- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
çağlaaaaaaGasoooooooooo bugün nişanlınla epey bi vakit geçirmişssin oh maşallah ne güzel![]()
bende isitiyorummmmmmmmmmmm böhüüüüü:2::2::2::2: getirin askerimi bana
az daha sabır
![]()

yazıp döşersin sen de aşkımla bunu yaptıımm aşkımla şuraya gittiiim bütün gün birlikteydiikk diye

nerdesin yavru yaaCanlarım nasılsnız cok özledim sizi gelemedim nezamandır eminim cok sey kacırdımartık fırsat buldukca okumaya calısıcam umarım cok cok önemli seyleri kacırmamısımdır
![]()

ay neler kaçırdın neleerrr, eyvah eyvaaahh

bekliyoruuuzz, valla merak ettim okurken de acaba ne yaptı ne etti bu kız diyegünaydın benim canım arkadaşlarım..
hepinize hayırlı haftalar diliyorum...günler su gibi geçip gidiyor şurda nişanıma 20 gün kaldı daha eksiklerim var dün elbise bakmaya gittim ama şansıma denediğim elbiseler hep 40 bedendi ben 38 giyiyorum zaten 4 tane denedim bir tane beğendim onunda fermuarının dişi bozulmuş arkasını kapatamadık 38 bendendi birde beğendim ama çok pahalı ama onu alma durumumuz olmaz..çünkü aşkıma söyledim ben sana o parayı gönderirim ama aşkım çok pahalı değilmi dedi hani başka bi eksiklerimizi alırız buraya gelsen 150 200 ne güzel elbiseler var dedi birazdan size resimleri koyucam hadi sizde toplaşın ama![]()