2012' de yazın evlenecekler

Merhabalar kızlaaar.Lilacım hayırlı olsun salonun güselmiş..Tuğçecim sen de güle güle kullan 2.ütünü de güselim:16:

Kızlar şampuanımı değiştirdim BIOBLAS aldım arastırdım saç dökülmesini durduyor dıyorlar bakalım bı denıycem yarın eger işe yaramazsa ELSEVE deneyım dıyorum
bende bioblas kullanıyorum canım başlarda çok iyiydi,ben 2 senedir kullanıyorum ama son zamanlarda hiç etkisini görmedim dökülüyor saçlarım bayağı ya:14: değiştirmeyi düşünüyorum bende.. bioblasın serumları var saça yapılan onlar daha iyi,elseve şampuan kullanıp o serumlardan haftada 1 uygularsan daha iyi sonuç alabilirsin bence,bende başlayacağım serumlara inşallah...
tekrar grsmek dılegıle öpuldunuz canlarım bu arada sedoşş cıkmıs herhalde vedalasamadık :44:

neyse canım benım onada ıyı geceler...

hoscakalınız:3::3:

evet Sultancım ya babam ben uyumuşumdur diye modemi kapatmış internetten gitti birden sonra anladım ama açmaya üşendim yeniden geç oldu diye:9: vedalaşamadık o nedenle....:16:

Herkesee Günaydınnn :16:

Dün gece yine coşmuşsunuz yaa uff bi türLü yakaLayamıorum uyuyorumm hep :25:
ResimLerinizi de göremedimm yaaa
:25::25:

Bu aradaaaaaaaaaa
Sonunda saLonu tuttuk kızLar =) Dün akşam gittik sözLeşmemizi imzaLadık...ResimLerini payLaşıorum...

Düğün tarihim "05.05.2012" oLarak kesinLeştiii :nazar::64::64::64:

Kanyon aLışveriş merkezinin biraz aşağısında tam güLtepe sapağında sağda kaLıo..Yeni buLuş düğün saLonu..NormaLde 3.500'dü..araya tanıdık koyarak 2.300'e indirdik...adam kimseye söLemeyin dedi Şşşşş :34::1:
Eki Görüntüle 277475 Eki Görüntüle 277476 Eki Görüntüle 277477

hayırlı olsun canım

günaydın canım:16:..... evet dün gece şenlik vardı gizem kalktı herkes resmini koydu birbirimizi gördük...belki ilerde yeni sürprizler olabiliiir:9::9:

evet geçmişe biraz baktım canımcım bir tek sultanım duruyordu :53::53: oda maşallah çok tatlı :nazar: süprizlere açık da ben hep kaçırıyorum :37:
ee sen neler yapıyorsun canım kurs nasıl gidiyor hazırlıklar:34:

evet geçmişe biraz baktım canımcım bir tek sultanım duruyordu :53::53: oda maşallah çok tatlı :nazar: süprizlere açık da ben hep kaçırıyorum :37:
ee sen neler yapıyorsun canım kurs nasıl gidiyor hazırlıklar:34:

evet sultancım bir zamanlama hatası sonucunda orda kaldı,yarım saat geçtiği için silemedi resmini...biraz daha meraklan :9::9:şöyle söyleyeyim topicimizin bütün kızları çok şirin ve güsel maşallaah:nazar::nazar:
bende nezle grip arası birşey oldum canım,hastayım valla....kursa gittim işte bu hafta da..2 gündür ders çalışmadım,hastayım aklım almıyor bahanesinin arkasına saklanıyorum:17: sen nasılsın güselim?

evet sultancım bir zamanlama hatası sonucunda orda kaldı,yarım saat geçtiği için silemedi resmini...biraz daha meraklan :9::9:şöyle söyleyeyim topicimizin bütün kızları çok şirin ve güsel maşallaah:nazar::nazar:
bende nezle grip arası birşey oldum canım,hastayım valla....kursa gittim işte bu hafta da..2 gündür ders çalışmadım,hastayım aklım almıyor bahanesinin arkasına saklanıyorum:17: sen nasılsın güselim?
geçmiş olsun canım ya :25::25: dikkat et kendine... sen bahane diyorsun ama kesin üstesinden gelirsin canımcım. akademik kariyerinde maşallah:nazar:
bende yoğun iş temposundan pek giremiyorum girsemde ne olup bitiyor takip edemiyorum onun haricinde ah ahhh bende sevdiceğimi bekliyorum:16:

geçmiş olsun canım ya :25::25: dikkat et kendine... sen bahane diyorsun ama kesin üstesinden gelirsin canımcım. akademik kariyerinde maşallah:nazar:
bende yoğun iş temposundan pek giremiyorum girsemde ne olup bitiyor takip edemiyorum onun haricinde ah ahhh bende sevdiceğimi bekliyorum:16:
teşekkür ederim canımm,banyo yapmadan dışarı çıkamama gibi bir tikim olduğu için hasta oluyorum soğuk havalarda:2:
inşallah gelirim canım üstesinden amiiiiiinnnn:16:
Allah kavuştursun inşallah tez zamanda tatlımmmmm:16:

teşekkür ederim canımm,banyo yapmadan dışarı çıkamama gibi bir tikim olduğu için hasta oluyorum soğuk havalarda:2:
inşallah gelirim canım üstesinden amiiiiiinnnn:16:
Allah kavuştursun inşallah tez zamanda tatlımmmmm:16:

amin canım benim aminnn allah seni de sevdiğine kavuştursun tez zamanda :16:

ayyy valla kesin kesin topicimiz seçilmiş:9:
kız sende çok güselmişsin maşallah:nazar:,avatarında resmin var ama bit gibi olduğundan tam seçilmiyordu:9:şöyle normal boyutuyla gördüm de gözüm gönlüm açıldı tatlım benim:16:

Back
X