2012' de yazın evlenecekler

$LEOPAR_BATTANIYE_KAHVE__72710_zoom.webp$1288253907277580_b.webpEki Görüntüle 273035 $1301648576394944_b.webp

kızlar annem dayanamamıs dun gıdıp bunları almıs ceyızıme alınan ilk ürünler nasıl begendınız mı ? :)

adı ne canım valla bence salonda pist çok önemi git gör bence:9:

Geniş gbi görünüyor fakat bncede gidip mutlaka gör birde senin düğün nezamndı canım?

1200 kişiLik daha önceden bi düğüne gitmiştik orda bayağı geniş ve ferah en üst katta zaten..aLt katta bi düğün saLonLarı daha var 700 kişiLik....

GüzeL düğün saLonLarı uzakta yer oLarak uymuo artık yapıcak bişeyim yok bi yeri tutmam Lazım en aciLinden =/

Sandalyelerdeki altın sarısı örtüler demode, fakat tavanının yüksek olması güzel.

Baktığım düğün saLonLarının çoğunda bu renk hakimdi..aLLa aLLa demekki demode yerLere bakıorum ben..var mı biLdiğin moda yerLer??? gerçi bütçe doğruLtusunda modaya uymam biraz zor görünüo...

Günaydın Kızlarr.. Cumanız Mübarek olsun inşş....

bu sabah evli bir bayandan "mutlaka kurutma makinası almalısın" tavsiyesi aldımmm...evde çamaşır makinasının üzerine yerleştirebilirisiniz şu sıralar çok pahalı ama kampanyaya giriyor takip et çok tavsiye ederim dedi...bende böyle şeylerle hiç kafamı kurcalamayım diyordum ama ??? karıştı bir kere siz ne dersiniiz kızlarrr
sana hayırlı cumalaarr :16:

ben kurutmalı bi çamaşır makinesi alma konusunda bir temayül gösteriyorum galiba :26:

günaydın canlarrr nasılsınız bakalımmmm:16::16::16:
kurutma makinesi nedense ben hiç düşünmüyorum eskiden kurutma makinesimi varmış:9::9::9:
günaydın bubacuumm, iyiyiz seen? :21:
niye kıızz, teknolojinin nimetlerinden accuk faydalanmayalım mı? acil yıkanıp kuruması gereken bişeyler olur falan hani :112:

günaydın kızlar...

sizde geceleyin amma konuşyorsunuz yaa kıskanıyorumm ben o güzel muhabbetin içinde yokum diye...

bugün hava yağmurlu yaz ne çabuk bitti ...:6::6:

gelinlikten açıkmış konu..kızlar ben geliniğimi anlatayım size strablez üstü sırf taşlı parıl parıl parlasın altıda kabarık düz tül istiyorum bi etek ucunda sim baskı olabilir yada etek başka kat kat da olabilir..ama benim ilk önce nişanlıpımı beğenmem lazım:9:aklıma ne geldi biliyormusunuz ya nişanda hava çok soğuk olursa ve ido seferleri iptal edilirse ben nişanlanamıcam:9::9::9:
körfezi dolaşıp gelsinler kızzz, söyle sen, ido seferleri iptal olursa körfezi dolaşın gelin bugün bu yüzük takılacak de :9::9:

Rosacım kurutma makinasına atıyorsun kupkuru alıyorsun hıc bır yıpranma olmuyor ayrı ayrı aldım inşallah istediğim gibi olur...
hayırlı olsun canım, inş. olur :70:

KızLar burası nasıL sizce?? amcamın tanıdıgı varmıs ındırım yaparız demişLer ama fiyat ne kdr biLmıorum amcam öğrenip gün içinde ariicak benii...4.Leventte yeri..

Eki Görüntüle 273038 Eki Görüntüle 273039 Eki Görüntüle 273040
tavanadaki camekan detayı çok hoş, ferahlık verir salona, ama o sarı süsleri değiştirme imkanları varsa daha güzel olur sanki :26:

Eki Görüntüle 273033 Eki Görüntüle 273034 Eki Görüntüle 273035 Eki Görüntüle 273036

kızlar annem dayanamamıs dun gıdıp bunları almıs ceyızıme alınan ilk ürünler nasıl begendınız mı ? :)
oooo ilk hem de, çok güzel bir başlangıç yapmışsınız :7:
ya 4. resimdeki nevresimi bi hatunumuz daha almıştı, ona da söylemiştim, odanızda bahar dalları açacak serdiğinizde, çok güzel, güle güle kullan :21:

veeee merabayın hatunlarr :16:
daha nice hayırlı güzel cumalarımız olsun inş., bu cumamız da mübarek olsun :70:

Baktığım düğün saLonLarının çoğunda bu renk hakimdi..aLLa aLLa demekki demode yerLere bakıorum ben..var mı biLdiğin moda yerLer??? gerçi bütçe doğruLtusunda modaya uymam biraz zor görünüo...

:9::9::9:alemsin kız:9::9:
herkesin zevki seçimi kendine takma sen...ne zamandı senin:31:

Bornoz tkmın cok kibar ve son resimdeki nevresim takımını zaten cok begeniyorum reklamlardada cıkıyor güle güle kullan canım

Çok teşekkürler canım begenmene cok sevindim....

ayy ne kadar zevkli seçimler çok beğendim cnm keşke benim annemde bu kadar zevkli olsa ve paraya kıyıp bana böyle bişeyler alsa acayyip mutlu olurum..çok beğendim güle güle kullan canımcım..

Çok teşekkür ederim lavantam benim begenmene sevindim... Bende cok sevindim dün görünce sok oldum alısverıse gıttım gorunce dayanamayıp aldım dedı... Canım bnım annemde benı zevksız bulur bazen sunu begendım dıyorum ay hıc guzel degıl dıyor gecende yemek takımı gosterdım sukur bırseyı dogru begenmısın dıyor... Zevkler anne kız arasında bıle ne kadar farklı :)))

Merhaba kızlarrrr :3:

merhaba canım...

Çok güzeller canım benimm mutlulukla huzurla kullan inşallahhh :16:

Sagol canım çok teşekkür ederim...

moda değil canım zevk meselesi, takılma, düğün senin zevk senin :112:

Çok teşekkürler canım begenmene cok sevindim....

Çok teşekkür ederim lavantam benim begenmene sevindim... Bende cok sevindim dün görünce sok oldum alısverıse gıttım gorunce dayanamayıp aldım dedı... Canım bnım annemde benı zevksız bulur bazen sunu begendım dıyorum ay hıc guzel degıl dıyor gecende yemek takımı gosterdım sukur bırseyı dogru begenmısın dıyor... Zevkler anne kız arasında bıle ne kadar farklı :)))

Sagol canım çok teşekkür ederim...

bende beendim canım benim çeyizimin yarısı annemin eseridir:16::16:

sana hayırlı cumalaarr :16:

ben kurutmalı bi çamaşır makinesi alma konusunda bir temayül gösteriyorum galiba :26:

günaydın bubacuumm, iyiyiz seen? :21:
niye kıızz, teknolojinin nimetlerinden accuk faydalanmayalım mı? acil yıkanıp kuruması gereken bişeyler olur falan hani :112:

körfezi dolaşıp gelsinler kızzz, söyle sen, ido seferleri iptal olursa körfezi dolaşın gelin bugün bu yüzük takılacak de :9::9:

hayırlı olsun canım, inş. olur :70:

tavanadaki camekan detayı çok hoş, ferahlık verir salona, ama o sarı süsleri değiştirme imkanları varsa daha güzel olur sanki :26:

oooo ilk hem de, çok güzel bir başlangıç yapmışsınız :7:
ya 4. resimdeki nevresimi bi hatunumuz daha almıştı, ona da söylemiştim, odanızda bahar dalları açacak serdiğinizde, çok güzel, güle güle kullan :21:

veeee merabayın hatunlarr :16:
daha nice hayırlı güzel cumalarımız olsun inş., bu cumamız da mübarek olsun :70:

Canım kurutma makinasını iptal ettirdim askım cıldırdı telefonda bır karar ver dıye uctur fıkır degıstırıyorsun bugun ınternetten baktım kurutma makınası alan herkes gereksız dıyor bende her ıhtımale karsı bosch 4 kılo tam kurutma 7 kılo yıkıma ıkısı bır arada olanı ıstedım.... bır saat sonra caymam fıkrımden umarım... Askım sana yok kurutma falan kafamı bozma camasır makınesıde almam dıyor gıcık :)))) Takımları begenmene sevındım canım... KEsınlıkle bahar dalları accak gıbı gorunuyor :17:

Canım kurutma makinasını iptal ettirdim askım cıldırdı telefonda bır karar ver dıye uctur fıkır degıstırıyorsun bugun ınternetten baktım kurutma makınası alan herkes gereksız dıyor bende her ıhtımale karsı bosch 4 kılo tam kurutma 7 kılo yıkıma ıkısı bır arada olanı ıstedım.... bır saat sonra caymam fıkrımden umarım... Askım sana yok kurutma falan kafamı bozma camasır makınesıde almam dıyor gıcık :)))) Takımları begenmene sevındım canım... KEsınlıkle bahar dalları accak gıbı gorunuyor :17:

hahhaha üçtür fikir mi değiştiriyosun :9::9:
e sen de haklısın şekerim bir kere alınacak eşyalar ve sen kullanacaksın :70:
ben ayrı almayı hiç düşünmedim, o yüzden kurutmalı çam.mak. alırım alırsam eğer, bakalım artık :8:

:9::9::9:alemsin kız:9::9:
herkesin zevki seçimi kendine takma sen...ne zamandı senin:31:

12 Mayıs 2012 Canımm..

moda değil canım zevk meselesi, takılma, düğün senin zevk senin :112:

Demode oLdu demiş ya arkadaş ondan dedim ben saLon düğünü sevmem düğünLere gitmem cok yakınım oLmadıkça işte aiLeLer istedi kırmayaLım die yapıoruz =) o yüzden saLon modası nasıLdır biLemedim...biLseydım ona göre araştırma yapardım =)))))

Genellikle düğün salonlarında renk seçenekleri oluyo canım belki o sarılar değiştirilir

BeLkide canımm konuşurum onu sorarımm..aLt kattaki saLonLarı da mavi beyaz cunku beLki değiştirirLer..

Hepiniseee kocamaaaaaaaaan teşekküüüüürr :16::16:

Back
X