Merhaba kizlar allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah. Sizlere bakinca cok heveslendim bende 8 yillik evliyim cocugum olmuyor biliyorum yeri degil ama bukadar hamile bayani gorunce dayanamadim lutfen bana ve benim gibi olanlardan dualarinizi esirgemeyin sizlerin dualarinin kabul olacagina inaniyorum ve sizlerden dua istiyorum .
canım benim inşallah sanada tez vakitte rabbim meleğini yollar ümidini asla kaybetme yüce mevlama sığın onun gönlü bol mutlaka sanada verecektir bu beklemenin mükafatını sabrının hediyesini hayırlısıyla inşallah
canım benim inşallah sanada tez vakitte rabbim meleğini yollar ümidini asla kaybetme yüce mevlama sığın onun gönlü bol mutlaka sanada verecektir bu beklemenin mükafatını sabrının hediyesini hayırlısıyla inşallah
o bahçıvan pant.nasl da yakşmış öyle
Merhaba kizlar allah bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah. Sizlere bakinca cok heveslendim bende 8 yillik evliyim cocugum olmuyor biliyorum yeri degil ama bukadar hamile bayani gorunce dayanamadim lutfen bana ve benim gibi olanlardan dualarinizi esirgemeyin sizlerin dualarinin kabul olacagina inaniyorum ve sizlerden dua istiyorum .
selam canım burayı takip edip bu msjı okurmusn biliyorum ama sana umut olmak için yazıyorum bende 2004 yılında evlendim ve benimde yoktu inan vakti gelince hiç yormadan veriyo rabbim yıllardır ne tedavi ne aktar ne dualar ne hoca duyupda yapmadıgım bişi kalmadı hepsi birer imtihan çok şükür 1.tüp bebek denememde gösterdi mucizesini rabbim isteyen herhese en ama ennn kısa zamanda daha fazla aratmadan göndersin meleklerini onun hazinesinde çokkkk ol desin yeterki hayırlı huzurlı analı babalı saglıklı geldigi evi mutlulukla dolduran evlatlar nasip etsin konuşmak istersen yaşadıgım süreçi sormak istediklerini seve seve cevaplarımm biraz daha sabır daha çok dua ile inşallahh sınavı atlatıcaksın
Caniiim cok tesekkurederim. Bende 2004 yilinda evlendim. seninde dedigin gibi bu bir sinav hemde agir bir sinav yasayan bilir ama hic isyan etmedim etmiyorum sadece rabbimden sabir ve dayanma gucu istiyorum cunku cook zor .
Hamile bir bayan gordummu duasini istiyorum cunki rabbim henuz dunyaya gelmemis melekleri tasiyan annelerin dualarini kabul eder diye dusunuyorum. Nebileyim iste umut dunyasi benimde kullanmadigim ot cop kur kalmadi dr. Bir sorun yok dedi. Bende simdi hayit ekstresi kullaniyorum. Neolur dualarinizda banada yer verin . Yavrularinizi saglicakla kucaklariniza alin insallah.
evet cnm önemli olan o isyan etmemek elbette sınavlarımız olucak inşallah kolayca atlatıcaz her türlü sınavı rabbimin izniyle işte bak bi sorununda yokmuş tamamen vaktiyle alakalı en kısa zamanda nasip etsin allahım herkeseCaniiim cok tesekkurederim. Bende 2004 yilinda evlendim. seninde dedigin gibi bu bir sinav hemde agir bir sinav yasayan bilir ama hic isyan etmedim etmiyorum sadece rabbimden sabir ve dayanma gucu istiyorum cunku cook zor .
Hamile bir bayan gordummu duasini istiyorum cunki rabbim henuz dunyaya gelmemis melekleri tasiyan annelerin dualarini kabul eder diye dusunuyorum. Nebileyim iste umut dunyasi benimde kullanmadigim ot cop kur kalmadi dr. Bir sorun yok dedi. Bende simdi hayit ekstresi kullaniyorum. Neolur dualarinizda banada yer verin . Yavrularinizi saglicakla kucaklariniza alin insallah.
Bende bu yil hamile kalamazsam onumuzdeki yil tup bebek dusunuyorum.
Allahım inş sana ve senin gibi isteyen herkese nasip etsin en kısa sürede canım
sgl cnmmMAŞALLAH
maşallah ikinizede annesi çok güzell
sgl cnmm
sgl cnmmm,benim ucuncu kismetsee ama hepsindede ayri bi guzellik var
suanda bile sanki ilkkez hamismisim gibi geliyorrr,sanki ilkmis gibi heyecanliyimmm
Amiiinnn. Rabbim senin evladinada saglik ve uzun omur versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?