2012 de anne olacak kütahyalılar buraya :)

amin canım evet ikinci sekiz yaşında kızım var.

Allah bağışlasın ömrünü uzun etsin cnm benimde 9 yaşında bir oğluşum var... biraz geç kalmışız sanki ikincileri yapmakta millet 2-3 sene arayla çocuk doğuruyor

Son düzenleme:
Allah bağışlasın ömrünü uzun etsin cnm benimde 9 yaşında bir oğluşum var... biraz geç kalmışız sanki ikincileri yapmakta millet 2-3 sene arayla çocuk doğuruyor

Evet gercektende gec ama cesaret edip yapasiya birde bende panik atak var ilac kullandim uzun bir sure ilaclari birakabilirmiyim nasil olur derken aslinda umutsuzdum birdaha cesaret edemem ilaclardan kurtulup diyordum sukur ilaclari icmeden atlattim sayilir ama cok zor oldu simdi sira dogum stresinde beni mahvediyor hayirlisiyla saglikla bi atlatsam. Bebise bi saglikla kavussak yeter. Yasim 28 zaten bi ucuncu cocugu hic gozum yemiyor:))). Allah bagislasin canim seninde rabbim acilarini gostermesin ikincin kizmi.

eşim ve oğlum çok istemesine rağmen bende ikinci bebeği hiç düşünmüyordum aslında Allah oğluma uzun ömür versin yeter bir tane derken oğlum 7 yaşına geldiğinde hiç beklemediğim anda süpriz oldu ikiz bebeklere hamile kaldım polikistikover olmama rağmen hamile kalmışım 2 aylık olduğunda öğrendim sonrasında bebeklerim erken doğdukları için yaşamadılar kaybettim üzüntüm içimde ki sızı acım hiç hafiflemeyecek gibi geldi zor günler geçirdim bunalıma girdim ancak bir bebeğim daha olursa bu acım sızım hafifleyecek diye ikinci bebeği istedim doktorum 1 yıl sonra hamile kalman senin için en uygun zaman acele etme dedi ve tam 1 yıl sonra hamile kaldım bende 30 yaşındayım ikinci bebeğim kız üçüncü bebeği bende düşünmüyorum ama olursada doğururum heralde dediğin gibi Allah acılarını göstermesin evlatlarımızın

cnm merhaba sana bır soru kızını cocuk doktoru olarak kımse goturuyorsun gıttın mı bana fıkır verırmısın...

umarım bal kızın ıyıdır :)

cnm merhaba sana bır soru kızını cocuk doktoru olarak kımse goturuyorsun gıttın mı bana fıkır verırmısın...

umarım bal kızın ıyıdır :)

Kent hastanesindeki Ramazan bey'e götürüyorum cnm şimdilik memnunum iki kez gittik birde orda Nihal hanım var ona gitmedim oğlumuda Medline götürüyordum ordaki çocuk doktoruda iyi tavsiye ederim birde Evliya Çelebide Yaşar bey var onun içinde çok iyi diyorlar bilgin olsun cnm bu arada kızım biraz hasta huysuzluğu üstünde teyzesi sanırım grip sürekli hapşırıyor yılbaşı günü dışarı çıkmıştık hasta ettim sanırım kızımı :26: yarın doktora götürcez bakalım hem gazı içinde damla istiycem çok gazlı malesef senin oğluşun nasıl cnm kaç kilo oldunuz sizinde gaz probleminiz varmı :26:

gecmıs olsun cnm bızde ramazan beye gıttık verdıgım damla ıse yaramadı bende zınco aldım cok ıyı gelıyor bol bol gaz cıkarıyoruz keyfımz yerıne gelıyor...

gecmıs olsun cnm bızde ramazan beye gıttık verdıgım damla ıse yaramadı bende zınco aldım cok ıyı gelıyor bol bol gaz cıkarıyoruz keyfımz yerıne gelıyor...

bende milupa gece çayından veriyorum baya faydası oldu kilosu nasıl emiyormu kuzucun benim ki çok sık emmek istiyor doktorda bırak emsin daha iyi işte diyor :26:

bebişlerimiz gelmişler kızlar gözünüz aydınn.ah o gaz sancıları mahfediyor bebişleride anneleride inş. kolay atlatırsınız.sık sık emen bebişlerdede gaz oluyor benim oğlumda öyleydi ama çabuk atlattık 2 ay çektik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…