• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar zeynocumu kaçırdım gece Bekledım girmedi;((gercek ısım zeynep mıydı soyadını soracaktım buz onla aynı sehırdeyız öğleden sonra hastaneye gıdeyım dıyordum odsan fotograf ve canlı bağlantı yapacaktım sıze;((

güzel olurdu aslında.Hastanenin adını biliyorsan yeter zaten canım,sabah doğuma geldi dersin,odasını bulursun,kk'dan deyince çıkar zaten.

benim mide yanmam hamile olduğumu bilmiyordum genelde herkeste bulantı falan olurya bende mide yanması oldu anladım galiba hamileyim dedim....halada devam ediyor okadar şurup maden suyu tüketiyorum ki neyseki az kaldı.herkes bana diyoki bebek saçlı ondan bence hiç alakası yok daha pıhtıykendemi saçı vardı :9::9::9::9:. bizim şafakta bugün 18.....

Ay kıslar ya şimdik okadar sinir oldumki aradım tepe home yi azıma geleni saydım verin paramı dedim başka yerden alıcam dedim en sonunda ya 2 ay oldu ya çokkkkkkk sinirlendim teldeki kızda afalladı hemen arıyacam sizi dedi bende bu lafları çok duydum dedim 10 kere arıycam dediniz ne aradınız ne sordunuz dedim çok bağırdım kıza hakettiler ama ya:47::47:

benim mide yanmam hamile olduğumu bilmiyordum genelde herkeste bulantı falan olurya bende mide yanması oldu anladım galiba hamileyim dedim....halada devam ediyor okadar şurup maden suyu tüketiyorum ki neyseki az kaldı.herkes bana diyoki bebek saçlı ondan bence hiç alakası yok daha pıhtıykendemi saçı vardı :9::9::9::9:. bizim şafakta bugün 18.....

saçla ilgisi yok bencede o bebeğin yukarıya mideye baskı yapmasından kaynaklanıyo

Günaydın canlar ;))mobılyacılar vardı ondan yasamadım sabahtan berı banyo da çamaşır makınem dolabın içindseydi de yarın kurutma makıne takılacak üstüne onu söktüler bıraz çirkin oldu tabı;((ama yapacak bişey yok yavrumu buram buram deterjan kokusuna maruz bırakmaktan ıyıdır;)))

Minik kelebegıme yorum yapan elleriniz ona ıyı dıleklerde bulunan guzel gönülleriniz dert görmesin hamiş teyzeleri:1::1::1:

canım kurutma makinesi almakla o kadar iyi yapmışsın ki.ben geçen yıl aldım.o kadar büyük rahatlık.kışın evin içi çarşamba pazarına dönüyordu ev zaten küçük.çok kullanışlı.çoğu şeyi ütülemeye bile gerek kalmıyor.güle güle kullan.

Dün ananemiz aldı kızlar kokoşuma;))

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $image.webp
    $image.webp
    42 KB · Görüntüleme: 31
Ay kıslar ya şimdik okadar sinir oldumki aradım tepe home yi azıma geleni saydım verin paramı dedim başka yerden alıcam dedim en sonunda ya 2 ay oldu ya çokkkkkkk sinirlendim teldeki kızda afalladı hemen arıyacam sizi dedi bende bu lafları çok duydum dedim 10 kere arıycam dediniz ne aradınız ne sordunuz dedim çok bağırdım kıza hakettiler ama ya:47::47:

böyle esnaflara sinir oluyorum ben yaaa satana kadar yapmadıklarını bırakmıyolar sattıktan sonra ilgilenmiyolar sinir insanlar ya

günaydın kızlarrrrr.bebişler iyidir umarımmm...ben artık hiçbi şekilde rahat değilim ne gündüz ne geceee.hele gündüz çalışırken daha da zorr.neyseki tam 1 haftam kaldı.haftaya cuma evde izinli olucam nasip olursa.
bu arada eşim bana doğum hediyesi olarak altın bileklik alacakmış arkadaşıyla konuşurken duydumm.ben yazın kendime almaya niyetlenmiştim ama öyle kalın çok kadınsı değilde daha kibar günlük hayatta da takabileceğim şeylere başmıştım ama nasip olmadı.arkadaşına diyodu benim eşim öyle tasma gibi şeyleri beğenmez kibar bişeyler bakıcam diyee.iyi bari bu konuda biraz kafası çalıştı:)))

evde olmak süper bir şey ben çok memnunum halimden sende bir ayrılsaydın rahatlardın bu arada eşinde ince fikirliymiş hediyesi güzel bakalım bizimki ne alacak pek zannetmiyorum ama yinede insan bekliyor

gerçek ismini bilmiyoruz ama sanırım zeynepti canım hastane yakınmı sana yakınsa hemşirelere sorup öğrenebilirsin aslında

Hastaneyi bılıyorum bır kez sohbet ederken dmıştı özel Konak hastanesınde Dr sı de erkan türköz;))yakın degıl ama arabam var CNm gıdebılırım erkekte dımı onunkı bır de tulum alayım;))bol foto çekerim biraz vakti gecsın ıyıce ayılsın giderım kızlar :1:

bende hamileliğin başından beri mide yanması yaşıyorum. bi ara maymun doğuracam galiba diye dalga geçmeye bile başlamıştım.:9:
evde olmak süper bir şey ben çok memnunum halimden sende bir ayrılsaydın rahatlardın bu arada eşinde ince fikirliymiş hediyesi güzel bakalım bizimki ne alacak pek zannetmiyorum ama yinede insan bekliyor
ben artık beklemiyorum. alacağını da sanmıyorum. onun fikirleri çok farklı.

böyle esnaflara sinir oluyorum ben yaaa satana kadar yapmadıklarını bırakmıyolar sattıktan sonra ilgilenmiyolar sinir insanlar ya

evt yaaa çok üzülüyorum odaya yerleştiremedim hiçbişeyini tamir için gelicekler toz olur die :( sinirlerim çok bozuldu yaa parayı peşin verdik taksit bile yapmadık ya pis herifler dedim ama telde verin paramızı alın bu çocuk odasını başka yerden alıcaz biz dedim :47:

Hastaneyi bılıyorum bır kez sohbet ederken dmıştı özel Konak hastanesınde Dr sı de erkan türköz;))yakın degıl ama arabam var CNm gıdebılırım erkekte dımı onunkı bır de tulum alayım;))bol foto çekerim biraz vakti gecsın ıyıce ayılsın giderım kızlar :1:

evet canım erkek iyi olur gitmen memnun kalır

bende hamileliğin başından beri mide yanması yaşıyorum. bi ara maymun doğuracam galiba diye dalga geçmeye bile başlamıştım.:9:

ben artık beklemiyorum. alacağını da sanmıyorum. onun fikirleri çok farklı.

benimde pek bir beklentim yok aslında ama yinede insan umuyor

evet canım o hastane .erkekdi bebişide gidersen çok slm söyle bizlerden

hastaneyi bılıyorum bır kez sohbet ederken dmıştı özel konak hastanesınde dr sı de erkan türköz;))yakın degıl ama arabam var cnm gıdebılırım erkekte dımı onunkı bır de tulum alayım;))bol foto çekerim biraz vakti gecsın ıyıce ayılsın giderım kızlar :1:

ayyyyyy evt git cnm çok merak ederiz bizzz :)

evt yaaa çok üzülüyorum odaya yerleştiremedim hiçbişeyini tamir için gelicekler toz olur die :( sinirlerim çok bozuldu yaa parayı peşin verdik taksit bile yapmadık ya pis herifler dedim ama telde verin paramızı alın bu çocuk odasını başka yerden alıcaz biz dedim :47:

iyi demişsin tatlım

ay bende ima ede ede öldüm de öyle kafasına dank etmiştir.yoksa öyle ince detaycı biri hiççççççççççç değil:)

Back
X