Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldım prenseslerne yapıyorsunuz
hoşgeldin kız nerdesinben geldım prenseslerne yapıyorsunuz
ben de rosacığımı asiste ettim bugün napiyimbugün nöbet bendeydi vallaa bir evden çıkmadım, birde 2012 yaz gelinlerinden![]()
hoşgeldin kız nerdesin
ben de rosacığımı asiste ettim bugün napiyim![]()
hosbuldum canım benım arkdsla bulustuk bugun anca gırebıldım sen ne yapıyorsun nasıldı gunun
bende geldim kızlaaar...nasılsınız bakalım?
bugün yine bi yaramazlık yapıp 2 nevresim takımı daha aldım çeyizime daha anneme söyleyemedim yaa,kızacak valla![]()
bugün yine bi yaramazlık yapıp 2 nevresim takımı daha aldım çeyizime daha anneme söyleyemedim yaa,kızacak valla![]()
iyi yaptın canım, ben günü evde geçirdim canım, hala tam iyileşebilmiş değilim, o yüzden daha ziyade uzanır vaziyette geçiriyorum günlerimi
haa bir de markafoni alışverişi yaptım tutamadım kendimi :)))
ohhh en ıyısı gecmıs olsun canım ıyıleş artık kac gundur hastasın
ne aldın markofonda?
selam sedoşumhayırlı ugurlu olsun gule kullan resımlerı varsa koysana buraya merak ettım renklerı nasıl canım hıc takma kafana tum anneler aynı bende bugun annemle tartıstım hıc ceyızım yok eksıklerım cok dıyor sen buraya gel ıkı haftada hall ederız bırbırmızı yedık sınır ettı benı tlfnda yok babamla arası bozulmaması ıcın dugunumuzun bayram sonrasıda olmasını ıstemıyor. bıran önce olsun bıtsın ıstıyor
gelıyım bır ankaraya önumuzdekı ay alacam yorgan yastık nevresım takımlarımı.
ooh sedoşum güle güle kullan
hello kitty pijamaları
resimleri koymuştum öğlen
çok teşekkür ederim canım,10 oldu nevresimler bir tane de piko yapılacak olan var,o nedenle annem oyacak beni,neyse napiim gülünü seven dikenine katlanır
inşallah sende çok güsel şeyler alırsın canımcım..
sağol canım benim,sen ne aldın kız markafoniden,sende güle güle kullan kuşum
bunlar aldıklarım
Eki Görüntüle 271520 Eki Görüntüle 271523