- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
hoşbuldum canımcıımmgasoline hoşgeldin canımcım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canımcıımmgasoline hoşgeldin canımcım![]()
rosacım sen grupondan yani şehirfırsatından kek kalıbı satınalmadın
kek kalıbını satın alırken kullanacağın fırsat kuponunu satın aldın
yani orada bir yanlış anlaşılma var sanırım
kek kalıbının markası ne? hangi siteden alacakmışsın? biliyor musun bunu?
valla canım burası bağımlılık yapıyor eğer derslerine kanalize olmak istiyorsan mesela gündüzleri ders çalışabilir akşamları da kafanı rahatlatırsın böyle bir program çizebilirsin kendine... benimde mesleğim var ama özel sektöre güvenemiyorum kpss girmek istiyorum ama sistemi nasıldır hiç bilgim yok![]()
inşallah gasolinecimin de dediği gibi Bismillah deyip başlayayım Allah nasip ederse.
evet devlet garanti ama ona da girmek çok zor offf... kpss konusunda sormak istediğin bir şey varsa yardım edebilirim canım...
anaaa hadi yaaaakızzzz nyu bana link verdi bende gitttim aldım, o alıcakmış vazgeçmiş ben aldım daha doğrusu aldım sanıomuşum
bildiğim bi site deildi..sancar gıda sanırım başka bişy bilmiorum ya
![]()
belli saatlerde nete girsen kuzucum?
yani mesela sabahları 3-4 saat ders çalış, buralarda sakin oluyo zaten, face e de bakmazsın 3-4 saat bişey olmaz
sonra öğlen 2-3 saat mola verirsin, yemekti internetti bayağı bir mola vermiş olursun
akşam üzeri yine 2 saat çalışsan yeter bence
e akşam da hep beraber burada kaynatırız canımcım
tabi sen kendini bilirsin programını daha doğru yaparsın da, bu da fikir olsun :112:
canımmmmmmmmmmmm senin aklın kesin aşkındaben murat açıköğretime gidip bir öğreneyim tanıyorum hocaları filan
sen hangi kursa gidiyordun:44:
hahhha hatırladım şimdi canım ya, şu silikon kalıplar mıydı, fiyatı da uygundu
canım baktım şimdi şu 89 yerine 54tl olan set mi? sancar ın?
evet tatlım daha önce de söylemiştim böyle böyle diye ama odun kafam işte
zaten 3 gün akşama kadar dershanedeyim haftaiçi,geriye kalan günlerde de dediğin gibi yaparım inşallah canım![]()
est. kızzz ne odunu
halledersin sen halledersiiinnn:81:
bende ihtiyaç akademideyim canım...
yessss canımmm onlarrrr işteee![]()
sen canım kendini sıkmayacak bir ders programı uygula bence. hem kursa da gidiyorsun![]()
yumurta kapı olayı güzel memleketimin biz güzel insanları için hep olagelmiş bir durumduryumurta-kapı meselesi galibao zaman da iş işten geçiyor işte
![]()
anladıımmm
aslında sana gönderilen mailde ne yapacağın yazıyordur diyeceğim ama bilemedim ki şimdi
yani 2 ihtimal var aslında
ya o satın aldığın fırsat kuponuyla sana direk ürünü göndereceklerdir
veyahutta o kupon koduyla sancardan sipariş verip seti satınalacaksındır
ama şimdi bilemedim ki ben de, yani sana gelen mailde yazan şeyleri görmek lazım canım
ama bu arada siteye baktım, fırsat hala geçerliymiş, açıklamaları da okudum ve sanırım siparişini şu şekilde vermeni istiyorlar :26:
"# Siparişinizi 09:00 - 18:00 saatleri arasında 444 5 477 numaralı Şehir Fırsatı Müşteri Hizmetleri'ni arayarak verebilirsiniz.
# Tüm Türkiye'ye kargo ücretsizdir."
aslında kursa yazılmamın nedeni çok fazla ders çalıştığım için verimsizleşmemdi,bi otururdum 8 saat masa başında ders çalışırdım
şimdi ise yaz tatili girdi araya tam tersi oldum,dersin başına oturamıyorum bile..net bağımlılığı işte![]()
hiçbişi yazmıo balım yaa elli kere alışveriş yaptım netten bu nasıl bişey anlamadım,sadece bi kod var bu kodu yanınızda bulundurun diyo o kadar..devam edio olmasıda bi ayrı ilginç zaten ben aldığımda 14 saat falan vardı ben alalı 3-4 gün oldu..
haklısın canım bende bir ara bu nette oyunlar falan vardı ya çiftlik filan acayip bağımlısı olmuştumfaceyi kapattım bir süre uzak durdum zaten şimdide girmiyorum fazla.
kurs senin çalışmalarını destekler. biraz zaman sonra kendine sıkı bir çalışma programı oluşturursun :86:
evet artık yapacağım,birşeyler yapmam lazım çünkü
atanmam lazım,atanmalıyım Allahın izniyle...
inşallah canım benim kararlısın Allahın izniyle ve senin azminle bu iş olacak![]()