2012' de yazın evlenecekler

anaamm bütün fotoğraflar karman çormandı bilgisayardaki onları düzenledimm..kayıplarr hoşgeldinisssss.. :72:bütüüüüüüüüüüüüüüünnnn günnnn burdaydımmmm geleni karşıladım gideni uğurladım aşayiş berkemalll sultanımm:9::9::9:

ohh ne güzelll iyi etmişsnnn :)

hoşgeldiiiiiinn gizmoo :71:
sorma ya, nasıl kökten bir çalışma yapıyorlarsa artık bir bozuldu, daha da düzelemedi :114:

hoşbuldk cnmm..nabersiinizzzzz...

est. canım benim, hep birlikte idare edip götürüyoruz işte,
ayrıca demirbaşlık konusunda rosanın da hakkını yemeyelim :9::9:

derhal yorum yapayım canımm
1) ayşe gül
2) özdilek bornoz takımı almıştım, bir de büyük banyo havlu takımı alacağım inş, hamam takımı deniyor ya ondan işte
3) yastık yorgan 1'er 2'şer tane [nevresim takımı-uyku seti-dört mevsim vs. ev tekstili alışverişini yaparken] almıştım (bu arada 2 tane de annemin yaptırdığı yün yorganım var)
yani elyaf veya kaztüyü, 2 yorgan+4yastık daha alıcam
markasını henüz bilmiyroum karar vermedim ama othello iyi diyolar
bu arada hepsini kaz tüyü almicam, birer kaz tüyü birer de alyaf alırım

sen ne yapmayı düşünüyosun şeker? :114:

evet evet rosacımız oda demır başlardan aman yanlış bısı demeyım:D

tamam aysegulum böyle daha ıyı sankı gasolın nerde AYSE GUL nerdeee:))

tamam canım gördum onu taçın sayfasında hamam takımı dıye. bence sart havlu her dus yaparken temız havlu sart bornozlar yetmez

4 adette buyuk havlu şart. aysegul sen bu kaar esyayı ne yapcan kızzzzz 2 yorganla ne yapacan 4 yastık :D ayy masallah

bırde yun yorgan ahh su benım avatrlarım olacaktıkı ben nasıl dökturuyordum burda heheheheheh.

canım valla ben bırtek yorgan alacam kaz tuyu ıkı tanede yastık kaz tuyunden toplam 5 tane nevresım

bırde bır kısılık yastık yorgan alacam oda dugunden sonra bırı felan kalırsa her ıhtımale karsı

yeter bana annem bana yun dösek yaptıyordu hayır dıye kavga ettım. ceyızcıde yorgan yaptrcaktı yunden ona bıle hayır dedım

sen bu kadar esyayı nasıl sıgdıracan eve:D ay sen ceyızlerın tasınırken öbur eve kamarayla ceksene emınım sabahtan aksama kadar anca yuklerler senın

ceyızlerın masllah dıyorum ve baskada bısı demıyorum:)

Son düzenleme:
iyiyiiizz havalardan şikayet ediyoruz, sultancım seviyomuş gerçi soğuğu ama :1:

ayy hiç sormayın kızlar allahın gucune gitmesin hiç sewmıorm boyle havalarıiçime kasvet çöküyor...karanlık..en çok baharı severimmmm....mayıs ,haziran mesela en sevdiğim aydır..

anaamm bütün fotoğraflar karman çormandı bilgisayardaki onları düzenledimm..kayıplarr hoşgeldinisssss.. :72:bütüüüüüüüüüüüüüüünnnn günnnn burdaydımmmm geleni karşıladım gideni uğurladım aşayiş berkemalll sultanımm:9::9::9:

hosbulduk canımınıcı ayy bende sınır olurum bı bakarım masa ustumde bı suru belge resımler dosylar ındırdıkelrım muzıkler hepsı karısır temızleyınce

ıyı bır rahatlarım:D bende bır bunalma var ıkı gundur ıkı aydır ugrasıtım bısıyı hall edemedım böyle olunca kendımı dısarı atıyorum arkdslarla takılıyorum

burayada kafam dıncken gırıyorum streslıyken yerımde duramam dısarı cıkmam gerekır :D

hahha bak rosacım kaçaklar teker teker düşmeye başladı buraya :1:
aslında girişte sağda durup şöyle tek ayak üstünde bekletsek mi yaa, hı? bilemedim bak şimdi :68:

:9::9::9:

bundan sonra öğlen 12 de giriş anacıımmm geç kalanı almıcaassss...iştima yapıcamm bundan sonraa valllaaa geç gelene şınav çektircem özellikle asker yavuklularına:9::9::9:

hahha bak rosacım kaçaklar teker teker düşmeye başladı buraya :1:
aslında girişte sağda durup şöyle tek ayak üstünde bekletsek mi yaa, hı? bilemedim bak şimdi :68:

:9::9::9:

neee devamsızlıkmı alıyorsunuzzzzz cezamı aman tanrım uyuya kalmısım dermısım hehehe

Hoşbuldum canımmm iyiyim sen nasılsınn :70:

bende iyim tatlım :70:

bütün gün oturma odasını ne renkler üzerine yoğunlaştrym die düşünuorm:1:
kahverengi köşe takımı aldıkta en uygun renk turkuaz oluormuş dier renkler kısa surede sıkıyormuş insanı.... oleyyy smileyler gelmiş bu arada kızlaarrrr kafadan uydurmaya gerek kalmadııı:1::1:

merhaba kızlarr. uzun süredir gelmiyordum bu topiğe. daha çok asker topiğindeyim. bizim askerlik bitmeden tam olarak bi evlilik hazırlığına başlıyamıcaz maalesef bunu anladım. :5:
ne yapalım artık kendi yağımda kavrulcam. :97:

evet evet rosacımız oda demır başlardan aman yanlış bısı demeyım:D

tamam aysegulum böyle daha ıyı sankı gasolın nerde AYSE GUL nerdeee:))

tamam canım gördum onu taçın sayfasında hamam takımı dıye. bence sart havlu her dus yaparken temız havlu sart bornozlar yetmez

4 adette buyuk havlu şart. aysegul sen bu kaar esyayı ne yapcan kızzzzz 2 yorganla ne yapacan 4 yastık :D ayy masallah

bırde yun yorgan ahh su benım avatrlarım olacaktıkı ben nasıl dökturuyordum burda heheheheheh.

canım valla ben bırtek yorgan alacam kaz tuyu ıkı tanede yastık kaz tuyunden toplam 5 tane nevresım

bırde bır kısılık yastık yorgan alacam oda dugunden sonra bırı felan kalırsa her ıhtımale karsı

yeter bana annem bana yun dösek yaptıyordu hayır dıye kavga ettım. ceyızcıde yorgan yaptrcaktı yunden ona bıle hayır dedım

sen bu kadar esyayı nasıl sıgdıracan eve:D ay sen ceyızlerın tasınırken öbur eve kamarayla ceksene emınım sabahtan aksama kadar anca yuklerler senın

ceyızlerı masllah dıyorum ve baskada bısı demıyorum:)
hahahha güldürdün kız beni, Rabbim de seni güldürsün :9::9:

şimdiiiiiiii öncelikle, bana gaz, gazo, veya gasolin demenden ben daha çok hoşlanırım ama yine de sen nasıl istersen bana öyle hitap edebilirsin canım benim, no problem :70:

hamam takımı daha doğrusu büyük havlu bence de şart, ben ikisini de kullanıyorum, ve ikisini de ayrı seviyorum, ikisi de lazım bence :112:
hani şimdi havluyla adamın karşısına geçersen o da bi başka hoş görünür yaa :23::23::23:

(ahan da smile lar geldi :1:)

yün olayına gelince, döşek yaptırayım mı diye sordu annem, yok artık daha neler dedim :9:
ama yün yorgan istedim kendim çünkü ben çok üşürüm
canım bir yorgan yetmez ki, yani ben öyle düşünüyorum en azından, hani 2 elyaf 2 yünüm olsun isterim sanırım
bir de dediğin gibi tek kişilik olsun
bu arada ben ailemle aynı şehirde olucam ama benim 1 kişiden fazla yatılı misafirim olabilir, o yüzden yorgan sayım önemli
yastık 2 tane olur mu kıızzz, olmaz
terliceksiniz bilmem ne olucak misafirin olur, bebekli misafir gelir falan da filan
benim 5-6 yastığım olur heralde

çeyizi nasıl taşıyacağım ve afbuyrun ne tarafıma sokacağıma gelince, inan ben de bilmiyorum :9::9::9:
herkes napıyosa ben de onu yapıcam heralde :9:

selam canım hosgeldın bu arada bugunkı botların cok hostu yazamadım gule gule gıy:40::nazar:

Hoşbuldum Sultanımmm :70:
Çok sağol canım dayanamadım gene aldım :12::37:

bende iyim tatlım :70:

bütün gün oturma odasını ne renkler üzerine yoğunlaştrym die düşünuorm:1:
kahverengi köşe takımı aldıkta en uygun renk turkuaz oluormuş dier renkler kısa surede sıkıyormuş insanı.... oleyyy smileyler gelmiş bu arada kızlaarrrr kafadan uydurmaya gerek kalmadııı:1::1:

Güle güle kullanın canımmm :69:

Back
X