Evet kendini telkin etme çok önemli bu arada benim bebeğim en küçükleri galiba 2800 gr dı geçen hafta . Ama bana yeter canı içinde olsun da zayıf olsun önemli değil..birde kızlar kilo artışınız son 2 haftadır nasıl ben biraz önce tartıldım 1 kilo daha almışım toplamda 16 kilo aldım siZ kaç kilo aldınız
Bende 62 kiloyla hamile kaldım, dün tartıldım 78 olmuşum. ama gün gün almaya devam ediyorum sanki, geçen eşimle birlikte tartıldık o 77,50 kg çıktı bende 77,20 kg. Ama iki gün geçti üstünden şimdi 78 olmuşum.
Ayyynen öle canım bnde kiloyu dert etmıyodum başından berii . Senınde az değil 3ü görür hatta geçedebilir,her hafta kılo alımı frklı oluyo bebişlerin.
Ben tam 20 kilo aldım ve çok çatladım53 ile başlamştım ve şuan tartıya çkmak istmıyorum artık :)
Ben çatlak kremleri kullandım karnımda hiç yok ama göğüslerimle kalçam çatladı benimde
kilolarda gider be canım napalım, biraz istikrarlı olalım boğazımızı tutalım, süt olsun diye onu bunu yemek yerine bol bol su içelim, hem zayıflarız hem sütümüz daha çok artar zaten.