2012 de anne olacak kütahyalılar buraya :)

çok geçmiş olsun cnm nasıl oluyor anlamadım bende gercekten tıtız olunca hersey basa gelıyor sanırım cnm bende ıdrar yolu enfeksıyonum vardı sukur gecmıs bugun tahlıl yapıldı banada..

bızde 33 haftadayız bayram sonu gel dedı oglum 2200 olmus ıns sonuna kadar güzelce gideriz.......

hala yatıyormusun ve daha ne kdar kalıcan ılac vs verdımı telın olsaydı senı gorurdum tanımıyorum ama merak ettım..arkadas oluruz :)

dıkkat et kendıne dua edecegım sızın ıcın ... rabbım yanınızda olsun.....

teşekkür ederim canım Allah razı olsun bizler sakındıkça bebeklerimize bişi olacak diye hastalık gelip yakamıza yapışıyor Allah beterin saklasın diyelim sanada geçmiş olsun aman dikkat et idrar yolu enfeksiyonuda ihmal edilecek bir rahatsızlık değil suyunun erken gelmesine sebep olabilir... senin gebelik takviminde 38 haftalık yazıyor 33 haftalıkmısın? tam olarak ne zaman doğumun olacak? bu arada ben perşembe sabahı yattım hastaneye pazartesi çıkıcam inşallah serumla besleniyorum sonrasında ilaç kullanmaya devam edicem hiç iştahım yok inşallah bir şekilde karşılaşırız tlf numarasıda verebilirim banada bayrama yakın gel demişti Volkan bey arife gününden bir gün önce gelirim sanırım yada bayram sonrasıda gelebilirim malum son haftalar her hafta kontrole gitmek lazım... güzel dileklerin ve duaların için tekrar teşekkürler sende kendine dikkat et... normal doğum mu sezeryan mı olacaksın belli mi bebişin dönmüş mü?

Son düzenleme:
kızlar merhaba.. bende Kütahyadayım ocak ayında geldik buraya eşimin işi dolayısı ile.. Şimdi de ikiz bebek bekliyorum ama benim sizler gibi bu sene değil doğumum. Seneye inşallah :)
Sondan bir kaç sayfadaki yorumlara baktım da sizlerde Volkan beye gidiyorsunuz sanırım. Bende Volkan beye gidiyorum. Kütahyada çevrem olmadığı için deneme yanılma yöntemiyle buldum Volkan beyi :) İlk başlarda Seda hanıma gidiyordum. Aşılamamı o yapmıştı. Aşılamadan sonra karnım su topladı Eskişehire yolladı sürekli beni. Benim için git gel çok zor oluyordu Eskişehire. Karnımda kocaman olmuştu sudan dolayı. Doktoru değiştirmeye karar verdik ve Volkan beye geçtim. Gayette memnun kaldım. İlk ultrasyonda gördüğümüzde 3üzlerdi. 8. haftadan sonra 4. bebeği de gördük. 4ününde kalbi atıyordu Volkan bey 4ünüde doğuramazsın erken doğum olur dedi. Çok zor kararlarla, sıkıntılarla 2 sini sonlandırdık. Şimdi ikizlerimle devam ediyoruz yola. Allahım bunlara uzun, hayırlı ömürler versin. Çok zor bi hamilelik başlangıcım oldu ama çok şükür bu aralar iyiyim ben artık.. İnşallah sizlerde sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi. Sonrada bana nasip olur :)
Fiyatlarından falan konuşmuşsunuz ama sanırım oda fiyatlarında artış olmuş sizin söylediğiniz fiyattan fazla verdik biz. 1 gece hastanede kalmak zorunda kaldım geçen hafta. oda parası 75 verdik..

hayırlı olsun cnm ıkızlerıni ıns saglıkla kucagına alırsın bu fıyat konusu benıde bıraz gerıyor sorma , bak sende 75 dedın bende 48 demıslerdı şaşkınım ınan dogum kaca patlıcak artık hastane 350

sezeryan demıstı 250 normal dogum artık dogumdan sonra sok yasamayız ıns o halde :)

volkan beyın hastası cok bazen sınırlenıyorum ama cok fazla rahatsız omadıgım ıcın ıdare ettık ılk zamanlar kanam vs olunca sureklı gıttık..

bende kütahyada yenıyım 18 ay oldu gelelı zaten bende netten arastırmıstım burdakı bırıne sordum..o sekılde basladım....

amin inşallah cnm hepimizde.. evet bu ayın 6sında 1 gece kalmam gerekti hastanede ve 75 verdik. belki doğum sonrası kaldığında senin dediğin gibidir fiyat bilmiyorum daha erken olduğu için araştırmadım ben. dediğin gibi inşallah süprizle karşılaşmayız. Ama ben şükrediyorum yine de Kütahya'nın fiyatları çok iyi. Annemler İstanbul'da oturuyorlar ve benim hamileliğimin ilk 3 ayı istanbulda geçti. kent hastanesinde ben tahlillerimin hiç birine para vermedim ama istanbulda doktorun verdiği vırt zırt her tahlile para alıyorlar ve epeyde yüklü miktarda ödemeler yapmıştım.
ay evet her şey iyi hoş da, hastası çok ve hiç bir zaman vaktinde giremiyorsun. benim ikizler olunca ilk zamanlar her hafta gidiyordum şimdi artık 15 günde bir gidiyorum. randevumu da hep sabah 9a alıyorum erkenden gidip içeriye giriş kağıdımı veriyorum. ameliyatta falan olmazsa ilk beni alıyorlar öyle olunca. ben çareyi böyle buldum :) yoksa beklemek sinir ediyor benide :)
aa öyle mi sende yenisin yani Kütahya'da :) inşallah bebişini de sağlıkla kucağına alırsın

evet canım 75 olmuş oda ücretleri biliyosun yeni çıktım hastaneden dört gün yattım 300tl aldılar iki ay önce yattığımda günlüğüne 48 tl almışlardı en azından ilaca seruma tahlile falan para vermediğimize dua ediyorum her gittiğimde kan idrar gaita tahlili istiyor benden birde nst bağlıyor bu arada epidural normal doğum yapmayı düşünüyordum biraz detaylı bilgi istedik ücreti 1.200 tl dediler fiyat beni düşündürdü açıkçası çok fazla geldi her yerde aynı mı bilemiyorum ama şu da var belli bir süre sancı çektikten sonra sancıların en sık yoğun olduğu anda iğneyi yapıyorlarmış sonrasında ağrı hissetmiyormuşsun yani her halukarda sancı çekmem gerekecek sadece doğum anında acı hissetmemek için 1.200 tl vermeye değer mi bilemiyorum artı oda ücreti falanda olacak yani çok kararsız ve düşünceliyim ne yapıcam bilemiyorum

aramıza hoşgeldin canım inşallah sağ salim hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırsın

Allah hepinizin yardımcısı olsun. Bende kütahyalıyım, konuyu görmüşken hemşehrilerime bir selam vereyim dedim. :)

yanı bencede zaten sancıyı cekıyorsun bende kararsız kaldım normal dogum yapıcam ıns sorun olmazsa 1200 ucmuslar bence ssk lıya bıde daha neler

yanı seytan dıyor gıt normal hastende dogur nebılıyım fatura ıns sok yaratmaz dıyorum

oda baya pahalı 75 tl 1 gun ozel odamı bu

ıns ıyılesırsın doguma gıdersın

ssk değilde bağ-kur'luyuz canım eşim esnaf herkese fiyatlar aynıdır sanırım 75tl bir gece özel oda fiyatı yemekleri çok kötü zaten normal doğum yaparsak bir gece kalıcaz..bakalım hakkımızda hayırlısı neyse öle olsun kolay doğumlar nasip etsin hepimize doğum yapınca haber et detayları yaz merakla bekliyorum canım

nasılsınız küthya hamişler ve tabiki anneler ben giremedim uzun zamandır dolayısıylada yazamadım sizlere.ben 30 haziranda kavuştum oğluşuma kocaman abi oldu artık oğlum 4 ayı doldurduk biz.çok güzelmiş gerçekten annelik ne güzel kaynşmışsınız siz artık bende gelirim sıksık inşallah aranıza..bundan sonra görüşürüz inşallah kızlar..bu arada belki bi gün görüşürüzde bebişlerimizle :)

tamam cnm sende haber ver

hafta sonu gıttık normal dogum yapıcam ıns bebek dogum kanalına gırmıs normal dogurursun sen dedı zaten volkan hayırlısı bakalım....

senıde benıde allah kurtarsın ınsssss tek avazda :)

kendıne bebıse ıyı bak........

aaaa kızzz sen daha doğum yapmadın mııı günün doldu diye biliyorum gebelik takvimine baktım geçen hafta doğum yapmıştır bebişi kucağındadır diyordum senin oğlanın gelmeye niyeti yok gibi sağlıkla vaktinde kolayca gelir inşallah benim için son günler iyice zorlaştı uyuyamaz oturup kalkamaz oldum kasıklarım çok acıyor karnım iyice gerildi sağımdan soluma dönemiyorum ya yatarken:26: aslında çok kiloda almadım şişliğimde yok ama zor geçiyor günler neyse sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimiz bende normal doğum yapacağım için bu ayın sonuna kadar vakti var bekleyelim dedi Volkan bey sezeryan olsaydım bu ayın 10 gibi alacaktı bu arada beni daha hiç alttan muayene etmedi doktor seni etti mi Volkan bey diğer doğumlarım normal olduğu için normal doğum yapıcaksın diyor bebeğim dönmüş ama aşağıya inmiş doğum kanalına girmiş falan demedi strese girdim iyice ya:26: güzel haberlerini bekliyorum sende kendine bebişine iyi bak

merhaba canım bizlerde heycanla bebişlerimizi bekliyoruz sen nasılsın sabırsızlanıyoruz kucağımıza almak için tüm hazırlıklar tamam ne güzel siz 4 aylık olmuşsunuz bile darısı bizim başımıza sağlıkla hayırlısıyla zamanında gelsinler kuzucuklarımız... umarım tanışma fırsatımız olur bir gün dua et bizim için kolay doğumlar nasip olsun topiği boş bırakmayalım arada uğrayın görüşmek üzere

hayır volkan 12 haftada erkek dedı halaaaaaaaa erkek :)

duydugum herkese ne derse o oluyormus cnm meraklanma hayırlı bebısler olsun ıns hayırlıd dogumlar......

yasekuuuuuuuuuu yaa :)

hayır dogmadı ufaklık 38 haftadayızzzzz yanlıs gırmıstım degısemedım takvımı :) ben gecen hafta gıttım baktı kanala gırmıs dedı ama altan baktı normal dogum degınce sen normal dogurursun catın normal dedı ama hala ne sancı nede bısey var agrılarım cok fazla gece uyumak ezıyet aglıyarak uyanıyorummmmmm cunku bacaklarım tutuluyor agrıyor bende 11 kılo almısım hayırlı dogumlar olsun cnm bır an once bebıslerımızı alalım kucagımıza............

cok kolay bır dogum nasıp etsın rabbım ıns........

Allah kolayliklar versin canim cabucak dogsun sikintilarin bitsin insallah zaten daha ne kadar durabilir allahim sag salim saglikla kurtarsin insallah.

ayyy nerelerdesin sen vallahi daha doğurmamış kız ben senden önce doğurcam heralde 2 gün sonra doğuma giriyorum Allah nasip ederse çok heycanlıyım bugün doktor kontrolümüz vardı sanırım epidural yada spinal doğum yapcam ben halen kararsızım yarın tekrar gel kesinleştirelim kararını dedi sende durum nedir canım haber et merakta bırakma

Hayırlı dogumlar sana cnm normal dogum mu olucak spınal fıyatıda epıdural gıbımı acaba agrısız dogum yontemımız var dedı ama maddı acıdan sormadım zaten......fıyatları az cok ogrenınce hadı baklaım al bebegını kucagın aıns oglumda hafta sonuna dogarrrrrrrrrrrrrr hayırlısı ıle..........

teşekkür ederim canım sanada hayırlı doğumlar spinal olacak belden iğne yapacaklar ağrı acı hissetmeyeceksin dedi inşallah kolay olur sıkıntı yaşamam son anda buna karar verdim nasipse bu sabah 8'de doğuma gircem 3500kg 52 cm olmuş 10 gün daha beklemeye gerek yok dedi darısı senin başına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…