• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

selam veren de yok anacım ne muhabbetmiş kimse görmüyo bizi burda.
muhabbetin ortasına dalcam ama alabiliyosanız gelinliğinizi almayı tercih edin. çünkü çevremde almayanlar hep pişman oldular sonra. almanızı tavsiye ederim imkanınız varsa

ayy havincim yaa hoşgeldin valla kaptırmışız kendimizi:9:
ya niye pişmanlar ki,ben de aldığına pişman olan gördüm de almadığına pişman olan görmedim valla:26::26:

vaaay çok romantik huzur odası...güselmiş:46:
hayırlısı olsun kuzum,hem sende kafanda tam bir model oturtursun belki...gerçi o gelinlik çok güseldi,olmadı yine onu alırsın başka bir model gönlünü çelmezse...

yok kız bak balım peteğimde söylesin,her gelinlikçi aynı şeyi dedi..zaten kiralık olsa da ilk sen giyiyorsun ve senin bedenine göre dikiliyor o nedenle satın ve kiralık arasında çok fark yok,ama ben hiç satın almayı düşünmedim,dolabımda boşuna yer tutacak..Allah bir daha da giydirmesin,napıcam ki sonra ben onu?
Anladım cnm bende almıycam ama bellide olmaz
benim bir arkadaşım ilk 3 ay yapmış (her ay) sonrada baymış:9::9::9::9::9::9::9:

maşallahhhhhh:60:

:1::1: ayıpsın, ne derdi :23::23::23:
ya şaka bi yana, ben yapar mıyım bilmiyorum ama yapan birini tanıyorum yakinen :1:
hatta kızcağız ilk giyip hazırlandığında kayınvalidesi tutturmuştu size gelicem ben oğlumu özledim diye :9::9::9:
sinirden ağlayarak çıkarmış gelinliği, masayı toplamış, mumları söndürmüştü, kıyamam yaa çok üzülmüştüm bana da anlattığında :1:

gelinlik fantazisi yapmayan başka fantaziler düşünür artık:17::17::17::17:

$ask.webp

işte bu elbise kızlar kına için böyle birşey olabilir diye düşünmüştüm indirime girmiş bana kısa geldi nişanlıma daha bi kısa gelir:27::27::27:
zaten kınaya var daha cok begenırım ama düşünenlere fikir olabılır.

ayy havincim yaa hoşgeldin valla kaptırmışız kendimizi:9:
ya niye pişmanlar ki,ben de aldığına pişman olan gördüm de almadığına pişman olan görmedim valla:26::26:

valla ben üç gelinlik giycem. üçü de kalacak. kızımla yeğenim giyeceklermiş ilerde:46: gerçi ben daha güzellerini yaparım onlara ama takmışlar işte

Eki Görüntüle 281922

işte bu elbise kızlar kına için böyle birşey olabilir diye düşünmüştüm indirime girmiş bana kısa geldi nişanlıma daha bi kısa gelir:27::27::27:
zaten kınaya var daha cok begenırım ama düşünenlere fikir olabılır.

hımm bakarken resimlere görmüştüm bunu, güzel ve ben severim de bu tarz elbiseleri ama benim bacaklar bu elbise için kalın biraz :9::9:

valla ben üç gelinlik giycem. üçü de kalacak. kızımla yeğenim giyeceklermiş ilerde:46: gerçi ben daha güzellerini yaparım onlara ama takmışlar işte

bilmiyorum valla dolabı doldurcak fuzuli,tamam anı hatıra da çıkarıp ona mı bakıcam,resimlere bakarım...senin evin büyük yavrukuşum bizimki kutu gibi olur herhalde,nereye koyarım ben onu:9::9:

bilmiyorum valla dolabı doldurcak fuzuli,tamam anı hatıra da çıkarıp ona mı bakıcam,resimlere bakarım...senin evin büyük yavrukuşum bizimki kutu gibi olur herhalde,nereye koyarım ben onu:9::9:

ben gerek yok diyodum ama herkes hemen aaaaaa olmaz kalsın dediler. benim niyetim isteyen olursa vermekti açıkçası. ben de bişey diyemedim büyüklerin hepsi aynı lafı edince peki kalsın deyiverdim

Sedoş senin fırfırlı iç çamaşırın varya o çok hoşuma gitdi gecenlerde alıcaktım ama beğendiğim rengi yoktu crsmba yıne cıkıcam bakarım yine :23::23::23:

Back
X