göbüşün son durumuuuuuuu
Eki Görüntüle 488753 Eki Görüntüle 488754
kzlar bnm matematik berbat.. acaba ben 6.ayıma mı giricem 6.ayım mı bitecek??
1 hafta sonra 24.haftam bitiyor da,kafam karıştı
göbüşün son durumuuuuuuu
göbüşün son durumuuuuuuu
maşallah canım yerim ben içindeki prensesi yaaa
yakında bende göbüşümü koyacam kızlar biz 21+3 haftalığız ama bizim göbüş biras büyükçene:))) malıum ikiz olunca:)))
maşallahhh busecigeee nasılda büyümüşşş
yaaa benim cinsiyet hala kesinleşmedii kıza benziyo dedi gittigim bi kaç dr ama nazlı inatçı göstermiyoo
maşallahhh busecigeee nasılda büyümüşşş
yaaa benim cinsiyet hala kesinleşmedii kıza benziyo dedi gittigim bi kaç dr ama nazlı inatçı göstermiyoo
Merhaba kizlar allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah. Sizlere bakinca cok heveslendim bende 8 yillik evliyim cocugum olmuyor biliyorum yeri degil ama bukadar hamile bayani gorunce dayanamadim lutfen bana ve benim gibi olanlardan dualarinizi esirgemeyin sizlerin dualarinin kabul olacagina inaniyorum ve sizlerden dua istiyorum .
Merhaba kizlar allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah. Sizlere bakinca cok heveslendim bende 8 yillik evliyim cocugum olmuyor biliyorum yeri degil ama bukadar hamile bayani gorunce dayanamadim lutfen bana ve benim gibi olanlardan dualarinizi esirgemeyin sizlerin dualarinin kabul olacagina inaniyorum ve sizlerden dua istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?