2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

göbüşün son durumuuuuuuu

kzlar bnm matematik berbat.. acaba ben 6.ayıma mı giricem 6.ayım mı bitecek??
1 hafta sonra 24.haftam bitiyor da,kafam karıştı

Son düzenleme:
maşallah göbüşüne meoww

23-27.haftalar 6.aya gelir,daha 6.ayının içindesin.5.5 aylıksın yani.6.ayın bitmesine biraz daha var.

teşk.ederiz kzlar evt o bnden beter süslü olur sanırım
babası diyo yaktnz ana-kz beni batırdınz,dur diyorum batıcağn daha ilerde

yakında bende göbüşümü koyacam kızlar biz 21+3 haftalığız ama bizim göbüş biras büyükçene:))) malıum ikiz olunca:)))

maşallah canım :nazar
maşallahhh busecigeee nasılda büyümüşşş
yaaa benim cinsiyet hala kesinleşmedii kıza benziyo dedi gittigim bi kaç dr ama nazlı inatçı göstermiyoo

ya benim bebeğimin cinsiyetinşi doktorum 11. haftada sötledi ilk olarak ilk 3 ayda bile vucut yapısına göre cinsiyeti belli oluyormuş ama 12. haftadan önce cinsiyetten dolayı bebeği aldırmasınlar diye doktor söylemiyormuş başka doktora git canım 1 seferliğine

maşallahhh busecigeee nasılda büyümüşşş
yaaa benim cinsiyet hala kesinleşmedii kıza benziyo dedi gittigim bi kaç dr ama nazlı inatçı göstermiyoo

teşk.ederiz vuruyo şimdi yine karnıma bnm adıma da teşk. et diye
inş.en kısa zamanda öğrenrsn tatlm,rabbim gönlüne göre verir inş.

Merhaba kizlar allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah. Sizlere bakinca cok heveslendim bende 8 yillik evliyim cocugum olmuyor biliyorum yeri degil ama bukadar hamile bayani gorunce dayanamadim lutfen bana ve benim gibi olanlardan dualarinizi esirgemeyin sizlerin dualarinin kabul olacagina inaniyorum ve sizlerden dua istiyorum .

Allahım tüm bebek isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

allahım sanada nasip etsin inşllh canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…