2012 Aralık Anneleri

Mestitosh

bebeğim seni bekliyoruz..
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
1.289
1
356
Diğer
17buçuk aylık bir oğlum var. Allah kısmet ederse ikinci bir bebiş daha istiyorum. Çalışmalara başladık. son adet tarihim 27 şubat. Allah izin verirde tutarsa, Aralık annesi olurum. o yüzden bu topiği açtım. benim gibi 2012 yılının son ayında bebeğini kucağına almak isteyen varsa buraya bekliyorum.

Hadi hayırlısı tatlım..
ben ilk bebeğimi burda doğurup büyüyttüm diyebilirim şimdi de 2. yi istiyorum Allah nasip kısmet ederse benimde adet tarihim 16 Şubat umarım tutmuştur ...tutmadıysa artık 2013 ocak annelerine geçiş yaparız :)))

inşallah tüm isteyen bekleyen özleyen arkadaşlarıma RABBİM tez zamanda nasip etSin.
benimde ALLAH bağışlasın 2,5 yaşında bi kızım var ve 4 aydır ikinici için çalışıyoruz
bakalım ne zaman gelecek bizim yaramaz.
benimde sat 27 şubat inşallah RABBİM bu ay banada tüm isteyenlerede nasip etsin.
AMİN.

benim kızımda 2.5 yaşında 22 .07.2009 doğumlu artık zamanı geldi ikisi bir arada büyür diye düşünüyorum ama çitlenbiğim umarım geç kalmaz daha bu ay karar verdik biz kardeş yapmaya :)

benim kızımda 2.5 yaşında 22 .07.2009 doğumlu artık zamanı geldi ikisi bir arada büyür diye düşünüyorum ama çitlenbiğim umarım geç kalmaz daha bu ay karar verdik biz kardeş yapmaya :)

inşallah canım senin miniğin ilk aydan konuverir göbüşüne. :))
valla biz dört aydır çalışıyoruz tık yokk. ((
yok yumurtlama günleri yok bel altına yastık koymalar falan.
ama bu ay ne hesap ne kitap yapmıcam bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

Son düzenleme:

ben de ilk bebeğimi burada doğurdum ve büyüttüm sayılır. 2010 eylül annesiyim. Allah kısmet ederse tekrar anne olmak istiyorum. kısmet belki Aralıkta olur, olmazsa 2013 ocak annesi oluruz inşallah hep beraber.

sat günlerimiz aynı. hayırlısı olur inşallah.

Allah bağışlasın canım. hayırlısı olur inşallah.

evet ben de duymuştum bunu. çok kafaya takınca olmuyor sanırım. oluruna bırakmak lazım. hayırlısıyla olur inşallah.

hadi bakalım hayırlısı olur ikimiz içinde inşallah.
nasıl çalışmalar başladımı sizde
malum bu haftayı iyi değerlendirmek gerek

hadi bakalım hayırlısı olur ikimiz içinde inşallah.
nasıl çalışmalar başladımı sizde
malum bu haftayı iyi değerlendirmek gerek

evet başladık. :26: hatta bugün yumurtlama günüm sanırım. hissediyorum yani. bu hafta önemli dediğin gibi.iyi değerlendirmek lazım. hayırlısıyla olur inşallah..

kızımdan sonra yumurtlama günlerimde vücudum tepki veriyordu kızlar ,yumurtlama günlerinde şeffaf sümüksü bir şey geliyor yumurtlama tarihim geçince kesiliyor sizde de oluyor mu bu ?:26:

kızımdan sonra yumurtlama günlerimde vücudum tepki veriyordu kızlar ,yumurtlama günlerinde şeffaf sümüksü bir şey geliyor yumurtlama tarihim geçince kesiliyor sizde de oluyor mu bu ?:26:

evet canım bende de öyle oluyor. adetimin ilk gününden ortalama 10 gün sonra 2 gün boyunca şeffaf kokusuz uzayan yapıya sahip bir akıntı geliyor. yumurtlama zamanını gösteriyor bu. bu günleri iyi değerlendirmek lazım.

yaaa ben bilmiyodum onu sadece tahmin ediyordum hesaplarıma göre yumurtlama günlerimde geliyor,ama onunla birebir ilgisi olduğu kanaatine henüz varamamıştım saol çatlıycam ya nasıl bekliycem şimdi ben 12 martta regl olmam lazım bakalım olmazsam 14 mart gibi test yaparım günüm hiç şaşmıyor normalde ama şubatın 29 çekmesi etkilermi bilmem artık :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…