2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

benimde aynı şekilde zaten göbüşlü hamile kaldım şuanda beni gören direk anlıyo hamile olduğumu 5 aylık göbek var hahaha:)))

kızlar bu bebeğin doğacağı muhtemel tarih bişiler yaıyoya altta,onu bende görmek istiyorum yazılarımın altında nasıl yapıcam?

selam kızlar bende 21 aralık 2012 doğum yapıcam allahın izni ile liste varsa benide yazın sağlık ocağındaki hemşire bakarsın 1 hafta erken gelirde 12.12.2012 olur dedi

Kizlar sizlere birsey sormak istiyorum... Eski hurafelere inanirmisiniz? Mesela ye eksiyi dogur Ayse'yi demisler? Bu tutuyor mu sizce? Henuz bebegimin cinsiyetini ogrenmedim de meraktan catliyorum. Hamile kalmadan once tatli yada cikolata yemeden gunum gecmezdi. Simdi ise hic aramiyorum. Hic yemedigim eksi elma ve erik ise listemde ilk siralarda... Ne oluyor bana diye dusunuyorum.. Bu kadar eksi yiyorsam herhalde Ayse geliyor diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi.

ben henüz aynıyım arkadaşlar bi farklılık yok. kaç kg ile hamile kaldınız benim boyum 1.70, 53 kg ile hamile kaldım 12. haftam bi değişiklik yok ama bebişimin gelişimi gayet ii çok şükür:)

ben henüz aynıyım arkadaşlar bi farklılık yok. kaç kg ile hamile kaldınız benim boyum 1.70, 53 kg ile hamile kaldım 12. haftam bi değişiklik yok ama bebişimin gelişimi gayet ii çok şükür:)

Benim karnim baya sis, bagirsaklar sisiyormus, ic organlarimiz yer yapiyormus bebisimiz icin.
Ben 9 haftalik hamileyim... ve 4 kilo verdim hamilelik boyunca

ben 4 kilo vermis bulunmaktayim kizlarr gibek ne ararrr bebek varmi orasida supheli

Orkdm maşşalahhhhhhhh kızzzz vallaaahh erkekkk gibin geldi banada Mayanın tahminii gibiii sipsivriiiiiii anammmmmmmmmmmm

Babykee sana da maaşallahhh vallaaaaaaaaaaaaaaaaa senikide benim karnım gibi şişmişş kızmı geliyooo yoksaaa

Son düzenleme:

ayyyy bakalim yaaaaa bugun bellii olcakkkkkk

ayyyy bakalim yaaaaa bugun bellii olcakkkkkk

ayyyyyyyyyyy canımm bugün belli olcakk ne güzel biz daha 1 ay fln beklicezzz :))))))))))))

Sen bugün öğrendikten sronaaa evde şu lahana testini yapsanaa dogru cıkcakmııı ,sonra bizde yaparızz ona göre benim daha var amaa olsunnn

baybyke tatlım senki seninde kız gibi geldi bana sanada maşallah seninde çıkmış göbeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…