2012' de yazın evlenecekler

hosgeldın canım ıyı geceler sohbet edıyorduk kızlarla saat uc olmus:1:

gözlerımden uyku akıyor valla:1:

Hoşbulduk canım,Konuda süpermiş hani:1: Hemen bir yorumda da ben bulunayım.Sir ağda azaltır diyorlar ama bende pek azalma olmadı

cagla ısık underweare bak:52::52::52: acayıp seyler varr:52::52::52::52:

ablandan annenden felan alırsın:D

Son düzenleme:
baktım çok süper dımı cnm kargo içinde 3oa falan gelıyor keske kapıda ödeme olsa ya

evet canım benımde cok hosuma gıttı yarın bırdaha bakacam ayıkken valla cagla gıttım gıdıyorum canım :1:

sızınkılere sor sen olmssa onlara verırsın onlar senın ıcın kart kullanır:61:

caglacım ve seher kızlar sohbte doyum olmyor ama ben oflıne oluyorum cunku saglıklı göremıyorum ekranı:1::1:

öpuyorum sızlerı yarın görsmk dılegıle gecenız guzel olsun:3::3::3::3::3::3::3::3::3:

evet canım benımde cok hosuma gıttı yarın bırdaha bakacam ayıkken valla cagla gıttım gıdıyorum canım :1:

sızınkılere sor sen olmssa onlara verırsın onlar senın ıcın kart kullanır:61:

caglacım ve seher kızlar sohbte doyum olmyor ama ben oflıne oluyorum cunku saglıklı göremıyorum ekranı:1::1:

öpuyorum sızlerı yarın görsmk dılegıle gecenız guzel olsun:3::3::3::3::3::3::3::3::3:
bakalım cnm hadi öpyrm kendine çok iyi bak görşrz :70:

canım allahın ıznıyle bız turkıyeye hazıranda gıdecez dugunumuzde ramazan baslamadan önce olacak

buyuk bır ıhtımal 14 temmuz kına 15 temmuz dugun:123: öyle konusuldu ıste nısanlım askerden maısda gelecek hazıranda

evımızı tutacak temızlıgı felan hep yapılmıs olacak ben gelıncede hemen esya perde bunları hall edecez

tabı gelınlık nısanlık hepsını 3 4 haftada hall edecez cok streslı olacak cokkk:93:

senın dugun ne zamandı tam tarıh bellı oldumu????:123:

bu arada caglacım merak edıyorum bu agda olayını dugunden kac gun önce agda yapılır bende cok tuy yok ama butun cevremdekıler

evlenmeden kuaförde agda yaptrırlar komple vıcut:1: :52::52::52:

canımmm o tarihler ramazan diil mi zor olmas mı..
ben komple lazere gidiyom süper kıslar parıl parılım:)

Back
X