İyi geceler kızlar,kimse yok galiba ama yinede selam vereyim dedim:)
hosgeldın canım ıyı geceler sohbet edıyorduk kızlarla saat uc olmus

gözlerımden uyku akıyor valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kızlar,kimse yok galiba ama yinede selam vereyim dedim:)
şeker olsa gerek cnm sıcak olmuyor ben de öle bişe duydum ama artma yok
sultan markafoniye baktınmı hesaplı pijamalar falan cnm
hosgeldın canım ıyı geceler sohbet edıyorduk kızlarla saat uc olmus
gözlerımden uyku akıyor valla![]()
shr hoşgeldin cnm![]()
Hoşbulduk çağla,uyku tutmadı bir bakayım dedim:)
tamam bır bakıyım orayada meraktan uyuyamam sımdı![]()
sen benım dedıgım sıteye baktınmı?
Hoşbulduk canım,Konuda süpermiş haniHemen bir yorumda da ben bulunayım.Sir ağda azaltır diyorlar ama bende pek azalma olmadı
iyi etmişssin biz de laflıyoruzHoşbulduk çağla,uyku tutmadı bir bakayım dedim:)
hadı ya azaltmıyormu bakalım bende denyım bı göruyum bende azalma olacakmı olmıcakmı:)
cagla ısık underweare bakacayıp seyler varr
ablandan annenden felan alırsın![]()
uzama süresi kısalıyor ama azalma pek olmuyor,tabi herkesde farklıdır.Dene sende tabi ki,normal ağdadan iyidir.
hmm anladım canım oda ıyımıs
tamam canım ıns bende memnun kalırım kadın olmak cok guzel![]()
baktım çok süper dımı cnm kargo içinde 3oa falan gelıyor keske kapıda ödeme olsa ya
bakalım cnm hadi öpyrm kendine çok iyi bak görşrzevet canım benımde cok hosuma gıttı yarın bırdaha bakacam ayıkken valla cagla gıttım gıdıyorum canım
sızınkılere sor sen olmssa onlara verırsın onlar senın ıcın kart kullanır![]()
caglacım ve seher kızlar sohbte doyum olmyor ama ben oflıne oluyorum cunku saglıklı göremıyorum ekranı![]()
öpuyorum sızlerı yarın görsmk dılegıle gecenız guzel olsun![]()
canım allahın ıznıyle bız turkıyeye hazıranda gıdecez dugunumuzde ramazan baslamadan önce olacak
buyuk bır ıhtımal 14 temmuz kına 15 temmuz dugun:123: öyle konusuldu ıste nısanlım askerden maısda gelecek hazıranda
evımızı tutacak temızlıgı felan hep yapılmıs olacak ben gelıncede hemen esya perde bunları hall edecez
tabı gelınlık nısanlık hepsını 3 4 haftada hall edecez cok streslı olacak cokkk:93:
senın dugun ne zamandı tam tarıh bellı oldumu????:123:
bu arada caglacım merak edıyorum bu agda olayını dugunden kac gun önce agda yapılır bende cok tuy yok ama butun cevremdekıler
evlenmeden kuaförde agda yaptrırlar komple vıcut![]()
![]()