2012' de yazın evlenecekler

bennnnn bennnnnn bennnnn vee yineeee bennnnnn:9::9::9::9:

ayy napim gezdik bugün bol bol hazırlık pek yok valla geziyoss liseli aşıklar gibi şurda mayısa ne kaldı aslındaa:53:kızzzz o nedemek kadın kadınayısss şurda adı üstünde kadınlar kulübü

onada şükür balım Allah kavuştursun biran öncee..fakirlerin önünde para saymak gibi olmasınn paşam eve getirdi gezdik bugün bol bol:9: gitcek şimdii:9::9:

İnş cnm ya:nazar::nazar:
iyi etmişsiniz:70:

bennnnn bennnnnn bennnnn vee yineeee bennnnnn:9::9::9::9:

ayy napim gezdik bugün bol bol hazırlık pek yok valla geziyoss liseli aşıklar gibi şurda mayısa ne kaldı aslındaa:53:kızzzz o nedemek kadın kadınayısss şurda adı üstünde kadınlar kulübü

onada şükür balım Allah kavuştursun biran öncee..fakirlerin önünde para saymak gibi olmasınn paşam eve getirdi gezdik bugün bol bol:9: gitcek şimdii:9::9:

amın..:nazar:

owww:16: ne guzel yaa ımrenmemek elde degıl allah bozmasın rosacım:9: bende ınsallah bu ayın 22 de gelcem turkıyeye nısanlımda 28 de gelecek:1::24::24: artık bızde lıselı asıklar olucaz ankarada:52::1::1: ayy valla gunler gecsede yerımde saymaktan cok sıkıldım artık bıran önce gecsın zaman.:10::10:

kısmetse temmuzun 15 de dusunuyoruz:123:

turızm şırketlerınden arastırabılırsın aslında artık öyle cok zor degıl tatıle gıtmek yurt dısına benım arkdsmda balayına mısıra gıtmıstı vizede hıc problem olmadı.

hayırlısı olsun canım..Ne güzel yaz düğünü...

kızlar ben ıkı uc gundur erken uyuyorum ve sabahları erken kalkıyorum. gözlerımden fecı uyku akıyor yarın sabah arkdsmla buluscaz sızı öpuyorum allah rahatlık versın kızlar görsmek dılegıle...:70:

schengen vizesi vizesi belli ükelere değil mi ? biz dubai düşünüyoruz..sıcak old. için :))

hmmm dubali ile ilgili fikrim yok malesef, ama iyi fikirmis :)
ben evlendigimde de ilkbahardi ama hava cok soguktu, biz de klasik denize girip guneslenmek yerine tarihi yerleri gorelim degisik bir tatil olsun deyip roma'ya gitmistik. cok guzel gecmisti aklinizda bulunsun fikir olarak :))

Kızlar bugün kırmızı siyah beyaz sehpa gördm çok hoşuma gtdi netde gördm ama hangı marka bılemıyorum

Son düzenleme:
hmmm dubali ile ilgili fikrim yok malesef, ama iyi fikirmis :)
ben evlendigimde de ilkbahardi ama hava cok soguktu, biz de klasik denize girip guneslenmek yerine tarihi yerleri gorelim degisik bir tatil olsun deyip roma'ya gitmistik. cok guzel gecmisti aklinizda bulunsun fikir olarak :))

güzel fikir aslındaa..tşk ederim...

GÜNAYDIN CANLARIMMMM

yorucu bir pazar günü tatilimden sonra iş başımı yapmış bulunmaktayım..dün temizlik yaptık ve bu hafta temizlikle geçicek belli halıları sildik perdeler yıkandı 2 odanın perdesi kaldı vitrinler silincek koltuklar silinsek mutfak e 1 hafta boyunca tekrar elden geçer yandım yandım ki ne yandım:9::9::9::9::9:

dün aşkımda çalıştı snr gitti alışverişini yaptı biz tamamız çok şükür ..nişana hazırız son hafta allahıma çok şükür kızlar dualarımdaki aşkımla nişanlanıyorum..:16::16:

sizler naptınız bakalım lila gelinlik baktın mı pek geçmişe bakamadım .
gosalimncim denk gelemiyoruz kaç gündür..

GÜNAYDIN CANLARIMMMM

yorucu bir pazar günü tatilimden sonra iş başımı yapmış bulunmaktayım..dün temizlik yaptık ve bu hafta temizlikle geçicek belli halıları sildik perdeler yıkandı 2 odanın perdesi kaldı vitrinler silincek koltuklar silinsek mutfak e 1 hafta boyunca tekrar elden geçer yandım yandım ki ne yandım:9::9::9::9::9:

dün aşkımda çalıştı snr gitti alışverişini yaptı biz tamamız çok şükür ..nişana hazırız son hafta allahıma çok şükür kızlar dualarımdaki aşkımla nişanlanıyorum..:16::16:

sizler naptınız bakalım lila gelinlik baktın mı pek geçmişe bakamadım .
gosalimncim denk gelemiyoruz kaç gündür..
Günaydınnn tatlımmm, walla benim de haftasonu pestilim çıktı yorgunluktan, ama olsun , güzel yorgunluklar bunlar:69:
Bugün son iş günüm, yarın izinim başlıyor, 2 hafta yokum:52::32:
VEEEEEEEEEE YARIN BU SAATLERDE AŞKIM YOLA ÇIKIYORRRR!!!!:69::32::32:
Acayip heyecanlıyım yaaa:52:
Yarın aşkımın doğum günü, bugün pastasını alacağım, hediyesini cumA günü aldım..
Bi de atkı örüyorum ama o yarına kadar yetişmeyecek maalesef:44:
Nişana da 10 gün kaldııııı:52::16::64::64:

Günaydınnn tatlımmm, walla benim de haftasonu pestilim çıktı yorgunluktan, ama olsun , güzel yorgunluklar bunlar:69:
Bugün son iş günüm, yarın izinim başlıyor, 2 hafta yokum:52::32:
VEEEEEEEEEE YARIN BU SAATLERDE AŞKIM YOLA ÇIKIYORRRR!!!!:69::32::32:
Acayip heyecanlıyım yaaa:52:
Yarın aşkımın doğum günü, bugün pastasını alacağım, hediyesini cumA günü aldım..
Bi de atkı örüyorum ama o yarına kadar yetişmeyecek maalesef:44:
Nişana da 10 gün kaldııııı:52::16::64::64:

ohh cnm ne güzel valla izinlisin..allahtan bayramda bende 1 hafta izinliyim ama nişan telaşından pek dinlenebileceğimi sanmıyorum heleki çok stresli geçicektir aminim neden böyle almadın neden altını şu kadar yaptılar inceydi kalındı yicekler beni daha da stres yapıyorum valla..

cnm yarın benimde aşkımın doğum günü akrep seninkide demek..aynı o zman bizimkinler sen bahsetsene biraz özelliklerinden nasıl..her akrep aynı merak ettim.benimkinede 8 gün kaldı hatta nişan gününü saymayayım 7 gün

kzılar günaydın nasılsınız bakalım. ne güzel heycanlar bunlar nişan günü heycanı stersi ama çok güzel. bittikten sonra bunun içinmi bu kadar stres yapmışım demiştim ben öyle güzel olmuştuki gerçi 1 hafta sürekli yüzüğüme bakıp durdum :))) şimdiden hayırlı olsun kızlar.
bir haftasonu girmedim nete kaç sayfa yazılmış geriye dönük okuyamadım okadar. cumartesi günü işten sonra kayınvalidmele buluşup nevresim takımı yorgan felan aldık öyle güzeldiki ben ne istediysem onu aldık Allah şükür aramız çok iyi biz ne istiyorsak onu alıyoruz.
cumartesi akşamdan yeni evlenen arkadaşlarımıza gittik öyle güzeldiki spor ve hoş düzenlenmiş bir ev nasıl hevesleniyor insan. aylar geçsin biran önce diye bekliyoruz. herşey gönlümüzce olur ve aşk yuvamızda bian önce yaşamaya başlarız.

ohh cnm ne güzel valla izinlisin..allahtan bayramda bende 1 hafta izinliyim ama nişan telaşından pek dinlenebileceğimi sanmıyorum heleki çok stresli geçicektir aminim neden böyle almadın neden altını şu kadar yaptılar inceydi kalındı yicekler beni daha da stres yapıyorum valla..

cnm yarın benimde aşkımın doğum günü akrep seninkide demek..aynı o zman bizimkinler sen bahsetsene biraz özelliklerinden nasıl..her akrep aynı merak ettim.benimkinede 8 gün kaldı hatta nişan gününü saymayayım 7 gün
Amaaann kim ne derse desin bu güzel günlerimizi mahvetmelerine izin vermeyelim canım:34:
herkes kendi işine baksın, kime ne takılardan yaa:47:
Ewet canım akrep benimkide. 6.hissi çok kuvvetli, aşırı kıskanç, koruyup kollayıcı sahiplenici, yardımsever, arkadaş canlısı, her durumda haklı çıkmayı becerebilen, kinci... vs. sayabildiğim bazı özellikleri bunlar canım, akrep burcunun çoğu özelliğini taşıyor benimki, seninki akrebin hangi özelliklerini taşıyor ?

kzılar günaydın nasılsınız bakalım. ne güzel heycanlar bunlar nişan günü heycanı stersi ama çok güzel. bittikten sonra bunun içinmi bu kadar stres yapmışım demiştim ben öyle güzel olmuştuki gerçi 1 hafta sürekli yüzüğüme bakıp durdum :))) şimdiden hayırlı olsun kızlar.
bir haftasonu girmedim nete kaç sayfa yazılmış geriye dönük okuyamadım okadar. cumartesi günü işten sonra kayınvalidmele buluşup nevresim takımı yorgan felan aldık öyle güzeldiki ben ne istediysem onu aldık Allah şükür aramız çok iyi biz ne istiyorsak onu alıyoruz.
cumartesi akşamdan yeni evlenen arkadaşlarımıza gittik öyle güzeldiki spor ve hoş düzenlenmiş bir ev nasıl hevesleniyor insan. aylar geçsin biran önce diye bekliyoruz. herşey gönlümüzce olur ve aşk yuvamızda bian önce yaşamaya başlarız.
ewet canım acayip bi heyecan ki zaten biz 2 yıldır nişanlı gibiydik, sadece salonda yapmamıştık nişanı.. ama yinede acayip heyecanlıyım:16:
Allah herkesinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin:16::nazar:

Back
X