2012' de yazın evlenecekler

kızlar bişey sorcam :)
size bayramda kurban getircekler mi?

ya bizde ki son günlerin en popüler gündem maddesi bu :9:
benimki sana koç getiricem diyo, ben de deli misin koçu afedersin nereme koyucam ben diyorum :1::1::1:
işte böyle yani canım bizdeki durum

ya bizde ki son günlerin en popüler gündem maddesi bu :9:
benimki sana koç getiricem diyo, ben de deli misin koçu afedersin nereme koyucam ben diyorum :1::1::1:
işte böyle yani canım bizdeki durum

ya banada koç getirceklermiş öyle dediler de kabul etmedim ben..
ben onun etini hayatta yiyemem,evde pişittirmem de :)

ayy sendemiii ezberledinnnn ha maşşallahhh

yok kız ezberlemek değil, zaten bold ve color kolay kodlar,
abim bilg müh. bi ara bana öğretmeye çalışmıştı da
hani aşinayım kod yazma olaylarına, hani nasıl açılır nasıl kapanır sabit şeyler bunlar zaten
ordan hatırlıyorum yani :70:

ya banada koç getirceklermiş öyle dediler de kabul etmedim ben..
ben onun etini hayatta yiyemem,evde pişittirmem de :)

ya esracım ben çok da güzel yerim valla da, hani apartman dairesinde koçu napcam ben hani o bakımdan,
gerçi aşağıda eskiden kalma kömürlük var
hatta 2 yıl önce kuzenim nişanlıyken nişanlısı koç getirdi, aşağı bağlamıştık falan :9:
hatta boynuzunda bilezik vardı
yani ben uğraşamam koçla o yüzden, o da annemi de seni de alayım gidelim kestirelim bi koç, sonra kesilmişini alalım eve götürelim diyo
ben de gerek yok boşver diyorum ama bakalım
yoksa ben et manyağıyımdır, bayılırım :23::23::23::23::23:

hiçbir fikrim yok canım..sanmam ama öyle şeyleri bilmes pek bizim paşa..aslında bilir belki süpriz yapar bana :))) süpriss koyunn :))

:9::9: ne alemiz biz kızlar ya, sürpriz evlenme teklifimiz olsun, sürpriz koyunumuz olsun :9::9::9:
daha neler icat edicez acaba :97:

ya esracım ben çok da güzel yerim valla da, hani apartman dairesinde koçu napcam ben hani o bakımdan,
gerçi aşağıda eskiden kalma kömürlük var
hatta 2 yıl önce kuzenim nişanlıyken nişanlısı koç getirdi, aşağı bağlamıştık falan :9:
hatta boynuzunda bilezik vardı
yani ben uğraşamam koçla o yüzden, o da annemi de seni de alayım gidelim kestirelim bi koç, sonra kesilmişini alalım eve götürelim diyo
ben de gerek yok boşver diyorum ama bakalım
yoksa ben et manyağıyımdır, bayılırım :23::23::23::23::23:

evet canım zor olur öyle
ben eti pek sevmediğim için :) diğer eti bile zorla yiyorum :(

canlarr banada uykum bi süpriss yaptı ve aniden bastırdı iyi geceler diliyorumm Allah rahatlık wersin hepinizeee :81::27::95::14::23:

:9::9: ne alemiz biz kızlar ya, sürpriz evlenme teklifimiz olsun, sürpriz koyunumuz olsun :9::9::9:
daha neler icat edicez acaba :97:

bi keresinde benim paşa ve arkadaşları bi arkadaşının nişanlısına koç almışlar, koçu tam arkadaşının evine getirmişler zar zor arabadan indirirken koç sen bi düş bayıl :))) arkadaşı diomuş hatun beni vurcak :) kaç saat uğraşmışlar koyun ayılmamış tam umudu kesmişler koç bi ayılmış fırlamış gitmiş bu sefer koşa koşa bi hal olmuşlar peşinden..önce bilmes dedim sonra bu anlattığı geldide aklıma o sebepten süpris yapabilir..koyun yollarda bayılır mayılır die söylemiodur belki :))

Back
X