• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Gasoooooooooo bugün nişanlınla epey bi vakit geçirmişssin oh maşallah ne güzel :23: :23: bende isitiyorummmmmmmmmmmm böhüüüüü:2::2::2::2: getirin askerimi bana :27: az daha sabır:72::72::9:
çağlaaaaaa :52: evet canım ya, acuk daha sabır, bak az kaldı senin dee,
yazıp döşersin sen de aşkımla bunu yaptıımm aşkımla şuraya gittiiim bütün gün birlikteydiikk diye :21:

Canlarım nasılsnız cok özledim sizi gelemedim nezamandır eminim cok sey kacırdım :31::31:artık fırsat buldukca okumaya calısıcam umarım cok cok önemli seyleri kacırmamısımdır :43::43::43:
nerdesin yavru yaa :3:
ay neler kaçırdın neleerrr, eyvah eyvaaahh :52:

günaydın benim canım arkadaşlarım..

hepinize hayırlı haftalar diliyorum...günler su gibi geçip gidiyor şurda nişanıma 20 gün kaldı daha eksiklerim var dün elbise bakmaya gittim ama şansıma denediğim elbiseler hep 40 bedendi ben 38 giyiyorum zaten 4 tane denedim bir tane beğendim onunda fermuarının dişi bozulmuş arkasını kapatamadık 38 bendendi birde beğendim ama çok pahalı ama onu alma durumumuz olmaz..çünkü aşkıma söyledim ben sana o parayı gönderirim ama aşkım çok pahalı değilmi dedi hani başka bi eksiklerimizi alırız buraya gelsen 150 200 ne güzel elbiseler var dedi birazdan size resimleri koyucam hadi sizde toplaşın ama:46:
bekliyoruuuzz, valla merak ettim okurken de acaba ne yaptı ne etti bu kız diye :1:

anaaaam yarım saat kayboldum doluşmuşunuz ben varken kimsecikle olmuyo:31::31::31:
eee anlatın bişeler kızlar yaa

iyiki geçmişe bakmışım senin çeyizleride görmüş oldum güle güle kullan hepsi çok güzeller..

ilk günki gibi beğeniyorum ama beyazdan yana endişelerim var açıkçası dün tekrar gittik mobilyacıya normalde ben girmem ama kuzenim masa baktı ve mutfağıma masa mı seçtim yuvarlak altında puflar var 4 tane çok hoştu tam küçük mutfaklara göre ve orda birtane pudra pembe ama süperdi oturdum üzerine falan ama kuzenime diyorum ki size yere yatak açıcam siz orda yatarsınız oda bana diyorki biz seni yerde yatırdıkya sende bizi yatırcan:9::9:şişme yatak alırız hiç olmadı ama çekyat istemiyorum kesinlikle

günaydın kızlarrr

Lavantacım ben mobilya bakıyorum ama geçmişe baktım sayfayı bulamadım
Linkini paylaşır mısın acaba?:26:

anaaaaaaaaam 2012 gelinciklerine bakın hele hepinize nodu böle:53:

ben telefonda marmara forum ve forum istanbuldaki Esse elemanlarına içimden küfür ederek geçirdim son yarım saatimi :9::9:

ya hepi topu bir tencere sorucam, salaklar hiçbişe bilmiyolardı yaa
forum ist.dakine %50 indirim devam ediyo mu dedim, aaa bi dakika bakiyiimm dedi, neye baktığını da anlamadım, eveeet ama bugün son dedi
ilgilendiğim tencereyi sordum, anlamadı iki saat tencerenin adını vermeme rağmen, ve yok dedi, hiçbir çeşidinin olmaması da mümkün değil ayrıca

neyse marmara forumdakini aradım, 15dk sonra açtılar nihayet telefonu, önce yine bi salağa denk geldim, sattığı tencerelerden haberi yok:47:
neyse güç bela telefonu bilen birine verdi, derdimi ona anlattıım, o da o tencerelerin hangi ölçülerinin olduğunu saydı bana sadece biri yokmuş, fiyatını da söyledi sağolsun
ama %50 indirim dün bitti, bugün yok maalesef dedi:36:

ay bayılazaammm :27:

Son düzenleme:
Günaydınn kızLarr...

NasıLsınız nası geçti haftasonunuz??

Ben c.tesi çaLışıodum zaten..Pazar günü de nişanLımın kuzeni kahvaLtıya davet etmişti.NişanLım bizi aLdı saat 10 gibi ve annem,babanem,ben beraber gittik..Onlardan da teyzesi annesi kuzeni fLn vardı..SaoLsun kızcağız cok güzeL şeyLer hazırLamış 2 tane masa kurmuş baştan sona donatmış =)) Çok güzeL geçti baya sohbet muabbet fLn düğünden kınadan fLn konuLar geçti =) Saat 3 gibi kaLktık ama fena yağmura yakaLandık..Eve geLdim uykusuzdum ztn saat 5 gibi yattım sabah kaLktım işe geLmek için ufff ne uyumuşum yaaa =))))

ben telefonda marmara forum ve forum istanbuldaki Esse elemanlarına içimden küfür ederek geçirdim son yarım saatimi :9::9:

forum ist.dakine %50 indirim devam ediyo mu dedim, aaa bi dakika bakiyiimm dedi, neye baktığını da anlamadım, eveeet ama bugün son dedi
ilgilendiğim tencereyi sordum, anlamadı iki saat tencerenin adını vermeme rağmen, ve yok dedi, hiçbir çeşidinin olmaması da mümkün değil ayrıca

neyse marmara forumdakini aradım, 15dk sonra açtılar nihayet telefonu, önce yine bi salağa denk geldim, sattığı tencerelerden haberi yok:47:
neyse güç bela telefonu bilen birine verdi, derdimi ona anlattıım, o da o tencerelerin hangi ölçülerinin olduğunu saydı bana sadece biri yokmuş, fiyatını da söyledi sağolsun

onlar heeep böle canım adamı deli ediyola bide kıl kuyruk gibi bazıları peşinde dolanıyo ya fıtık oluyom sanane ne bakıyosam ilgilensem sölerim bi keyfiyle gözümü bayram ettirtmiyola yaaaa:19:

merhaba kızlar bende temmuz düşünüyorum ama hala düğün mekanı bulamadık

hahaha sende yine mekan yok bende mekan var tutmak için adam yok:9:

Günaydınn kızLarr...

NasıLsınız nası geçti haftasonunuz??

Ben c.tesi çaLışıodum zaten..Pazar günü de nişanLımın kuzeni kahvaLtıya davet etmişti.NişanLım bizi aLdı saat 10 gibi ve annem,babanem,ben beraber gittik..Onlardan da teyzesi annesi kuzeni fLn vardı..SaoLsun kızcağız cok güzeL şeyLer hazırLamış 2 tane masa kurmuş baştan sona donatmış =)) Çok güzeL geçti baya sohbet muabbet fLn düğünden kınadan fLn konuLar geçti =) Saat 3 gibi kaLktık ama fena yağmura yakaLandık..Eve geLdim uykusuzdum ztn saat 5 gibi yattım sabah kaLktım işe geLmek için ufff ne uyumuşum yaaa =))))

yediğin içtiğin senin olsun konuşulan konular bizim:9::9::9:

kızlar ben şimdi resimleri sizinle paylaşıcam görüntü kalitesi çok çirkin birde içimdeki çamaşır kırmızı ve gözüküyor bendenleri büyük olduğu için bende pek özenerek giymedim birde vakit yok diye özene bezene yapmamıştım şimdi resimlere bende bakınca pek yakıştıramadım kendime çamaşırım gözükürken resim eklesem ayıp olur mu hemen kaldırıcam hepiniz gitmeyin biyere

Demek bunların türkiye genelinde elemanlarının hepsi böyle daha öncede sikayetim vardada cok sikayet okumustum elemanları hakkında bende yemek takımımı ordan aldım bi kase kırık cıktı değiştirene kadar göbegim catlamıstı on kere adres aldılar benden her aradıgımda bugün gelcek yarın gelcek deli etmişlerdi beni seni cok iyi anlıyorum ürünler cok iyi ama elemanlar bes para etmezzzz

kızlar ben şimdi resimleri sizinle paylaşıcam görüntü kalitesi çok çirkin birde içimdeki çamaşır kırmızı ve gözüküyor bendenleri büyük olduğu için bende pek özenerek giymedim birde vakit yok diye özene bezene yapmamıştım şimdi resimlere bende bakınca pek yakıştıramadım kendime çamaşırım gözükürken resim eklesem ayıp olur mu hemen kaldırıcam hepiniz gitmeyin biyere

canım bizim için hiç olmaz ama resimler kaldırılmıyo haberin olsun :50:

nolcak kıs kıs kızayıs:9:
hemen kaldırırsın:4:

Buraya koyma kaLdırıLmıo canım aLbum yap profılıNe arkadas Listende oLanLar görebiLio zaten bizi de ekLersin bakıp yorum yaparız snra ALbumu siLersin cnm

kızlar arkadı fırfır olan beyaz rengi abiyenin önüde var belli zaten ben krem rengi olanı beğendim üzerime oturmamasının sebebi kalın dikim olduğundan fermuar ince gelmiş ve dişi bozulmuş ve diğerler 40 bendendi kadın ben terzide yaptırıcam onları üzerine göre demişti gözüme hoş geldiği için denemiştim diğerleri hep gördüğüm abiye olduğundan denemek istemedim sürede kısıtlı olunca görevlide yanımızda yoktu arada geldi biz kendimiz yaptık pişirdik yedik:9:

Son düzenleme:
lavantacım ben beyazı çok beğendim..hatta toz pembe felan varsa çok daha güse olur ama ben beyazdan yana oy kullanıyım...:21:

Demek bunların türkiye genelinde elemanlarının hepsi böyle daha öncede sikayetim vardada cok sikayet okumustum elemanları hakkında bende yemek takımımı ordan aldım bi kase kırık cıktı değiştirene kadar göbegim catlamıstı on kere adres aldılar benden her aradıgımda bugün gelcek yarın gelcek deli etmişlerdi beni seni cok iyi anlıyorum ürünler cok iyi ama elemanlar bes para etmezzzz

hhhaha senin de mi başına aynı şey geldi, ben esseden bi yemek takımı almıştım
kırık değil ama tek tek inceledim her parçasını, 5 tanesini ayırdım, sırında çizikler vardı
neyse götürdü annem bıraktı, dediğin gibi ha bugün ha yarın gelecek dediler, ben de çalıştığım için çok ilgilenememiştim
en sonunda genel merkez dahil, bulduğum bütün esse mail adreslerine bir mail attım, ama ne mail :52:
yazdım döşedim, sonuna da "5 tabağı 5 ayda değiştiremediniz, bırakın yapmayın bu işi, ama bırakmadan önce benim tabaklarımın yenisini gönderin derhal!" demiştim
hemen aradılar beni :9:
birkaç gün cebimden sürekli arayarak bilgilendirdiler ve 2-3 gün içinde değişen tabaklarım kargoyla geldi :9::9:

esse nin elemanlarıyla başka yerde çok sıkıntı yaşamamıştım ben ama bizim burdaki Çapa daki mağazasında hakkaten çok feciler, o yüzden dibimdeki mağazaya gitmiyorum yani :47:

kızlar arkadı fırfır olan beyaz rengi abiyenin önüde var belli zaten ben krem rengi olanı beğendim üzerime oturmamasının sebebi kalın dikim olduğundan fermuar ince gelmiş ve dişi bozulmuş ve diğerler 40 bendendi kadın ben terzide yaptırıcam onları üzerine göre demişti gözüme hoş geldiği için denemiştim diğerleri hep gördüğüm abiye olduğundan denemek istemedim sürede kısıtlı olunca görevlide yanımızda yoktu arada geldi biz kendimiz yaptık pişirdik yedik:9:

Ben 1.resimdeki beyaz oLanı begendım cnm arkası fLn da cok güzeL...

Back
X