• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yaaa ama becerirsin kıs sen :) uğraş birazcık :) guguşum allaha şükür iyi bu ara maşallahı var çok ittirip kaktırıyo beni :) ama olsun değer haaaa bide arkadaşının fotosunu merak ediyo tabiiii:1::1::1::1:
..

yerim ben o guguşu... maşallah... inşallah öğrenirim...

kıslarrr tatlişkolarrrr herkes süt sağma makinası aldımı acaba ya biz baktık baya uçuk fiyatlar eşimde dediki lazım olursa ben gider alırım dedi banada mantıklı geldi tamam dedim :)

canım bende almadım gerek görülürse almayı düşünüyorum çünkü pahalı bişey bi de

Canım görümcem yapacak. Acaba gaz yapar mı bebişe? bir ay kuru bakliyat yeme dedi hastanede beslenme uzmanı. bir hafta da çiğ sebze ve meyve yeme dedi... Aşurede kuru bakliyat çok...:16:

canım sağlık ocağındaki hemşire bakliyatlara şeker at demişti gazını alırmış zaten aşure yapılırkende bakliyatlar kaynatılıp suyu dökülüyor önce. zaten aşurede yeterince şekerli sorun olmaz sanırım. zaten çok gazlı bir bebek değilse problem değil canım.bi arkadaş yazmıştı burda o her türlü bakliyatı yiyorum ben dedi içine kimyon atmamı önerdi.

canım sağlık ocağındaki hemşire bakliyatlara şeker at demişti gazını alırmış zaten aşure yapılırkende bakliyatlar kaynatılıp suyu dökülüyor önce. zaten aşurede yeterince şekerli sorun olmaz sanırım. zaten çok gazlı bir bebek değilse problem değil canım.bi arkadaş yazmıştı burda o her türlü bakliyatı yiyorum ben dedi içine kimyon atmamı önerdi.

sağ ol canım biraz da olsa yerim:)) dayanamammmm...

herkesi öptüm...:16:

canım resim koymayı beceremiyorum. Resim çekiyoruz ara ara. Annelik güzel sütte çok şükür iyi şimdilik...:nazar:

maşallah canım sütüne hangi gün geldi canım sütün sezeryan olunca çekiniyorum ben süt konusununda inşallah hepimizin bol bol sütleri olur.

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım..aşureden bahdedilmiş benim de canım çok aşure istiyo ya yapan olsada yesem diyorum :1: kendim beceremem aşureyi.hazır aşureler nasıl oluyo acaba ondan denesem mi diyorum.

Hiç uğraşma saray varsa ordan aldır annelerimiz hatta annanelerimizin yaptıgı gibi

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Sol baldırıma kramp girdi ağrısı hala geçmedi çatımın sol tarafıda çok ağrıyordu zaten sek sek yürümeye başladım:43:
Günler azaldıkça herşey zorlaşıyor özellikle yürümek:53:
Yarın randevumuz var normal doğumu bekliyorum ama bu ağrılardan sonra sezeryan yapalım dese olmaz demeyecek durumdayım:53:

Sol baldırıma kramp girdi ağrısı hala geçmedi çatımın sol tarafıda çok ağrıyordu zaten sek sek yürümeye başladım:43:
Yarın randevumuz var normal doğumu bekliyorum ama bu ağrılardan sonra sezeryan yapalım dese olmaz demeyecek durumdayım:53:

geçmiş olsun..kramp için ilaç falan kullanıyor musun canım? bazı arkadaşlar kullanıyor iyi geldiğini söylüolar.

iyi akşamlar canım dün bende alışverişe gitmiştim yürüyerek gidip geldim akşamda misafir vardı gece wc ye kalkayım dedim belim bide bacak aram çatı bölgesi galiba nasıl tutulmuş yürümektenmi bilmiyorum öğlende zor kalktım yataktan beton gibiydim:44:birz azaldı sanki ağrılaım bide sancıları düşünemiyorum ya sen bebişine odaklan ağrıların az da olsa azalır:54:

kzlar ıspanaklı yumurta yapıyorum.
çok basitmiş valla,bnde bayağı uğraşlı bişi sanıyordum.
çok da severim.bol bol yicez şimdi kızımla =)))))

kıslarrr tatlişkolarrrr herkes süt sağma makinası aldımı acaba ya biz baktık baya uçuk fiyatlar eşimde dediki lazım olursa ben gider alırım dedi banada mantıklı geldi tamam dedim :)

yok canım benim eşimde aynı seyii söyledii ne gerek varrrrr
ben ztn calısmıyorum evdeyimm...
bir tonm asrafff
inşş gerek kalmazdaaa
lazm olursda alınırr

canım resim koymayı beceremiyorum. Resim çekiyoruz ara ara. Annelik güzel sütte çok şükür iyi şimdilik...:nazar:

guguş nasıl? sen nasılsın?

şekercimmmmmmmm
nasılsınn bebişş nasıııı karaoglanımm benim :))))))))))))

birsy sorcamm
sezeryanda sonda takılıyor yaa ben onu hiç sevmiyorum ne kadar kalıyoo birde uyurken mi taktılar onuu

iyi akşamlar canım dün bende alışverişe gitmiştim yürüyerek gidip geldim akşamda misafir vardı gece wc ye kalkayım dedim belim bide bacak aram çatı bölgesi galiba nasıl tutulmuş yürümektenmi bilmiyorum öğlende zor kalktım yataktan beton gibiydim:44:birz azaldı sanki ağrılaım bide sancıları düşünemiyorum ya sen bebişine odaklan ağrıların az da olsa azalır:54:

kzlar geçen hafta falan 2 gece sol alt bacağımın baldırına kramp girmişti ama nasl acı verici bişimiş.
uykudan uyandırıyor insanı,kaskatı kesiliyorsun.
sonra bir daha olmadı,bnmde çatım çok acıyor.
kramplarm artarsa magnezyum saşelerim var,hiç kullanmamıştm ta gebeliğin başnda vermişti dr.
süt ve yoğurt tüketiyorum bu ara,o yüzden iyiyim sanırım.

kzlar geçen hafta falan 2 gece sol alt bacağımın baldırına kramp girmişti ama nasl acı verici bişimiş.
uykudan uyandırıyor insanı,kaskatı kesiliyorsun.
sonra bir daha olmadı,bnmde çatım çok acıyor.
kramplarm artarsa magnezyum saşelerim var,hiç kullanmamıştm ta gebeliğin başnda vermişti dr.
süt ve yoğurt tüketiyorum bu ara,o yüzden iyiyim sanırım.

benim kramplarım yok allha şükür her akşam yoğurt yemeye ve gece süt içmeye çalışıyorum

günaydın kızlar yavrus ne oldu kız sancılanmışsın herhalde geçmiş olsun zeyno kolay doğumlar inşallah seastre sen nasılsın nasıl oldun canım
evet canım öyle oldu şimdi daha iyiyim çok şükür sabahtan beri uyuyorum 2 gecedir uyku haram oldu zaten, ikindi 3e kadar yattım bugün
ilk defa böyle oldu aman kızım gelsinde razıyım
arkadaşlar pazartesi günü bebegimi kucagıma aldım darısı sizlerin başına inşallah
gözünaydın canım allah sağlıkla kurtarsın
günaydın herkese;

şöyle geçmişe bir göz attım....

funntunn;bebeğinin resimleri çok tatlı çıkmış çok sevimli allah nazarlardan kurusun...
sagracım; önemli olan doğum şekli değil sizin sağlığınız... Hayırlısı olsun tatlım sıkma canını
yavrus; başlamış sancılar ağrılar... Bide gözünü korkutmuş:((( ayyy okudum ve yıkıldım
zzeyno; allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay doğumlar dilerim...
ecrin46; canım geçmişler olsun diyip bu konuyu kapatmış olalım... Lütfen diğer konuya da girip artık okuma sinirleniyosun geriliyosun insanlara meram anlatmak zorunda kalıyosun boşver lütfen...Ağzı olan konuşuyoo
ymd;halıya bayıldım süper...
gecedicle; inşallah içine sinen bir halı bulursun

şimdilik aklıma gelenler bunlar...
yok canım yıkılma o an öyle düşündüm ama doğuracak olsaydımda o acıya katlanabilirdim
tabiki çok acı çektim ama dayanılmayacak gibi değildi doğum sancısıda böyle olsa iyi yani dayanırız sen merak etme canımm:16:
kızlar bende dün gece doğuruyorum sandım :18: karnıma bir sancı girdi eşimide uyandırmadım öldüm sancıdan evin içinde dolaşmaya başladım eşim uyanmasın diye...aradan zaman geçti karnım guruldamaya başladı hah dedim benim bağırsaklar bozuldu galiba onun sancısımı acaba derken çok afedersiniz tuvalate zor attım kendimi öldüm 1 saat wc den çıkamadım ama çok kötü oldum sonra her gece olduğu gibi mide yanmam başladı şurup içtim bulantı bilmem ne tetikteyim tabiki,oğlum uyandı bir tekmeler atıyor canımı çok yaktı tabi biraz ağladım hem karın ağrısı hem onun tekmeleri çok şiddetli vuruyor kaburgama falan,perişandım anlayacağınız sabah ettim eşim uyanınca söyledim oda bana kızdı beni niye uyandırmadın diye halada uyuyamıyorum...inşallah öğlen uyku bastırırda uyurum....
canım diyarede doğumun yaklaştığının belirtisiymiş sen normalmi düşünüyodun doğumunu
kıs tutar tabi başımıza kalmasın der verirler halıyı hahahah size dava açıcam derim sizin yüzünüzden erken doğurcam derim tırsarlar hehehh
allah iyiliğini versin nelerde düşünüyosun korkulur senden:1::1:
Ay kıslar ya şimdik okadar sinir oldumki aradım tepe home yi azıma geleni saydım verin paramı dedim başka yerden alıcam dedim en sonunda ya 2 ay oldu ya çokkkkkkk sinirlendim teldeki kızda afalladı hemen arıyacam sizi dedi bende bu lafları çok duydum dedim 10 kere arıycam dediniz ne aradınız ne sordunuz dedim çok bağırdım kıza hakettiler ama ya:47::47:
iyi yapmışsın ya ne biçim iş yapıyor bu millet
kızlar yavrusun tel olan var mı?

durumuyla ilgili bir haber alsaydıkk
ben iyiyim canım yatıyodum doğumadım daha merak etme:34:
merhaba kızlar nasılsınız? ben ağırlaştım iyice gece sancı girdi kasıklarıma yarın izne ayrılıyorum nihayet....
çok şüküüür canım çok sevindim bol,bol dinlen artık:16:
ayyy kızlar melekte aşure yapıyolar sıcak sıcak severim ben Allahtan aşure zamanı geliyo annemde buraya gelince yapacak inşallah. apartmandan yapıpta getiren olur inşallah biz yapana kadar da :56:
annem yapacak bana yicem çok mutluyuuuum:16::56::56::56:
kızlar nasılsınız? biz 9 günlük olduk. Ahmet Ardamın az önce tahlillerini yaptırdık sarılık, tsh. iyi çıkar inşallah. Artık zorlanıyorsunuzdur ama uyuyana kadar zor uyuyunca hamileyken uyunuyor. bebiş olunca en fazla 2 saat kesintisiz uyku. Ama çokkk güzel bir duygu... :16:
maşallah kara oğlumuzaa :nazar: inşallah sonuçlarda iyi çıkar
slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün doktora gittik bebeğim 3.50 kilo olmuş :nazar::nazar: gelişimi iyi dedi suyum azalmış ay sonuna kadar bu su iadere etmez dedi ve 27 kasım salı günü saat 8.00'de bebeğime kavuşacağım :))
ay birde su yetmez diyor hemde eş tam olarak kaymamış rahmin yarısını kapatıyor tututdu normal doğum yap sezaryan yasak filan diyo bende eş aşağıda kusura bakmayın riske atamam bebeğimi dedim e doğum esnasınıda kanama olursa ben seni amaliyata alırım diyor yok dedim kavga dövüş aldım valla günü nedir bu doktorların anı anını tutmuyor yaaa :((
gözünaydın canımgününü almışsın
biz normal doğurtacak arıyoruz sende doktorunla sezaryen yapsın diye cebelleşiyosun:1:
ben almadım canım doğumdan sonra gerekirse aldırmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Back
X