2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

ay hayırlısı inşaallah rabbimin gücüne gitmesin saglıklı hayırlı olsun kız erkek fark etmez bizim için ama gönlüm kızdan yana :26::26::26:

inşallah allahım gönlüne göre verir canım

kızlarrr maşallahhhh o gübüşlereee ne güzel büyütmüşsünüzzz ben cinsiyet tahmini yapamıycam ama gönlünüzdekini hayırlısıyla versin rabbim
topigin kuralı gibi olmuş espirisi olmuşhoşuma gitti çizgili penyelerle poz vermek bendede var bi çizgili bende koyarım inşallah

yok kız yha denk geldi heralde bu en geniş penyem rahat ediyorum hiç üstümden cıkarmıyo gibiyim
madem öle koyda görelim:44:

yok kız yha denk geldi heralde bu en geniş penyem rahat ediyorum hiç üstümden cıkarmıyo gibiyim
madem öle koyda görelim:44:

4 kişi filan koymuş enine çizgilerle bende bugün gördüm hoşuma gitti çizigli var bendede hamile göbegi yok hamilelik başından beri 5 kilo verdim ama kiloluyum drda dedi yagdan bebişin bulunmuyo die yani kendi karnım var bakalım belki onu koyarımm

Vallaha canim bende 4 kilo verdim, ama zaten kiloluydum biraz.. ama bukadarda degil yani.. göbegim cok sis.. siskinlik var bide acayip..
Bagirsaklar bebis icin yer yapiyormus o yuzden sismisim

bi bakın canlar hep göbekliyidim anlamadım bebekmi göbekmii
aaa benimki biraz abartı olmuş battaniyem çizigli penyem çizgili idare edin artık

Lahana testi de neymis ayol :)
cinsiyeti tahmin etmek icin bisey mi??? oyleyse yaparim valla

Evet cnm cinsiyet tahmini içinn bizim topikte açıklamsı var bir bakarsn,ama 10 haftadan snra yapılmalıymışşş

livaza canm
Seninkide erkek sankimmmm
yaaa banada ilk günden beri hep erkeek gibi geliyo hayırlısı hakkımızda 2 sinede ihtiyacım var
ÇİZGİLİ MODASI DEVAM EDİYOR BENİMDE HEMEN BİRTANE EDİNMEM LAZIM
SENİN BEBİŞTE ERKEK SANIRIM CANIM

çizgililer çok güzel oldu yaa herkes çizgili edin sende canım onunla koyarsın
eveet banada öle geliyoo erkek bu devamlıda ekşi tuzlu yiyorum ama nasip hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…