- 11 Ağustos 2011
- 1.349
- 2
- 116
ay cnm benim geçer geçer bi ara bende hiç uyuyamıyodum ama böbrek ağrısından uyuyamıyodum sakın üşütme kendini üşütüncede ağrı oluyo dikkatli ol yani inşallah uyuyabilirsin süt falan iç uykunu getirirkızlar bende dün gece doğuruyorum sandım :18: Karnıma bir sancı girdi eşimide uyandırmadım öldüm sancıdan evin içinde dolaşmaya başladım eşim uyanmasın diye...aradan zaman geçti karnım guruldamaya başladı hah dedim benim bağırsaklar bozuldu galiba onun sancısımı acaba derken çok afedersiniz tuvalate zor attım kendimi öldüm 1 saat wc den çıkamadım ama çok kötü oldum sonra her gece olduğu gibi mide yanmam başladı şurup içtim bulantı bilmem ne tetikteyim tabiki,oğlum uyandı bir tekmeler atıyor canımı çok yaktı tabi biraz ağladım hem karın ağrısı hem onun tekmeleri çok şiddetli vuruyor kaburgama falan,perişandım anlayacağınız sabah ettim eşim uyanınca söyledim oda bana kızdı beni niye uyandırmadın diye halada uyuyamıyorum...inşallah öğlen uyku bastırırda uyurum....
oy yesinler guguşunu annesi. Benim uzun zamandır öyle canımı acıtıyo :)
ayyyy valla doğsa bi yicem heryerini herkes öpme dio bende öpmiycem ısırcam diom :) canımı acıtıyo ama seviniyom yeterki hareket etsin guguş zamanda çabucak geçse bende gitsem doğuma yaaaa :)