odsan fotograf ve canlı bağlantı yapacaktım sıze;((

gerçek ismini bilmiyoruz ama sanırım zeynepti canım hastane yakınmı sana yakınsa hemşirelere sorup öğrenebilirsin aslında

Hastane çok büyük bir yer değilse git bence. Kaç tane bugün doğuran vardır ki?

Back
X