2012' de yazın evlenecekler

nişan cnm uzak mesafe olduğu için bizde aileler önce tanışmaya geldiler ramazan bayramında kurbandada hem isteme olucak hemde nişan ikisi bi arada yani..öğretmenler evi var 2 salonu varmış büyük salon sormuştum 500 demişlerdi öğretmenlere benimde babam öğretmen birde küçük salonu varmış orasıda 150-200 demişler..o uygun geldi bize işte orası orası cnm ama sırf dans olayı olmasını istediğimden salonda olsun istiyorum hem arkadaşlarımın hiçbirini ayırmadan çağırırım..:16::16::16::16:

iyiymiş canım fiyat felan sen nere gelin geliyodun:26:
ben 500kere sorarım böle arada:1:

Kızlar bu yaz yakın bir arkadasım kına gecesinde yapık biz 6-7 kişiye daha önce evlenmişler kendi kaftanları olmayanlarda baskalarınınkini alıp giydiler ellerimizede soda siselerini alüminyum folyolara sarmıs kırmızı tül gecirmiş altından lastikle uclarına cicekle süslemiş ve mumluk yapmıstı baya sık olmustu sonra herkese kına taclarından dagıttı biz hemen gelinin arkasından halay cekerek cıktık yuvarlak olusturduk gelin yuvarlagın içinde elinde testiyle cıktı birkac figür yaptı işte oynadı sonra elindeki testiyi kırdı içinden bozuk ugur paraları sekerlemeler cıktı sonra isteyenler aldı ve kendi de konuklara attı sonra hepberaber halay cektik bitince oturdu kına yakıldı ama cok hos olmustu tavsiye ederim bi öneri :40::40::1:

mirhabaaa bayanlar hepinizi sewgiyle kucaklıyorum :3: dün giremedim hiç bi akrabamızın kınası wardı oraya gittim 80 sayfa kaçırmışım hemen okumaya baslıyorm :68:

cnm sevgilim evleri 120 m2 gayette güzel başka evlere girmedim ama gerçekten uzak fikrine katılıyorum sanki istanbul değil:52::52:ama orasıda daha ilerleyen senelerde eminimki çok daha güzel olur..ben düşünüyorum bazen oraya evlendiğimde nereye gideri diye hani bağcılar olsa alışmıştım 7 sene cnm sıkılmazdı komşularda var ama orda olmucak e zaten koca koca siteler komşuluk zor edinilir sanıyorum düşünüyorum küçük görümcemi alıp bakırköye falan giderim diye hayaller kuruyorum

mirhabaaa bayanlar hepinizi sewgiyle kucaklıyorum :3: dün giremedim hiç bi akrabamızın kınası wardı oraya gittim 80 sayfa kaçırmışım hemen okumaya baslıyorm :68:

ooo kız çadırımızın üstüne şıp dedin damladın yani, biz de kınadan konuşmuştuk :9:
nasıldı bari, var mıydı değişik aktiviteler, gelin hanım bindallı veya kaftan giymiş miydi, yoksa yalnızca abiye mi vardı? e hadi anlat :21:

cnm sevgilim evleri 120 m2 gayette güzel başka evlere girmedim ama gerçekten uzak fikrine katılıyorum sanki istanbul değil:52::52:ama orasıda daha ilerleyen senelerde eminimki çok daha güzel olur..ben düşünüyorum bazen oraya evlendiğimde nereye gideri diye hani bağcılar olsa alışmıştım 7 sene cnm sıkılmazdı komşularda var ama orda olmucak e zaten koca koca siteler komşuluk zor edinilir sanıyorum düşünüyorum küçük görümcemi alıp bakırköye falan giderim diye hayaller kuruyorum

canım evin alınsında olmadı yok yaa ben burda yapamıyom der satar başka yere geçersin ama damın olsun tepende:16:

oo istanbul koca şehir canım, tek vesaitle bile gidebileceğin bür sürü yer var, hiç sıkılmazsın merak etme :70:
hele ki gezebileceğin kafa dengi birileri varsa eşinin haricinde de, oohh değme keyfine, ben olsam o sahil senin bu avm benim gezerim :9:
tabi çalışmayacaksan :26:

Kızlar bu yaz yakın bir arkadasım kına gecesinde yapık biz 6-7 kişiye daha önce evlenmişler kendi kaftanları olmayanlarda baskalarınınkini alıp giydiler ellerimizede soda siselerini alüminyum folyolara sarmıs kırmızı tül gecirmiş altından lastikle uclarına cicekle süslemiş ve mumluk yapmıstı baya sık olmustu sonra herkese kına taclarından dagıttı biz hemen gelinin arkasından halay cekerek cıktık yuvarlak olusturduk gelin yuvarlagın içinde elinde testiyle cıktı birkac figür yaptı işte oynadı sonra elindeki testiyi kırdı içinden bozuk ugur paraları sekerlemeler cıktı sonra isteyenler aldı ve kendi de konuklara attı sonra hepberaber halay cektik bitince oturdu kına yakıldı ama cok hos olmustu tavsiye ederim bi öneri :40::40::1:

ayy çok güzel böyle dayanışmayla olurr

bizde ablamın kınasında yapmıştık

biz biyerle anlaştık

herkeze 25 liradan bindallı kiraladık herkez kendi parasını kendi verdi ama
ablamı mumların altından geçirdik sonra kınası yakıldı fln
biraz ağlaştık sonra horon çaldı..biz bir dizildikkk herkezz alkış alkışşş oynadık çok güzel olmuştuu

ooo kız çadırımızın üstüne şıp dedin damladın yani, biz de kınadan konuşmuştuk :9:
nasıldı bari, var mıydı değişik aktiviteler, gelin hanım bindallı veya kaftan giymiş miydi, yoksa yalnızca abiye mi vardı? e hadi anlat :21:

hemen anlatayım cicim:9: bu sogukta kapı önünde yaptılar donduk ama ayıp olmasın die oturmak zorunda kaldık...abiyesini bn begenmedim koyu yeşil tafta straplezdi sağ tarafında belinden yukarı doğru drapesi vardı drapelerin üstündede taş wardı bn hoşlaşmadım bindallısı daha iyiydi içi sarıydı salvarı falan..oynadılar kına yakıldı genel şeyler wardı yaw bi değişiklik yere çarşaf serildi üzerine torbalar bıraktı gelen konu komşu hediyeymiş adetleri warmış öyle ilk defa gördüm bnde...Allah mutlu etsin bizede nasip olsun inş..:nazar:

kızlarrr bunları sordummm

Eki Görüntüle 273210 Eki Görüntüle 273211 Eki Görüntüle 273212

masa örtüsü;kapagı;broşu;12 peçete;12 peçete broşu;poşetlik;buzdolabı örtüsü;mutfak önlüğü hepsi 225 tl yapıyor..ama ben size 200 tl ye yapacagım..perde için model önemli..modele göre fiyat cıkaralım..

demiş bunları yapan bayan

perdesine de 195 fiyat vermiş bende pahalı dedim 5 lira daha versem sizden bir takm alırım dedim :33: muzurluk ettim yani

malesef kendi evimiz olmucak bi niyetlendiler snr çok ağır gelicek diye vazgeçildi..kira olucak ama 2 sene snr falan ev alınma durumu olucak kısmetse çalışma durumumda muallak kayınvalidem görümce çalış annem açlışma aşkımda kararsız bende kararsız çalışmak istemem aslında ama çalışıpta kendime çevre edinmek isterim para kazanmak isterim bakalım hayırlısı neyse o olsun..

evlenince kimler çalışıcak ve kimler çalışmıcak merak ettim

ooooo ne guzel cnm

malesef kendi evimiz olmucak bi niyetlendiler snr çok ağır gelicek diye vazgeçildi..kira olucak ama 2 sene snr falan ev alınma durumu olucak kısmetse çalışma durumumda muallak kayınvalidem görümce çalış annem açlışma aşkımda kararsız bende kararsız çalışmak istemem aslında ama çalışıpta kendime çevre edinmek isterim para kazanmak isterim bakalım hayırlısı neyse o olsun..

evlenince kimler çalışıcak ve kimler çalışmıcak merak ettim

ben çalışacağım çalışıp ev alacağımm inş.... :1:

Back
X