2012 aralik annelerininn gobek showlari basliyorrr :))

canım benim inşallah sanada tez vakitte rabbim meleğini yollar ümidini asla kaybetme yüce mevlama sığın onun gönlü bol mutlaka sanada verecektir bu beklemenin mükafatını sabrının hediyesini hayırlısıyla inşallah

Allah razi olsun canimm duygulandirdin benii

selam canım burayı takip edip bu msjı okurmusn biliyorum ama sana umut olmak için yazıyorum bende 2004 yılında evlendim ve benimde yoktu inan vakti gelince hiç yormadan veriyo rabbim yıllardır ne tedavi ne aktar ne dualar ne hoca duyupda yapmadıgım bişi kalmadı hepsi birer imtihan çok şükür 1.tüp bebek denememde gösterdi mucizesini rabbim isteyen herhese en ama ennn kısa zamanda daha fazla aratmadan göndersin meleklerini onun hazinesinde çokkkk ol desin yeterki hayırlı huzurlı analı babalı saglıklı geldigi evi mutlulukla dolduran evlatlar nasip etsin konuşmak istersen yaşadıgım süreçi sormak istediklerini seve seve cevaplarımm biraz daha sabır daha çok dua ile inşallahh sınavı atlatıcaksın

Caniiim cok tesekkurederim. Bende 2004 yilinda evlendim. seninde dedigin gibi bu bir sinav hemde agir bir sinav yasayan bilir ama hic isyan etmedim etmiyorum sadece rabbimden sabir ve dayanma gucu istiyorum cunku cook zor .
Hamile bir bayan gordummu duasini istiyorum cunki rabbim henuz dunyaya gelmemis melekleri tasiyan annelerin dualarini kabul eder diye dusunuyorum. Nebileyim iste umut dunyasi benimde kullanmadigim ot cop kur kalmadi dr. Bir sorun yok dedi. Bende simdi hayit ekstresi kullaniyorum. Neolur dualarinizda banada yer verin . Yavrularinizi saglicakla kucaklariniza alin insallah.

Bende bu yil hamile kalamazsam onumuzdeki yil tup bebek dusunuyorum.

evet cnm önemli olan o isyan etmemek elbette sınavlarımız olucak inşallah kolayca atlatıcaz her türlü sınavı rabbimin izniyle işte bak bi sorununda yokmuş tamamen vaktiyle alakalı en kısa zamanda nasip etsin allahım herkese
Bende bu yil hamile kalamazsam onumuzdeki yil tup bebek dusunuyorum.

inşallahh kendiliginden hamile kalırısn beklemedigin bi anda gelir melegin
birsürü tedavi görmüş biri olarak direk tüp bebek diyebilirim rabbim hertürlü kolaylık versinnn

Cook sagol canim. Birbirimizi tanimasak bile burada yazdiklarimiz bana cok moral oluyor inan cunku etrafta kimseyle bu konulari konusamiyorum bogazim dugumleniyor anlatamiyorum. Allah razi olsun, rabbim sana hayirli, saglili, yuzu guzel, huyu guzel, gonlu guzel, ahlaki guzel bir evlat nasip etsin

Allahım inş sana ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin en kısa sürede canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…