Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cici anneler nasılsnz beni sormayın8gün![]()
kaldı doguma iice zorlanıyorum ama bi okadarda heyecan varrrrrr sanki ilk bebek oglum da böle idi bukadar deil ilk biraz acemilikti şimdi bunda tadını cıkarttım herseyin
![]()
merhaba canım benim daha var ama bende zorlanıyorum sen yine başına ne geleceği biliyosun benim ilk olduğu için acemiyim...
ilkinde benim de acemiymişim dediğim konular oldu,şimdi tecrübeli hissediyorum kendimi,ama heyecan var tabii.
o haberi bende gördüm canım çok üzüldüm,eşimde sabah giderken tembihliyo dikkatli ol diye oda çok kötü oldu izleyince.bizim giriş dairedeki komşu saolsun herkese kapıyı açıyo sinir ediyo beni reklamcılar pazarlamacılar giriyo apartmana gündüzleride yukarda tek ben evde oluyorum,gelenler olunca kapıyı açmıyorum müsait değiliz açamam deyip onlar apartmandan çıkana kadar takip ediyorum....
hepiniz şu gün bugün diyosunuz ama tahmini mi yoksa sezeryan mı ,, normal düşünen var mı aranızda.. ben normal düşünüyorum inşallah sorun olmazsa yani![]()
ayyy kızlar melekte aşure yapıyolar sıcak sıcak severim ben Allahtan aşure zamanı geliyo annemde buraya gelince yapacak inşallah. apartmandan yapıpta getiren olur inşallah biz yapana kadar da![]()
ayyy kızlar melekte aşure yapıyolar sıcak sıcak severim ben Allahtan aşure zamanı geliyo annemde buraya gelince yapacak inşallah. apartmandan yapıpta getiren olur inşallah biz yapana kadar da![]()
kızlar nasılsınız? biz 9 günlük olduk. Ahmet Ardamın az önce tahlillerini yaptırdık sarılık, tsh. iyi çıkar inşallah. Artık zorlanıyorsunuzdur ama uyuyana kadar zor uyuyunca hamileyken uyunuyor. bebiş olunca en fazla 2 saat kesintisiz uyku. Ama çokkk güzel bir duygu...![]()
hepiniz şu gün bugün diyosunuz ama tahmini mi yoksa sezeryan mı ,, normal düşünen var mı aranızda.. ben normal düşünüyorum inşallah sorun olmazsa yani![]()
Aşureyi ben de çok severim. lezginka hamaratsın kesin çok güzel yaparsın sen...![]()