2012 de anne olacak kütahyalılar buraya :)

3 gün önce doğum yaptım miniş kızımı kucağıma aldım evimizdeyiz çok şükür

canımm çok sevindim güle güle büyüt prensesini darısı doğum yapacak diger hamişlerin başına inş.

Gule gule buyut canim allah uzun omur versin.

Çook teşekkür ederim kızlar kızımda bende iyiyiz çok şükür herşey yolunda iyi dilekleriniz için çok saolun Rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin inşallah görüşmek dileğiyle öpüyorum hepinizi

Canim kentte oldu dimi dogumun spinal nasil anestezi uzmani nasil iyimi gecti memnunmusun epidural bas agrisi yapiyor diyorlar anestezi uzmaninin cok iyi olmasi lazim diyorlar bende bel fitigi varda. Igne yapilirken zor oluyormu aciyormu. Cok soru sordum dimi kusura bakma canim simdiden tesekkurler.

evet canım kent hastanesinde spinal sezeryan oldum açıkcası korktuğum kadar zor olmadı iğne yapılırken biraz canın acıyor ama doğum sancısının yanında o iğnenin lafı olmaz öle düşün bende baş ağrısı yapmadı arkadaşım doğumdan sonra 10 gün baş ağrısından duramadım kafamı duvarlara vurasım geldi falan dedi bende hazırlıklı gittim kahve nescafe ve bitter çikolata götürdüm başağrısına iyi geldiğini söylemişti hemşire arkadaşım ama benim başım hiç ağrımadı çok şükür sadece 2 gün ayağa kalkarken zorlanıyorsun sonra sıkıntı yok bu arada anestezi uzmanı genç güler yüzlü konuşkan biri bu yüzden ameliyata girdiğimde beni oldukça rahatlattı hatta rica ettim kameraya aldı kızımı fotoğraflarını çekti iyi geçti yani bence panik yapma iyi düşün iyi olsun herşey umarım senin doğumunda kolay olur merak ettiğin bişiler olursa sorabilirsin cevaplarım

oğlum dünyaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

kentın bır numaralı dogum secenegi:) diyebılıırım korkulcak bısey yok doguma hazırlanırken o kadar tedırglınlıgım uzuntum bosa oldu.......

dogum kolay ve hızlı gelısıyor........

basım orda agrımadı hıc.........

dogumdan sonra agrı oluyor ama agrı kesıcıler yapılınca rahatlıyorsun..

Cevabin icin tesekkur ederim canim ne guzel iknizde bebislerinize kavustunuz ben sezeryan degilde epidural veya spinal normal dusunuyordum ama bas agrisi korkuttu beni nasip olursa tamamemn normal istiyorum :))) hayirlisi olsun sag salim kurtuluruz insallah. Sizlerinde bebisleri uzun omurlu hayirli evlatlar olsun kizlar gule gule buyutun.

gözün aydın canım geçmiş olsun analı babalı büyüsün oğluşun inşallah sende mi sezeryan oldun? nasıl geçti doğum oğluşunun ismi ne koydunuz kaç kilo doğdu biraz anlat bakalım

amin saol canım teşekkür ederiz ... aslında en güzeli normal doğum ben oğlumda normal doğum yaptım gerçi zor oldu kolay olduğunu söyleyemem 18 saat sancı çektim ama normal doğum en iyisi geçen yıl ikiz bebeklerimide normal doğum yaptım erken doğdukları için yaşamadılar erken ve küçük olmalarına rağmen yine çok zor geçti 2 gün sancı çekmiştim bu sefer açıkçası göze alamadık bebeğimide riske atmak istemedim plasenta rahim ağzını kapatmış ve hiç açılman yok deyince doğumda kordonu boynuna dolanır diye korktuk neyseki çok şükür sorunsuz atlattık darısı senin başına güzel haberlerini bekliyoruz

Gercekten zor olmus canim cok gecmis olsun . Tabiki aksi durumlar farklibakalim benimki sadece bi istek insallah aksi birsey gelismezde normal olur. Zaten tehlikeye atmak hic mantikli degil ya dokuz ay gozumuz gibi bakiyoruz neler cekiyoruz hep iyi olsunlar diye. Persembe gunu gidicem bakalim tarih felan verir herhalde artik.alttan miayene ediyorlarmi ikinciler ya etmez belki diye dusunuyorum birde volkan bey zaten pek bakmak istemiyor nasip gorucez bakalim .

aynen öle canım bebeklerimize bişi olacak diye herşeyi göze alıyoruz anne olmak böyle birşey:26: dediğin gibi Volkan bey pek alttan muayene etmek istemiyor 9 ay boyunca bana hiç alttan muayene edicem demedi birde zaten önceden normal doğum yaptıysan ikincide gerek görmüyor sadece doğuma gittiğinde bakıyorlar açılma varmı diye bende hiç açılma yoktu beklicez deyince sezeryan'a karar verdim alttan muayene edince cidden çok canım yandı ağlamamak için zor tuttum kendimi dayanamayıp yeter diye bağırdım iki kez normal doğum yapmama rağmen biz kadınların işi gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun seninde hayırlı haberler getir inşallah bebeğinin cinsiyeti nedir bu arada?

haklısın canım cennet anaların ayakları altında diye boşa demiyolar. ben gecen şişlik var dedim rahimdeki damarlar elime geliyor şiş ona bile bişey olmaz dedi bakmadı. insan o zaman biraz kızıyor ama ben takıyorum kafaya o şişligi zaten birde bartholin kisti var. cinsiyetimiz valla volkan bey başından beri kız dedi radyolojiye gönderiyorya bebek için geniş çaplı ultrosona ordaki bekir beyde 6. ayda bebek erkek biliyosunuzdur herhalde dedi yok dedim . kızmı dedi buna deyip tekrar tekrar baktı yok bu yüzde doksan erkek hatta gittiginizde bekir bey erkek dedi diye söyleyin dedi bazı çocukların pipisi küçük oluyor göremiyoruz görememiştir dedi istersen gel gene bakarız kız derse dedi. volkan beye söyledi idda gibi o yüzde doksan diyorsa bende yüzde yüz kız diyorum dedi ilk defa hep kız dediginde ben erkek hissediyorum ama diyordum inşallah ben yanılıyorumdur diyordu sonra bida gittim bekir beye çok mırın kırın etti arkası dönük göremiyorum aslında biz net görmeden erkek demiyoruz felan sonra iki dakika geçmeden tamam döndü yok kız bu felan dedi benim içimde karmakarışık oldu öyle ne kız diyebiliyorum ne erkek ama hep erkek hissettim bunda tatlılar yedim hep çok erken kıynaştı gören herkez erkek diyor bilmiyorum artık dogunca görücez diyorum ama ikilemde kalmak çok kötü ve zor.ayyy çok uzattım dem.

evet cnm sezeryan oldum :) oglum 3500 gr 53 cm oldu osman dihye adımız :) bugun 9 gunluk olduk bıle oglum kılo bıle almaya baslamıs 3800 olmus :)

hızla buyucez ıns

senın prenses ne kadar oldu pekı..

ılk kontrole ne zamn goturdunuzz bebeği

bırde sen gıttın mı volkana kontrole dogumdan sonra bılgı verırmısın..

benim kızımda 3500 kg 52 cm doğdu ismi Beren Asel bugün 15 günlük olduk canım bende yarın Volkan bey'e kontrole gidicem günümü bekleseymişim sizinle aynı olacakmışız:) 39.cu haftada aldı kızımı... biz doğduktan 5 gün sonra sağlık ocağına ordan da kent hastanesine götürdük kan aldılar topuğundan sarılığı yüksek çıkarsa tekrar gelirsiniz dediler neyseki sarılığı düşük çıktı 10 günlük olduğunda tekrar kontrole götürdük çocuk doktoru baştan aşağıya her yerini kontrol etti çok şükür bi sağlık sorunu çıkmadı işitme testi falanda yapılıyor tekrar kan alıyorlar yine sarılığı düşük çıktı bir daha gitmedik zaten sarılığı yüskek çıkarsa hastaneye çağırıyorlar bu arada test sonuçlarını hastanede 1 saat beklemene gerek yok tlf'la öğrenebiliyorsun bilgin olsun... bizim tek sıkıntımız gaz sorunu olması biraz gazlı bir bebek doktor erken başlamış dedi

benim kızımda 3500 kg 52 cm doğdu ismi Beren Asel bugün 15 günlük olduk canım bende yarın Volkan bey'e kontrole gidicem günümü bekleseymişim sizinle aynı olacakmışız:) 39.cu haftada aldı kızımı... biz doğduktan 5 gün sonra sağlık ocağına ordan da kent hastanesine götürdük kan aldılar topuğundan sarılığı yüksek çıkarsa tekrar gelirsiniz dediler neyseki sarılığı düşük çıktı 10 günlük olduğunda tekrar kontrole götürdük çocuk doktoru baştan aşağıya her yerini kontrol etti çok şükür bi sağlık sorunu çıkmadı işitme testi falanda yapılıyor tekrar kan alıyorlar yine sarılığı düşük çıktı bir daha gitmedik zaten sarılığı yüskek çıkarsa hastaneye çağırıyorlar bu arada test sonuçlarını hastanede 1 saat beklemene gerek yok tlf'la öğrenebiliyorsun bilgin olsun... bizim tek sıkıntımız gaz sorunu olması biraz gazlı bir bebek doktor erken başlamış dedi

evet Volkan bey eskisi kadar ilgili değil gibi geliyor banada o kadar çok hastası var ki artık bıkmış yorulmuş bence ben ikizlere hamileyken o kadar çok ilgiliydi ki her konuda yardımcı oluyordu tlf'la hangi saatte ararsak ulaşabiliyorduk cevap alabiliyorduk ama şimdi pek mümkün değil cinsiyet konusuna gelince Volkan bey'in hiç yanıldığını duymadım ben... beni de Radyoloji uzmanı Bekir bey bir kez muayene etti ayrıntılı ultrasona baktı fakat cinsiyet söylemedi o yüzden Bekir bey yanılıyormudur bilemem ama belirsizlikte cidden kötü bana üçüncü aydan itibaren Volkan bey hep %100 kız demesine rağmen acaba erkek mi diye şüpheye düştüğüm zamanlar oldu doğurana kadar insan emin olamıyor tabii mühim olan bebeklerimizin sağlıklı olması ama insan alışveriş yaparkende ona göre seçiyor herşeyini ben herşeyimizi pembe almıştım doğunca ilk sorduğum soru sağlıklı mı bebeğim kız mı dedim bu arada bende oğlumda hep ekşi tuzlu ve acı şeyler yemiştim kızımda ise asla acı ve ekşi yiyemedim hep tatlı ve meyve yedim tatlı yemeye doyamadım resmen... halbuki erkek bebek tatlı kız bebek ekşi derler ama bence kişiye göre değişiyor birde oğlumda hiç bulantım olmadı kızımda ise çok fazla midem bulandı çok şeyden tiksinmiştim

Kesinlikle ilk once saglikli olsunlar. Yok ya dedigin gibi o yimeler icmeler degisiyor benim ilk kizimda sirf eksi yedim bunda sirf tatli ama ikiside kiz iste allahim omurlerini uzun bahtlarini guzel etsin kizda bizim erkekte bizim cocugumuz sonucta ve bizim bunu secme sansimiz yok . Rabbimin verdigine sukurler olsun. Alisverisi zaten hep krem aldim pembe cok az. Hayirlisi olsunda sag salim ister kiz olsun ister erkek .

evet canım Allah hayırlısını versin kız erkek farketmez hepsinin sevgisi aynı mühim olan sağlıklı olmaları... seninde demek ikinci bebeğin ben ilk sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…