maşallahgöbeğin yayılarak büyüyo sanki kız geliyo mu ne
ay hayırlısı inşaallah rabbimin gücüne gitmesin saglıklı hayırlı olsun kız erkek fark etmez bizim için ama gönlüm kızdan yana :26::26::26:
inşallah allahım gönlüne göre verir canım
yok kız yha denk geldi heralde bu en geniş penyem rahat ediyorum hiç üstümden cıkarmıyo gibiyimkızlarrr maşallahhhh o gübüşlereee ne güzel büyütmüşsünüzzz ben cinsiyet tahmini yapamıycam ama gönlünüzdekini hayırlısıyla versin rabbim
topigin kuralı gibi olmuş espirisi olmuşhoşuma gitti çizgili penyelerle poz vermek bendede var bi çizgili bende koyarım inşallah
yok kız yha denk geldi heralde bu en geniş penyem rahat ediyorum hiç üstümden cıkarmıyo gibiyim
madem öle koyda görelim:44:
bi göbüş fotosuda benden
yorumları bekliyorummmmm
Eki Görüntüle 427207 Eki Görüntüle 427208 Eki Görüntüle 427209
amin inşaallah cümlesine
Eki Görüntüle 427848
Eki Görüntüle 427847
bi bakın canlar hep göbekliyidim anlamadım bebekmi göbekmii
aaa benimki biraz abartı olmuş battaniyem çizigli penyem çizgili idare edin artık
ayyyyyyyyyyy canımm bugün belli olcakk ne güzel biz daha 1 ay fln beklicezzz :))))))))))))
Sen bugün öğrendikten sronaaa evde şu lahana testini yapsanaa dogru cıkcakmııı,sonra bizde yaparızz ona göre benim daha var amaa olsunnn
maşallahgöbeğin yayılarak büyüyo sanki kız geliyo mu ne
Lahana testi de neymis ayol :)
cinsiyeti tahmin etmek icin bisey mi??? oyleyse yaparim valla
yaaa banada ilk günden beri hep erkeek gibi geliyo hayırlısı hakkımızda 2 sinede ihtiyacım varEvet cnm cinsiyet tahmini içinn bizim topikte açıklamsı var bir bakarsn,ama 10 haftadan snra yapılmalıymışşş
livaza canm
Seninkide erkek sankimmmm
ÇİZGİLİ MODASI DEVAM EDİYOR BENİMDE HEMEN BİRTANE EDİNMEM LAZIM
SENİN BEBİŞTE ERKEK SANIRIM CANIM
maşallah maşallha benziyor tabiki tatlım baksana üstler boş uygun adım ileriii gidiyor senin bızdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?