Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğün belgeseli 6 - YouTube
5 6 7 burdan bi arkadaşımızın kıslar bu belgeseli üsküdarda fotografçı çekmiş
iyiyiz cnm sen nasılsın nerelerdesin bakalım
Ben geldimmmm![]()
![]()
merhaba kızlar benim de Temmuz'un 15'inde nasipse düğünüm olacak birde dershane ve kpss telaşım var ki görmeyin gitsin,bunca stresle nasıl başedeceğim bilmiyorum..Benim gibi arkadaşlar varsa moral bakımından destek çıkalım birbirimize inşALLAH.Allah yardımcımız olsun ve tamamına erdirsin:)
merhaba kızlar benim de Temmuz'un 15'inde nasipse düğünüm olacak birde dershane ve kpss telaşım var ki görmeyin gitsin,bunca stresle nasıl başedeceğim bilmiyorum..Benim gibi arkadaşlar varsa moral bakımından destek çıkalım birbirimize inşALLAH.Allah yardımcımız olsun ve tamamına erdirsin:)
hoşgeldin canımcımnbr nasılsın nasıl gidiyor? kediden de haber yok:44:
selam cnm nolsun iyidir valla kedicik büyüyor evde bakmaya devam anlıycagın.
canım benim neyseki artık üzülmüyorsun etmiyorsun uslu kedi oldu sanırım
![]()
bende iyiyim canımcım kaç gündür giremiyordum ama kimsecikler yok senden benden başka![]()
alışveriş yapmak istiyorum bugün çok feci![]()
daha akıllı oldu ablası büyüyor![]()
hoşgeldin canımm ya evet çok kişi yok şu sıralar, bende az az bakabiliyorum
bende çok istiyorum alışveriş yaaaaaaaa, sevgilimle beyaz eşyalara dolaşırken bakıp bakıp gerisin geriye çıkıyoruz
yanımda arkadaşla -o da yeni evlendi- gelinlik ve provalara vs dair herşeyi ayrıntısıyla konuştuk az önce. Baktığı mağazaları filan söyledi, randevu al şimdiden git dene internetteki gibi durmuyo dediiiiay çok heyecanlıyım ya gidip denesemm mi, baya da bilgi edindim
![]()
Kızlarrrr düğün salonumu tuttum da geldimmmmmm
:123::123::123:23.08.2012'de evleniyorummmmmm :123::123::123:
Kızlarrrr düğün salonumu tuttum da geldimmmmmm
:123::123::123:23.08.2012'de evleniyorummmmmm :123::123::123:
canım hadi gözün aydın![]()
tüm ücreti birdenmi ödediniz yoksa kaporamı? bu arada oralarda fıyatlar nasıl? Burda bi hayli yüksek.
hayırlısı olsun canım benim. senden güzel bir düğün organizasyonu bekliyorum çılgın gelin nişanın gibi![]()
Çok sağol canımmmm
Kapora verdik 1.000 TL sözleşmemizi yaptık canım :123:
2.500 TL kaldı koçiş düğüne kadar ödücem dedi
Düğün salonları hafta sonu 6.500 - 5.500 arası
Hafta içi 4.000 - 3.500 arası canım
oralarda cok hesaplı sanırım tatlım yemeklimi? Bizimki yemekli olucak 15 milyardan aşşağı bulabıldıgımız bir yer yok .
Çok sevindim senin adına darısı bizim salona![]()