2012' de yazın evlenecekler

yeni kalktım daha kızlar. tüm gece sokaklarda gezdim. sabah onbirde uyudum. şimdi atölyemi aramam lazım, müşterilerimle görüşmem lazım, yeni aldığım iş için çalışmaya başlamam lazım. ama hiç içimden gelmiyo:14:

çok sevindim canım zevkinizce bulursunuz inş:16::16:
nerden ev düşünüyodun
inşallah canım sağol :70:
üsküdar-altunizade-bağlarbaşı-çamlıca, normalde buralarda arıyoruz :114:
ama bu haftasonu gideceğimiz arkadaşının binaları ümraniyeye yakın sanırım.

yeni kalktım daha kızlar. tüm gece sokaklarda gezdim. sabah onbirde uyudum. şimdi atölyemi aramam lazım, müşterilerimle görüşmem lazım, yeni aldığım iş için çalışmaya başlamam lazım. ama hiç içimden gelmiyo:14:
seni anlıyorum ama seni normale döndürecek olan şey işin olacak, meşgale bulman gerekir kendine, ilgilenecek şeyler..
kaldı ki zaten ilgilenmen gereken de bir işin varmış, kolay gelsin Allah yardımcın olsun şimdiden :70:

Canım yazdıklarını okudum inan cok üzüldüm neler hissettiğini anlayabiliyorum bukadar :43::43:da üzme kendini hersey biz insanlar için mekanı cennet olsun inş.nur içinde yatsın

kıızz sendin dimi yarın gelinlik bakacak olan :66:
hadi bekliyoruz bakalım, fiyatlar modeller ne alemde :1:

Bende burda fincancılar carsısı var yarın oraya gitmeyi planlıyorum tüm züccaciye ürünlerini ordan bulabiliyorsun hemde cok cok ucuz fiyata fiyatını ögrenmek istediğiniz seyler varsa yazın canlarım yarın sorarımm:49:

Aynen lilam yaa bende cok sıkıldım iş güc yok oturuyoruz öyleee allahtanyarın calısmıcaz:3::3:

Bnmde bu araLar işim yok ofiste boş boş oturmaktan sıkıLdım patronda geLmıo 2 gündür :S AsLında ne güzeL diiceksiniz ama inanın boş oturunca sabahtan akşama kdr bunaLıo insan :S

kıızz sendin dimi yarın gelinlik bakacak olan :66:
hadi bekliyoruz bakalım, fiyatlar modeller ne alemde :1:

Evet cnmm yrn nişantaşı - osmanbey'de geLinLik bakıcam..Burda payLaşırım zaten fikirLerimi , fiyatLarı fLn

Ben çıkıyorum kızLar iş yok ztn aradım patronu çık cnm dedi..nişanLıma uğrayıpp eve geçerim artık karnım da ağrıo pufff..görüşürüz akşam öpüyorum sizi..

Bende burda fincancılar carsısı var yarın oraya gitmeyi planlıyorum tüm züccaciye ürünlerini ordan bulabiliyorsun hemde cok cok ucuz fiyata fiyatını ögrenmek istediğiniz seyler varsa yazın canlarım yarın sorarımm:49:

hımm git bakalım, biliyorum fincancılar ı bizim orda çok müşterilerimiz vardı :114:
sağol canım şimdilik aklıma gelen bişey yok, olursa yarına kadar yazarım

Son düzenleme:
Bnmde bu araLar işim yok ofiste boş boş oturmaktan sıkıLdım patronda geLmıo 2 gündür :S AsLında ne güzeL diiceksiniz ama inanın boş oturunca sabahtan akşama kdr bunaLıo insan :S

haklısın canım insan yapcak birsey bulamıyo bazen yanlız kalınca onu bende yasıyorum ozaman telefona sarılıyorum direk:23::23:

selamlar inşallahh nasılsınız maşallaah iyisiniss inşallahh :9::9::9::9::9::9:

aayyy rosa hanımm, iyiyiz inşallah, siz nasılsınız maşallah :1:
tavşanla sincap arası acayip müthiş şirin bişiysin sen rosacım maşallah çok şükür inşallah :1:

:1::1::1: haayy adnan hoca sen de olmasan :9::9::9:

Gasommmmmmmmmmmm:70: şafağımla uğraşıyorum deli oldum bi fazla sayıyoruz bi eksik kafam iyiden karştı

:1: :1: :1: :1:
iyiyiz şekerim hoşgeldin

:1::1: zaaten sultanla senin şafağın :1: mehter marşı gibi iki ileri bir geri :1:

yaklaştıkça daha da netleşir heralde canım ya :70:

bi garip insanlar canım yaa...herşeyde tatsızlık çıkartıyorlar..sanki onlar değil biz kız alıyormuşuz gibi..bana değer vermiyorlar beni istemiyormuş gibi davranıyorlar..ben insanları kendim gibi gördğüm için hep iyi niyetli davrandım onlar suistimal ettiler,halen de ediyorlar..duyuyorum millet gelinlerine ne güzel davranıyor..onu göremeyince üzülüyorum..nişan zamanı yapmadıkları kalmadı,,benim nişanıma oğlan tarafından 15 kişi katıldı toplam..bizim taraftan sadece 150 kişiydik..yok onlarda nişanda takı olmazmış,yok nişana kimse gelmezmiş dediler durdular..daha neler neler..nişan günü fotoğraf çekimi bittikten sonra bizim eve gittik bekliyoruz nişan vaktini oğlunu evine çağırdı kadın,evde yemek yedirtmiş 1 saatten fazla bekledim gelmesini,bana 15 dk içinde gelcem dedi,gelmedi ben aç aç dönmesini bekledim meğerse yemek yesin diye çağırmış oğlunu..oğlu da hepsi birlikte akşam 8.30 da geldiler,nişanlım misafir gibi geldi gitti resmen...ailesinin sözünü dinliyor..inşallah üzülmem ileride :( :( :( offffffffff offffffffffffffffff

cnm çok üzüldüm..nişanda takı bizdede yok geline takılır söz bileziği falan ama damada saat takınır ama gelen misafirler de takı takmaz mesela hediye bile getirmiyorlarmış..bizim burda kaçma işi çok olduğundan doğru dürüst nişan bile yok..ondan yazayım dedim hani sana değer vermediklerinde değilde gerçekten öyledir diye

Back
X